BenQ W1070

Γιατί σώνει και καλά θέλεις να αγοράσεις-βάλεις φίλτρο πριν δεις μόνος σου την εικόνα τπυ projector που θα αγοράσεις?

Γιατί σώνει και καλά θέλεις να αγοράσεις-βάλεις φίλτρο πριν δεις μόνος σου την εικόνα τπυ projector που θα αγοράσεις?

Ελα ντε, ρε Σταύρο δες πρώτα πως θα σου δείξει κι αν όντως νομίζεις πως πρέπει να τη ρίξεις τότε ψάχνεσαι.

Σταύρο μπορώ να σου δηλώσω απερίφραστα πως απολαμβάνω το προβόλι σε σαλόνι με κατάλευκους τοίχους και με μιά καθρεφτάρα 2 τ.μ δίπλα απο την οθόνη!Απόλαυσέ τον λοιπόν και μην το πολυψειρίζεις γιατί θα χαλάεις τη χαρά!

εχετε δικιο κωστα και νικο.ετσι θα γινει.δεν χρειαζεται να το παλευω τοσο πολυ και να το κουραζω το θεμα...
σας ευχαριστω ολους παιδια.
νικο με τι ιντσες βλεπεις απο περιεργεια και αποσταση του προβολεα απο πανι?

Εμένα ήδη στις 120'' αρχισε να μου φαίνετε λίγο το φώς.
Πρέπει να τα κλείσω όλα ερμητικά κλειστά για να το απολαύσω.

Απλως ως αναφορα.Το remote control δε δουλευε για 3-4 μερες και μετα μαλλον το φαινομενο της αυτοιασης ξαναχτυπησε αφου εδω και επισης 3-4 μερες λειτουργει μια χαρα..

1) Aπο θορυβο τι λεει;
Διαβαζω μερικα παραπονα οτι ακουγεται εντονα σε συγκεκριμενο mode εικονας (dynamic νομιζω)...

2) Δεδομενου οτι ειμαι φαν της Panasonic plasma εικονας, θα με ικανοποιησει ο BenQ;

3) Στα 3 μετρα ποιες ειναι οι ιδανικες ιντσες που ανοιγει, χωρις ζουμ;

Χα χα.Ελα ρε Νικο τι κανεις?Ολα καλα με το προβολι,αλλα πολυ θορυβος η φτερωτη σε ταινιες.Οραν βλεπω ταινια σε χαμηλη ενταση...

Η πρώτη βροχή φέτος ήρθε μαζί με απανωτές διακοπές ρεύματος...
Το ξέρω πως είμαι κάφρος αλλά δεν του έχω βάλει ups ακόμη.
Χθες, κόπηκε το ρεύμα συνολικά 3 φορές και για διάστημα ~5λεπτών, ενώ ο προβολέας ήταν ανοιχτός. Ευτυχώς η λάμπα δεν κάηκε.
Κάθε φορά μόλις ερχοταν το ρεύμα, τον άνοιγα πάλι, για να πάρουν μπρος τα ανεμιστηράκια και να παγώσει. Άνοιγε κανονικά κάθε φορά.
Μόνο την τελευταία φορά, άνοιξε, φως δεν είχα, και αναβόσβηνε κόκκινο το φωτάκι Power. Ευτυχώς μετά από λίγο όλα normal.

Τι ups έχετε εσείς; Στο ταμπελάκι του μηχανήματος, γράφει πως η ισχύς της λάμπας είναι 240watt, ενώ το μηχάνημα 353w. Εντωμεταξύ σε κάποιο σημείο γράφει τα Αmper και λέει 3.4Α. Αλλά 220V*3.4A=748Watt!!!! Είναι δυνατόν;
Δεδομένου πως η απόδοση των ups είναι περίπου 60%, χρειάζομαι τουλάχιστον 600VA ή 1250VA; Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει και με μικρότερο ups, μιας και αυτές οι τιμές είναι οι μέγιστες (λογικά);
Δηλαδή θέλω στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα 200άρι;

Με ενδιαφερει κ εμενα το θεμα του ups οποτε αν εχει καποιος εμπειρια ας μας πει..Για τα γυαλια ριξε μια ματια στο αλλο θεμα με τα παρελκομενα του benq εχει γινει εκτενης αναφορα κυριως για γυαλια απο ebay.

Τι ups έχετε εσείς; Στο ταμπελάκι του μηχανήματος, γράφει πως η ισχύς της λάμπας είναι 240watt, ενώ το μηχάνημα 353w. Εντωμεταξύ σε κάποιο σημείο γράφει τα Αmper και λέει 3.4Α. Αλλά 220V*3.4A=748Watt!!!! Είναι δυνατόν;
Μάλλον τα 3.4Α είναι για τα 110V

Παιδια δε θελω να διακοψω τη συζητηση για τα ρευματα,αλλα η φτερωτη ακουγεται πλεον πολυ ενοχλητικα,ωστε να χρειαζεσαι αρκετη ενταση στην ταινια,πραγμα που φυσικα δεν ειναι παντα δυνατο.
Εχετε και αλλοι ιδιοκτητες του προβολεα παρομοιο θεμα?Εμενα αρχισε να ακουγεται στις 500 περιπου ωρες παραπανω απο το φυσιολογικο η μαλλον,υποφερτο...

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Παιδια δε θελω να διακοψω τη συζητηση για τα ρευματα,αλλα η φτερωτη ακουγεται πλεον πολυ ενοχλητικα,ωστε να χρειαζεσαι αρκετη ενταση στην ταινια,πραγμα που φυσικα δεν ειναι παντα δυνατο.
Εχετε και αλλοι ιδιοκτητες του προβολεα παρομοιο θεμα?Εμενα αρχισε να ακουγεται στις 500 περιπου ωρες παραπανω απο το φυσιολογικο η μαλλον,υποφερτο...

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιαυτό που θα σε ρωτήσω αλλά μήπως ο χώρος σου η μάλλον το σημείο που είναι τοποθετημένος ο προβολέας μαζευει σκόνη ιστορίες και επηρεάζει τον ανεμιστήρα του?

Δεν μαζευει σκονη ο χωρος,οχι τουλαχιστον απο ενα μεσο σαλονι σε 5ο οροφο σε ενα μικρο αστικο κεντρο.Αλλα μαλλον θελει καθαρισμα...και μαλλον πρεπει να τον κατεβασω και να τον στειλω Αθηνα ετσι?(Να αυτα φοβομουν...) :behead: