Benq w5000 firmware upgrate???

Τι λέτε ρε παιδιά . βγαίνει ένα μηχάνημα με προβλήματα κοινός ελαττωματικό και για να στο διορθώσουν σου ζητάν καi από πάνω άλλα 30 αντί να σου ζητούν και συγγνώμη επειδή αναγκάζεσαι να το τρέχεις μέχρι εκεί για δικό τους σφάλμα? ? μήπως κάτι δεν το κατάλαβες καλά η αυτοί δεν κατάλαβαν καλά ? Γιατί αν είναι αλλιώς έχουμε θέμα.

Κοιτα να δεις πηρα τηλεφωνο σημερα το πρωι και αφου μιλησα με μια κοπελα και τις ειπα οτι θελω να γινει αναβαθμιση στον w5000 , μονο που δεν με εδειρε ... Με ρωτησε με υφος που ξερω για την αναβαθμιση , η απαντηση ηταν οτι εχω ενειμερωθει απο καποιο Ελληνικο forum , και αφου με αφησε 1 λεπτο στην αναμονη , μου ειπε οτι η αναβαθμιση μπορει να γινει απο 1.08 σε 1.12. Βεβαιος στην ερωτηση που ξαναεκανα και ρωτησα αν υπαρχει καποια χρεωση μου ειπε οτι υπαρχει η μικροτερη χρεωση .

Βεβαιος σε σχετικο email που εστειλα εχθες το απογευμα στην αλμαν μου απαντησαν οτι δεν υπαρχει καποια χρεωση ...

Ετσι βεβαιος που θετεις το προβλημα και οτι το μηχανημα ειχε ελατωματα που φτιαχνονται με την αναβαθμιση , ειναι λογικο να μην υπαρχει καποια χρεωση .

Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι λιγάκι υπερβολικό να χαρακτηρίζαμε "ελαττωματικό" ένα μηχάνημα που δουλεύει, και απλά με κάποια αλλαγή στο Firmware, δουλεύει λίγο καλύτερα καλύτερα.
Η δική μου ένσταση έγκειται στη μη τήρηση της υπόσχεσης για αλλαγή του Firmware on site και φυσικά δωρεάν.
Και βέβαια ανήκω και εγώ σε αυτούς που δεν αγόρασαν (ακόμη) αυτό το εξαιρετικό για τα χρήματα που ζητάει μηχάνημα, εξαιτίας αυτών των εκκρεμοτήτων. Θα περιμένω λοιπόν μέχρι να έρθει από το εργοστάσιο με το τελικό Firmware, και θα τον πάρω τότε, εκτός εάν βγει κάτι καλύτερο πάντα σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων, και οπωσδήποτε όχι σε LCD ή SXRD.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Απάντηση: Re: Benq w5000 firmware upgrate???

Θα περιμένω λοιπόν μέχρι να έρθει από το εργοστάσιο με το τελικό Firmware, και θα τον πάρω τότε, εκτός εάν βγει κάτι καλύτερο πάντα σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων, και οπωσδήποτε όχι σε LCD ή SXRD.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.
Μέχρι τότε θα βγει καινούργιος. Μήνες είναι αυτή η ιστορία.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κάποιοι δε θα κρατησουν την υπόσχεση που είχαν δώσει για αναβάθμιση στον χώρο του ιδιοκτήτη.
Και τι γίνεται εαν ο προβολέας είναι "κτισμένος¨ ή τοποθετημένος από επαγγελματία?
Έτσι πέρα από το όποιο κόστος αναφερατε προηγουμένος υπάρχει και το πιθανό κόστος κατεβάσματος και ανεβάσματος του μηχανήματος.
Και δεν είμαστε όλοι "σχετικοί" ώστε να τον τοποθετήσουμε ξανά σωστά.
Πέρα από αυτό όμως θα ήθελα να σας επισημάνω ότι μηχανάκια μετά την αναβάθμιση παρουσίασαν κάκκιστη χρωμνατική συμπεριφορά, οι ώρες λειτουργίας μηδενισαν και γενικά το μηχανάκι είχε μια "out of the box " συμπεριφορά "παράξενη"

Αυτά τα λίγα για την ώρα.

χμμμμ και τι προτινεις σε μηχανηματα που εχουν το 1.08 και εχουν παιξει περιπου 70 ωρες ? Οσο για το κοστος κατεβασματος , ελπιζω να ειναι το τελευταιο γιατι δεν ειναι και απλο πανω κατω συνεχως ....

Re: Απάντηση: Benq w5000 firmware upgrate???

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κάποιοι δε θα κρατησουν την υπόσχεση που είχαν δώσει για αναβάθμιση στον χώρο του ιδιοκτήτη.
Και τι γίνεται εαν ο προβολέας είναι "κτισμένος¨ ή τοποθετημένος από επαγγελματία?
Έτσι πέρα από το όποιο κόστος αναφερατε προηγουμένος υπάρχει και το πιθανό κόστος κατεβάσματος και ανεβάσματος του μηχανήματος.
Και δεν είμαστε όλοι "σχετικοί" ώστε να τον τοποθετήσουμε ξανά σωστά.
Πέρα από αυτό όμως θα ήθελα να σας επισημάνω ότι μηχανάκια μετά την αναβάθμιση παρουσίασαν κάκκιστη χρωμνατική συμπεριφορά, οι ώρες λειτουργίας μηδενισαν και γενικά το μηχανάκι είχε μια "out of the box " συμπεριφορά "παράξενη"

Αυτά τα λίγα για την ώρα.

Μανώλη, με αγχώνεις..

Με άλλα λόγια θα συνιστούσες να κάνει κάποιος αναβάθμιση από 1.02 σε 1.12, ή όχι;

Το μηχάνημα θα χρειαστεί μετά καλιμπράρισμα από το μηδέν;

Αυτο που "ενοχλει" εμενα στην ολη υποθεση ειναι αλλο. Η φημη οτι το θεμα της κινησης στα 24 θα διορθωθει με καινουργιο φιρμουερ,δεν φαινεται να επαληθευεται 100%, τουλαχιστον απο τα λεγομενα του Μανωλη.

Απο εκει και περα πολλοι αγορασαν το μηχανημα,χωρις κατα τη γνωμη μου να εχει καποιο αλλο μελανο σημειο και καλα εκαναν. Αναμένοντας ομως το θεμα της κινησης.

Τωρα αν το καινουργιο φιρμγουερ ανακατευει ολο το μηχανημα χωρις να κανει κατι στην κινηση ,τι να πω, εγω δεν θα το εβαζα........

Δυστυχώς, και εγώ προς τα εκεί τείνω.. Το μηχάνημά μου παίζει πολύ καλά όπως είναι αυτή τη στιγμή, με το 1.02, με εξαίρεση την κίνηση.

Να βάζεις πατερνάκια ακίνητα... :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Benq w5000 firmware upgrate???

Μανώλη, με αγχώνεις..

Με άλλα λόγια θα συνιστούσες να κάνει κάποιος αναβάθμιση από 1.02 σε 1.12, ή όχι;

Το μηχάνημα θα χρειαστεί μετά καλιμπράρισμα από το μηδέν;

Δημήτρη το πρόβλημα μάλλον είναι ότι με το νέο firmware ο προβολέας κλειδώνει στα 2x και όχι στα 3x με άσχημα αποτελέσματα.

Παιδιά καλησπέρα. Φίλε Μανώλη άκουσα φήμες ότι φίρμγουερ μεταγενέστερο του 1.12 (δεν ξέρω αριθμό), ήδη κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, στην δε BSI δεν έχουν απολύτως καμία επίσημη ενημέρωση από την BenQ. Μήπως γνωρίζεις τίποτε περισσότερο?

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Παιδιά καλησπέρα. Φίλε Μανώλη άκουσα φήμες ότι φίρμγουερ μεταγενέστερο του 1.12 (δεν ξέρω αριθμό), ήδη κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, στην δε BSI δεν έχουν απολύτως καμία επίσημη ενημέρωση από την BenQ. Μήπως γνωρίζεις τίποτε περισσότερο?

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Οι φήμες λένε για 1.18 που έρχεται ενώ λένε ότι κυκλοφορεί το 1.16.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Benq w5000 firmware upgrate???

Δημήτρη το πρόβλημα μάλλον είναι ότι με το νέο firmware ο προβολέας κλειδώνει στα 2x και όχι στα 3x με άσχημα αποτελέσματα.

Δηλαδή για είσοδο 24Hz παίζει στα 48Hz αντί για 72Hz? Και αυτό επηρεάζει και το χρώμα εκτός από την κίνηση;

Οποτε παιδια λετε να περιμενουμε λιγακι ακομα ωστε να βγει το ποιο καινουργιο firmware ωστε να γλιτωσουμε τα πηγαινε και ελα .

Οποτε παιδια λετε να περιμενουμε λιγακι ακομα ωστε να βγει το ποιο καινουργιο firmware ωστε να γλιτωσουμε τα πηγαινε και ελα .
Οπότε παιδιά λέω να μην αγοράζετε μηχανάκια με την ελπίζα του να κάνουν στο μέλλον ότι πρέπει να κάνουν από την αρχή.

Μέχρι τοτε(νες) (αν ποτέ υπάρξει το τοτε(νες)) θα το έχετε αλλάξει το μηχανάκι.

ΥΓ @ Ντίμη: Αν δεν το κατάλαβες, εκτελώ χρέη Κούλη εν τη απουσία του :p

Εγώ λέω να μην αγοράζουμε ηχεία με την ελπίδα του να κάνουν στα αυτιά μας ότι κάνουν στα μάτια μας...

ΥΓ @ Ρούλη: Αν δεν το κατάλαβες, και εγώ εκτελώ χρέη Κούλη εν τη απουσία του :p

:offtopic:, αλλά άξιζε τον κόπο.. :smile: :smile:

Επειδη παιδια το μηχανημα οπως ειναι σκιζει πολλαααα και ακριβοτερα μηχανηματακια , καποιους τους πειραζει , και δεν ειναι εκει το προβλημα , αλλα οτι η μαμα εταιρεια ασχολειται ακομα περισοτερο για να το κανει καλυτερο , αυτο πειραζει ακομα παραπανω ... :Banane0: