Του εχεις κάνει ρυθμίσεις η παίζει όπως τον πήρες;
Του έχω περάσει τις ρυθμίσεις που έδωσε το λινκ κάποιος πιο πάνω. Απο εκεί και πέρα φροντίζω να έχω σωστή γεωμετρία, σωστό φόκους και σωστό υλικό. Θυμάμαι ένας φίλος εδω είχε γράψει πως η εικόνα ήταν θολή και δεν ήξερε να κάνει φόκους! Ένας άλλος φίλος μου έβλεπε σε 42άρα τηλεόραση απο media player και το είχε συνδέσει με composite καλώδιο και του φαινόταν μια χαρά η εικόνα.
Για να ανακεφαλαιώσω. Υλικό δισκάκι Bluray ή mkv μεγάλου μεγέθους. Σύνδεση φυσικά με hdmi και η πηγή ρυθμισμένη σε 1080p.
Βάζουμε το test pattern με τα τετραγωνάκια για να φτιάξουμε την γεωμετρία και το φοκους στο περίπου. Εγώ μετά ανοίγω το μενου για να ρυθμίσω με μεγαλύτερη ακρίβεια το φοκους. Σκοτεινό περιβάλλον και η φωτεινότητα υπο έλεγχο σύμφωνα με τις παραπάνω ρυθμίσεις.
Μετά από τα παραπάνω ακόμα και στον ροδακινί τοίχο να ρίξω με το εσωτερικό ηχειάκι ο προβολέας σκοτώνει. Δεν μιλάω για την οθόνη και το ηχοσύστημα στο σαλόνι. Εκεί είναι οπτικοακουστική πανδαισία.
Δεν υπάρχει ούτε ένας που να το έχει δει και να μην έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό, από τους πιο άσχετους μέχρι πολύ σχετικούς. Η κλασική ατακα είναι "μου έλεγες πως είναι καλό αλλά δεν περίμενα αυτό που είδα, πραγματικά".