Benq w5000 firmware upgrate???

ΥΓ @ Ρούλη: Αν δεν το κατάλαβες, και εγώ εκτελώ χρέη Κούλη εν τη απουσία του :p
Ειναι προφανες / Kάλος mode (νομιζα οτι μιλαγαμε για τον benq και οχι για ηχεια - μπα σε καλο σου, σαν να βλεπω τον Κουλη μπροστα μου - για τον γυαλινο πυργο δεν ειπες ακόμα) :p

Επειδη παιδια το μηχανημα οπως ειναι σκιζει πολλαααα και ακριβοτερα μηχανηματακια , καποιους τους πειραζει , και δεν ειναι εκει το προβλημα , αλλα οτι η μαμα εταιρεια ασχολειται ακομα περισοτερο για να το κανει καλυτερο , αυτο πειραζει ακομα παραπανω ... :Banane0:

Ναι, αυτο ακριβως, ολοι τον 5000 ζηλευουν.

Ελατε ρε παιδια, σοβαρα τωρα. Το θεμα με τα 24 ειναι πατατα και το εχουν καταντησει και σιριαλ. Εγω που δεν τον εχω δλδ και εχω βαρεθει να ακουω μηνες τωρα γι αυτο το καταραμενο firm. Φαντασου να τον ειχα, απο το παραθυρο θα ειχε φυγει από τα νευρα :p

ΥΓ Ειναι γνωστο ότι σε ολα πλην της κινησης στα 24 το μηχανακι ειναι super. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας εδω νομιζω.

Last edited:
Ναι, αυτο ακριβως, ολοι τον 5000 ζηλευουν.

Μη το γελάς.. Το μηχάνημα έχει κάνει καλή ζημιά στους "HiEnd" DLPάδες κατασκευαστές.

Ελατε ρε παιδια, σοβαρα τωρα. Το θεμα με τα 24 ειναι πατατα και το εχουν καταντησει και σιριαλ. Εγω που δεν τον εχω δλδ και εχω βαρεθει να ακουω μηνες τωρα γι αυτο το καταραμενο firm. Φαντασου να τον ειχα, απο το παραθυρο θα ειχε φυγει από τα νευρα :p

ΥΓ Ειναι γνωστο ότι σε ολα πλην της κινησης στα 24 το μηχανακι ειναι super. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας εδω νομιζω.

Το θέμα με τον 5000 είναι πιο απλό. Από την πρώτη στιγμή υποστήριζε 24Hz, απλά το αποτέλεσμα δεν ήταν τέλειο. Στα μάτια μου, είναι καλύτερο από αυτό των 60Hz, αλλά δεν είναι το "νεράκι" που θα περίμενε κανείς.

Η "μαμά" εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα το βελτιώσει, και εκεί άρχισε ο χορός..

Η δεύτερη "φουρνιά" που έφτασε στην Ελλάδα, είχε βελτιωμένο αυτό το τομέα, αλλά μας τα χάλαγε με το overscan. Η τρίτη "φουρνιά" φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα, αλλά υπάρχουν οι επιφυλάξεις του Μανώλη.

Αυτή τη στιγμή, απ' ότι φαίνεται, ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει δωρεάν αναβάθμιση του firmware του προβολέα του στην Alman. Δεν είναι on-site όπως περιμέναμε, αλλά γίνεται.

Οπότε, όπως λένε, "the ball is in our court". Θα κάνουμε αναβάθμιση στην 1.12 ή θα περιμένουμε την επόμενη έκδοση;

Το θέμα με τον 5000 είναι πιο απλό. Από την πρώτη στιγμή υποστήριζε 24Hz, απλά το αποτέλεσμα δεν ήταν τέλειο. Στα μάτια μου, είναι καλύτερο από αυτό των 60Hz, αλλά δεν είναι το "νεράκι" που θα περίμενε κανείς.
Αν θυμάμαι καλά πάντως Δημήτρη, όταν τον είχα δει σε εσένα, η κίνηση μου είχε φανεί σαφώς προβληματική (και ειδικά τότε, δεν νομίζω ότι ήμουν και ιδιαίτερα απαιτητικός στον τομέα αυτό – εκτός αν τελικά είχα ήδη καλοσυνηθίσει τόσο με τον Dila).

Απάντηση: Re: Benq w5000 firmware upgrate???

Αν θυμάμαι καλά πάντως Δημήτρη, όταν τον είχα δει σε εσένα, η κίνηση μου είχε φανεί σαφώς προβληματική (και ειδικά τότε, δεν νομίζω ότι ήμουν και ιδιαίτερα απαιτητικός στον τομέα αυτό – εκτός αν τελικά είχα ήδη καλοσυνηθίσει τόσο με τον Dila).

Τι είναι ο Dila; :p

Η κίνηση τότε ήταν όντως προβληματική, αλλά δεν έφταιγε ο προβολέας. Με χρήση Powerstrip βελτιώθηκε αρκετά, και με αλλαγή της κάρτας γραφικών βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο.

Βέβαια, 24Hz native δεν έγινε..

Re: Απάντηση: Re: Benq w5000 firmware upgrate???

Παλια τεχνολογια προβολης. Ειχε ανακαλυφθει απο την jvc και κυριαρχησε το 2007 . Ξεπεραστηκε απο τα τελευταια dlp chips.:AFADF0:

Re: Απάντηση: Re: Benq w5000 firmware upgrate???

Η κίνηση τότε ήταν όντως προβληματική, αλλά δεν έφταιγε ο προβολέας. Με χρήση Powerstrip βελτιώθηκε αρκετά, και με αλλαγή της κάρτας γραφικών βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο.
Δεν τα ήξευρα ταύτα.

Καλό αυτό.

Παρκετέζα της Hoover.

(u should have known beta :p)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Benq w5000 firmware upgrate???

Παλια τεχνολογια προβολης. Ειχε ανακαλυφθει απο την jvc και κυριαρχησε το 2007 . Ξεπεραστηκε απο τα τελευταια dlp chips.:AFADF0:

Βλέπω το τράκο σούκανε καλό...
icon10.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Benq w5000 firmware upgrate???

Χύτρα χωρίς χερούλια.....:slapface:

icon10.gif

Όσοι διαβάζουν θα νομίζουν οτι είμαστε εκτός θέματος αλλά εδώ γι' αυτά συζητάμε.. Για "βράσιμο" και χύτρες...
icon10.gif

Το χειροτερο ειναι να δωσει κανεις ενα σκασμο λεφτα για ακριβη χυτρα, νομιζοντας οτι "βραζει" καλυτερα:devil-smiley-029:

Απάντηση: Re: Benq w5000 firmware upgrate???

Το χειροτερο ειναι να δωσει κανεις ενα σκασμο λεφτα για ακριβη χυτρα, νομιζοντας οτι "βραζει" καλυτερα:devil-smiley-029:

Αυτό είναι σαχλαμάρα... Απ´ότι έχω δεί, η φτηνή "βράζει" πολύ καλύτερα...
icon10.gif

Re: Απάντηση: Benq w5000 firmware upgrate???

Άσε ρε Κωστή... Τι άδεια μου λές; Δεν βλέπεις οτι έχουμε σαλτάρει;

Σε μιά βδομάδα όμως.....
Ποιός σάλταρε??????
Μια χαρά σε βρίσκω... το χούι δεν το έκοψες , με κατσαρόλες ασχολείσαι ακόμη.... :five: :shot:

Ρε σεις τελικά έχετε σαλτάρει μου φαίνεται , πάρτε καμιά άδεια να ισιώσετε , γιατί εγω μάλλον χλωμό το βλέπω για άδεια.
Πάντως το ρημάδι το FW UPDATE ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΚΆΝΩ εν όψη του νέου που θα έρθει κάποια στιγμή. Ο μάστορας μου είπε και συμφωνώ οτι δεν γίνεται καθε λίγο και λιγάκι να τον τρέχω στην ALMAN και μετά φτου και πάλι απ´την αρχή.