Benq W5000 ή Epson TW 2000;

christz3

New member
19 November 2007
40
Έχω ζαλίστεί πραγματικά! Τελώ υπό σύγχιση!!! Έχω τον Sony HS 50 και δεν ξέρω με ποιον από τους δύο βιντεοπροβολείς να τον αντικαταστήσω! Διαθέτω μέχρι 2000 ευρώ, θέλω δυνατό μαύρο και όσο το δυνατόν καλύτερη κίνηση! Με το rainbow το πρόβλημα στον Benq είναι πολύ σοβαρό; Δεν ξέρω αν θα το βλέπω γιατί ποτέ δεν είχα DLP μηχάνημα. Ευχαριστώ.:ears:

Re: Απάντηση: Benq W5000 ή Epson TW 2000;

Που μενεις

Χε, χε, πολύ εύστοχη ερώτηση!!! Μένω Κομοτηνήήήή...Που να βρω εδώ στημένο μηχανημα; :rifle: Πάντως θα πεταγόμουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δω σε λειτουργία κάποιο από αυτά τα δύο μηχανήματα! -bye-

Ναι, κάτι είχα ακούσει για τις τιμές, αλλά δεν ήξερα πόσο θα έπρεπε να περιμένω. Οκ! Thanks!!!

Εξακολουθούν να ισχύουν όμως οι αρχικές μου - αναπάντητες - ερωτήσεις:

"Έχω τον Sony HS 50 και δεν ξέρω με ποιον από τους δύο βιντεοπροβολείς να τον αντικαταστήσω! Διαθέτω μέχρι 2000 ευρώ, θέλω δυνατό μαύρο και όσο το δυνατόν καλύτερη κίνηση! Με το rainbow το πρόβλημα στον Benq είναι πολύ σοβαρό; Δεν ξέρω αν θα το βλέπω γιατί ποτέ δεν είχα DLP μηχάνημα." :ears:

Για αρχή, πρέπει πάση θυσία να δεις κάποιον DLP προβολέα σε λειτουργία.

Εφόσον διαπιστώσεις ότι δεν βλέπεις RBE, ή ότι δεν σε ενοχλεί, μπορείς να προχωρήσεις σε επιλογή.

Όλοι οι προβολείς τεχνολογίας DLP έχουν κάποιο RBE - άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Ο 5000 είναι από τους σχετικά καλούς στον τομέα αυτό, αλλά αν έχεις ευαισθησία στο φαινόμενο..

Ναι, Ok, αλλά που μπορώ να βρω στημένο τον συγκεκριμένο προβολέα, έστω στη Θεσσαλονίκη;

Νομίζω ότι αίθουσα προβολής έχει ο Σαραφίδης Megastore στον Φοίνικα αλλά δεν πιστεύω να έχει τον Benq W5000. Έχει σίγουρα dlp για να τεστάρεις το RBE.
Βρες το τηλ. και κλείσε ραντεβού.

Re: Απάντηση: Benq W5000 ή Epson TW 2000;

Νομίζω ότι αίθουσα προβολής έχει ο Σαραφίδης Megastore στον Φοίνικα αλλά δεν πιστεύω να έχει τον Benq W5000. Έχει σίγουρα dlp για να τεστάρεις το RBE.
Βρες το τηλ. και κλείσε ραντεβού.

Σ' ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα!

Σε αυτα τα χρηματα ίσως να βαλεις στους υποψήφιους και τον σονυ 40 ή τον αναμενομενο 10.

Ο Benq σου προσφέρει αυτά που θέλεις. Και εγώ αυτόν θα έπαιρνα, αλλά βλέπω ουράνια τόξα και πήρα τον επσον ο οποίος ως μεγαλύτερο πλεονέκτημα έχει την φωτεινότητά του.

Τι έχουμε? Αποφάσισαν ν αλλάξουν σασί ? Κάνα τόσο καιρό να το σχεδιάσουν και καταφέραν μόνο αυτό? Άσχημος για τα σημερινά δεδομένα. Και για μια φορά ακόμα χειροκίνητα όλα

Προσωπικά θα τον διάλεγα κι απ' τον 20000, αρκεί να είχε το τελευταίο Firmware. (Δεν έχω ...ψυχολογικά προβλήματα υπέρ του νέου και μεγαλύτερου και DC3 κ.λ.π. κ.λ.π.)!!!
BenQ 5000 ρυθμισμένος από τον Καστρουνή, ισοδυναμεί με το απλύτως καλύτερο μηχάνημα της αγοράς που μπορεί να αποκτήσει κάποιος, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από οτιδήποτε άλλο σε αυτά τα χρήματα.
(Sory Μανώλη μου που σε εμπλέκω άμεσα στο εγχείρημα, αλλά πως να το κάνουμε, όπως είπε και ο Μπάμπης Κ., ο BenQ χρειάζεται τον ...Καστρουνή του!!!)(όπως λέμε το ...κινητό χρειάζεται τον Γερμανό του!)
Ο φίλος μου ο Μπάμπης βέβαια προχώρησε κι άλλο : δήλωσε απερίφραστα ότι οι επόμενοι προβολείς του θα είναι αποκλειστικά BenQ, ελέω Καστρουνή: Γιώργο μου ο αθεόφοβος τους ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά, σε μισή ώρα τους κάνει και κελαηδάνε. Απάντηση Καστρουνή: γιατί ρε σύ τους Planar δεν τους ξέρω?
Φιλάκια... :ernaehrung004:

Φιλικά
Γιώργος.