BenQ W30000 LED 1080p Projector!

Απάντηση: Re: BenQ W30000 LED 1080p Projector!

Πάντως πλάκα πλάκα, η BenQ είναι ίσως η μόνη ελπίδα μας να αποκτήσουμε LED προβολέα χωρίς να ανέβουμε σε τιμή σε 5ψήφια νούμερα.

αντε να δουμε
γιατι ολοι τους μετα απο 300 ωρες εχουμε χασει 30% φωτεινοτητα

Πάντως θα πρέπει (λογικά) να μειωθεί και ο όγκος των μηχανημάτων μιάς και οι LED δεν βγάζουν θερμότητα όπως οι λάμπες.

και μην ξεχναμε και την οικονομια.με 5watt λαμπα LED φωτιζεις 120" στα 6 μετρα για πλακα

τιμουλα σε πμ[/quote

αστειευτικα φιλε δεν τον πουλαω ειμαι πολυ ευχαριστημενος -bye-

ελα τωρα,που αλλου θα βρεις πελατη να σε παρακαλαει.
εχω υπομονη,ακομα ειμαι 720 αλλα απο σεπτεμβριο1080.
και μαλλον τον 5000.θα εχει πεσει κι αλλο

και μην ξεχναμε και την οικονομια.με 5watt λαμπα LED φωτιζεις 120" στα 6 μετρα για πλακα

Που το λέει αυτό;

Σε ρωτάω, επειδη έχω led λάμπα 10 watt που αποδίδει όσο μια κοινή 50-60watt. Οπότε δεν νομίζω ότι μόνο με 5 watt να γίνεται δουλειά. Με 30-40watt μπορεί. Σαφώς βέβαια είναι σημαντικά λιγότερο από 200 και 250watt που είναι τώρα οι λάμπες.

ειχα διαβασει σε ξενο περιοδικο οτι ειχανε βγαλει λαμπα led πριν απο 2 χρονια με δικια της ψυκτρα επανω 5watt για αυτοκινητο.ελεγε το περιοδικο οτι φωτιζε σαν xenon αλλα δεν ειχε την απαιτουμενη ισχυ.5 watt σε υτοκινητο φαντασου σε προτζεκτορα.και ολα αυτα πριναπο 2 χρονια περιπου.

ελα τωρα,που αλλου θα βρεις πελατη να σε παρακαλαει.
εχω υπομονη,ακομα ειμαι 720 αλλα απο σεπτεμβριο1080.
και μαλλον τον 5000.θα εχει πεσει κι αλλο

εχεις δικιο 2500ευρω και ειναι δικος σου:chinese: νομιζω οτι απο σεπτεμβριο θα δουμε νεα μοντελα και ελπιζω καλυτερες τιμες στα μοντελα που σε ενδιαφερουν

Απάντηση: Re: BenQ W30000 LED 1080p Projector!

Μάλλον τα πράγματα σοβαρεύουν...
Τι γίνεται Ηλία, άρχισαν να το σκέπτονται και οι CRTάκιδες? -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Θα δούμε! δεν είμαι μηχανάκιας όπως ξέρεις! εάν έχει καλή εικόνα και είναι προσιτός στην τιμή (που δεν το πιστεύω) ασφαλώς και θα το σκεφτώ, μην ξεχνάς ότι τώρα παίρνω την εικόνα που θέλω, αλλά την πληρώνω με 750 watt! απο την άλλη, όλες οι τεχνολογίες πρέπει να κάνουν απόσβεση έρευνας και μετά κατεβάζουν τις τιμές, βάλε και τα προβλήματα της πρώτης γενιάς!! άσε έχουμε καιρό ακόμα!
Για εμένα (και όχι μόνο) το κορυφαίο σύστημα εικόνας σήμερα είναι SONY G90 και CRYSTALIO II με τιμή γύρω στα 11000 ευρώ!

Last edited:
Ωραια... να αφησουμε να ξεπεραστουν οι παιδικες ασθενειες στα πρωτα μοντελα και στη δευτερη φουρνια βουρ στον πατσα... Μεχρι τοτε 8α τα εχει φτυσει και η λαμπα του W5000. Καμια ένδειξη για το που θα κειμενε ται η τιμή του έχουμε?

μακαρι να μας κατσουν τα LED.Επειδη αναφερθηκατε στους CRTακηδες οποιος νομιζει οτι θελουμε να καθομαστε να ρυθμιζουμε ειστε βαθια νυχτωμενοι:flipout: λιγο(ΑΛΗΘΙΝΟ) μαυρο θελουμε οι δισμοιροι και να μην ασχολουμαστε με τη λαμπα......

παντως υπαρχει και αλλο θεματακι που ειχε γραψει καποιος για τον Projectiondesign,κατι γινεται ισως με χρωματα οχι ραιηνμπο αλλα κατι παρομοιο....

λιγο(ΑΛΗΘΙΝΟ) μαυρο θελουμε οι δισμοιροι και να μην ασχολουμαστε με τη λαμπα......
Νομίζω ότι με την λάμπα πιο πολύ ασχολείστε εσείς παρά οι κάτοχοι ψηφιακών...

Αναζητήστε και ολίγην από φως, ευκρίνεια, κίνηση κλπ μπας και ανοίξει και λίγο ο μάτης σας (γιατί με το μαύρο και το κόστος της λάμπας των ''άλλων'' μόνο τα έχετε βάψει μαύρα) :p

(παντα φιλικά εννοείται -bye-)

YΓ Δασκαλε, μίλησα σωστά; :p

Νομίζω ότι με την λάμπα πιο πολύ ασχολείστε εσείς παρά οι κάτοχοι ψηφιακών...

Αναζητήστε και ολίγην από φως, ευκρίνεια, κίνηση κλπ μπας και ανοίξει και λίγο ο μάτης σας (γιατί με το μαύρο και το κόστος της λάμπας των ''άλλων'' μόνο τα έχετε βάψει μαύρα) :p

(παντα φιλικά εννοείται -bye-)

YΓ Δασκαλε, μίλησα σωστά; :p

ταχουμε δει,αλλα το ματι μας να μην ανοιγει το ατιμο,περιεργο πραγμα:flipout:
-bye-

Re: Απάντηση: BenQ W30000 LED 1080p Projector!

Παιδιά να το δούμε πρώτα. Είπαμε, σαν led στα 0 IRE σίγουρα θα έχει crtικό μαύρο. Το θέμα είναι τι θα γίνεται στα 5-10-20 IRE.....

Πίσα, κατράμι...:flipout::flipout::flipout:

Τουλάχιστον μέχρι να ωριμάσει η τεχνολογία...

Πάντως από την πρώτη επαφή που είχα με μία LED TV εκτός από το στοιχείο του εντυπωσιασμού που θα βάλει εύκολα στην 'πρίζα' έναν άπειρο θεατή, η εικόνα overall ήταν αλλού για αλλού. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε θερμοκρασία, κορεσμό, ισορροπία και άλλα στοιχεία που αφορούν τη ρύθμιση...

Contrast & Brightness ήταν 'κρασαρισμένα' από τα 180IRE και κάτω και από τα 30IRE και πάνω! Βέβαια στην προβολή περιμένω κάτι καλύτερο.

Ο χρόνος θα 'επουλώσει' σίγουρα τις πληγές...:blush:

Ελπίζω μόνο να είναι σύντομος...:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W30000 LED 1080p Projector!

Πίσα, κατράμι...:flipout::flipout::flipout:

Τουλάχιστον μέχρι να ωριμάσει η τεχνολογία...

Πάντως από την πρώτη επαφή που είχα με μία LED TV εκτός από το στοιχείο του εντυπωσιασμού που θα βάλει εύκολα στην 'πρίζα' έναν άπειρο θεατή, η εικόνα overall ήταν αλλού για αλλού. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε θερμοκρασία, κορεσμό, ισορροπία και άλλα στοιχεία που αφορούν τη ρύθμιση...

Contrast & Brightness ήταν 'κρασαρισμένα' από τα 180IRE και κάτω και από τα 30IRE και πάνω! Βέβαια στην προβολή περιμένω κάτι καλύτερο.

Ο χρόνος θα 'επουλώσει' σίγουρα τις πληγές...:blush:

Ελπίζω μόνο να είναι σύντομος...:grandpa:

Καλά αν έχουμε τέτοια σκηνικά και στους προβολείς, όχι δέυτερης, αλλά τέταρτης γενιάς θα πρέπει να περιμένουμε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W30000 LED 1080p Projector!

Καλά αν έχουμε τέτοια σκηνικά και στους προβολείς, όχι δέυτερης, αλλά τέταρτης γενιάς θα πρέπει να περιμένουμε....

........ να ξαναγυρίσουμε στους CRT!!! :flipout::flipout::flipout: