BenQ W1070

Γράφω από τηλέφωνο οπότε σύντομα.... βασικό ο προβολέας είναι σβηστος και έχεις βγάλει το καλώδιο ρεύματος περιμένεις να σβήσουν όλα τα λαμπάκια, τότε με το ένα χέρι κρατάς πατημένα τα δύο κουμπιά και βάζεις το καλώδιο ρεύματος.

Ευχαριστώ! Την έκανα την αναβάθμιση με επιτυχία!

πηρα τηλεφωνο την CPI για την αναβαθμιση και μου εδωσαν τιμη 35 ,για οποιον ενδιαφερεται.
Εννοειται οτι οποιος κανει μονος του την αναβαθμιση,δεν ισχυει η εγγυηση.

Χαιρετω την παρεα. Αν και σας παρακολουθω εδω και καιρο, πρωτη φορα συμμετεχω στην ενδιαφερουσα συζητηση. Σημερα λοιπον, πηγα τον W1070 στην CPI για αναβαθμιση (ειχα επικοινωνησει τηλεφωνικως και με ειχαν ενημερωσει οτι αν την εκανα μονος μου, θα επαυε η ισχυς της εγγυησης). Ετσι λοιπον τον πηγα, περιμενα μιση ωρα περιπου και τον πηρα με fw 1.06. Δεν με χρεωσαν τιποτα (εξυπακουεται οτι καλυπτεται απ' την εγγυση).

Πρωτη φορα ακουω χρεωση για αναβαθμιση.τελικα αλλα ειπαν στον ενα αλλα στον αλλον;

Καλά αν τα φτύσει η λάμπα στις100 ώρες, δεν θα την αλλάξουν γιατί κάναμε μόνοι μας την αναβάθμιση ; Να κολλούσε ο προβολέας στην αναβάθμιση να το καταλάβω....καλά στον ένα ζητούν χρήματα και σε άλλο δωρεάν :SFGSFGSF:

Last edited:
Επειδη εκανα και εγω την αναβαθμιση στη CPI (1.06), πριν απο λιγες μερες ισχυει το εξης:

Αν εισαι μεσα στην εγγυηση - δεν υπαρχει χρεωση
Αν δεν εισαι - χρεωση 35 (η τιμη αυτη ειναι και για οποιοδηποτε έλεγχο που θελει να κανει κανεις στο μηχανημα)

...και οταν υπαρχει κινδυνος αν κατι παει στραβα στην εγκατασταση, να χασεις την εγγυηση και να πρεπει να πληρωσεις νεες πλακετες, δεν το ρισκαρεις!!!
Τους το πας και το κανουν αυτοι - ακομη και αν υπηρχε χρεωση (εγω θα προτεινα να μην το ρισκαρετε!)

μαλλον η κοπελα στο τηλεφωνο μπερδευτηκε.
Της εξηγησα οτι το μηχανημα ειναι περιπου 6 μηνων,μου ειπε να τους προσκομισω την αποδειξη αγορας και η χρεωση 35 .
Δεν μου εξηγησε οτι σε περιπτωση που ειναι εντος εγγυησεως,δεν υπαρχει χρεωση.

Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του, το πρόβλημα με τον θόρυβο από τον ανεμιστήρα του ισχύει ότι έχει διορθωθεί στα τελευταία firmware?
Και η χαμηλότερη τιμή αγοράς του είναι από Amazon.uk (645 λίρες)?

Καλησπέρα σε όλους,
Έχει παρατηρήσει κανείς απο εσάς διαφορά στην φωτεινοτητα του προβολεα απο αριστερά προς τα δεξιά;;;
Μιλάω για αισθητή διαφορα όταν προβαλει λευκή εικόνα... Η αριστερή με την δεξιά πλευρά εχουν μεγάλη διαφορα!!!
Μάλλον έχει θέμα το μηχανάκι μου...:bigcry::bigcry::bigcry:

Ναι και σ´εμενα έχει... 12% πτώση απο αριστερά προς τα δεξιά μετρημενο...

Δεν το έχω μετρήσει, αλλα είναι εμφανής...!!!
Δλδ θεωρείται φυσιολογικό; Να μην το στείλω στην αντιπροσωπεία;
Ασε που νομίζω ότι κάθε φορά το βλέπω και πιο πολυ!!

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Ναι, είναι αρκετή η ανομοιομορφία φωτεινότητας, δεν είναι πρόβλημα ειδικά του δικού σου. Όλα τα 1070 πάσχουν από αυτό. Παίζεις σε μεγάλο κάδρο?

Σε 100"... Επειδή είναι και η πρώτη μου επαφή με το ¨αθλημα¨, στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η οθόνη του αγγλου για την ανομοιομορφια.
Αλλα μετα μόλις τον έριξα στον τοίχο κατάλαβα ότι έχει θέμα...

Η διάφορα μεταξύ βλέπω και απολαμβανω... Και εγώ ζοριστηκα στην αρχή, τώρα γράφω 5-6 ώρες τη μέρα... Σιγά σιγά με το χρόνο πέφτει η συνολική φωτεινοτητα και το φαινόμενο μειώνεται... Στις 1200 ώρες είναι ακόμα εμφανές πάντως...