Benq w1070ανι προβολής reflecta η lumene

Ilzals

Senior Member
1 May 2014
447
Γεια σας θέλω να αγοράσω πανί είμαι μεταξύ reflecta και lumene 240c τα πανιά ειναι ηλεκτρικά στα 16/9 με gain 1:0 και κενό στο πάνω μέρος όπως το θέλω .Προσφατα βρήκα το πρώτο πανί ΠΡΟΣΦΟΡΑ 189ε ενώ το δεύτερο παει στα 400-500ε τι μου προτείνεται; Το πανί θα το βάλω φυσικά οροφη.Εχω ακούσει ότι τα πανιά πάνω κάτω τα ίδια ειναι και δεν θα δώ τρομερή διάφορα λέω να πάρω το πρώτο τι λέτε; Ο προβολέας ειναι ο benq w1070

Για ίδιο gain σε λευκό πανί το φτηνοτερο για μένα. Μετά η διαφορα αρχίζει να ξεφεύγει ιδίως για έναν σχετικά φτηνό προβολεα.

Γεια σας θέλω να αγοράσω πανί είμαι μεταξύ reflecta και lumene 240c τα πανιά ειναι ηλεκτρικά στα 16/9 με gain 1:0 και κενό στο πάνω μέρος όπως το θέλω .Προσφατα βρήκα το πρώτο πανί ΠΡΟΣΦΟΡΑ 189ε ενώ το δεύτερο παει στα 400-500ε τι μου προτείνεται; Το πανί θα το βάλω φυσικά οροφη.Εχω ακούσει ότι τα πανιά πάνω κάτω τα ίδια ειναι και δεν θα δώ τρομερή διάφορα λέω να πάρω το πρώτο τι λέτε; Ο προβολέας ειναι ο benq w1070

Εάν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτές τις δύο θα προτιμούσα την φτηνότερη.
Εγω όμως θα βάλω στο παιχνίδι και αυτήν :skyview elecric 240c http://www.odes.gr/shop/eikona/otho...lectric-240c-236x132-169-remcontrol-timi.html