benq w6000 εφτασε?

Oxι δεν πήρα τον 6000 , απλά λεω με τη σειρά μου και εγω οτι η ίριδα του 5000 δεν είναι έξυπνη και με τους υπότιτλους γίνεται μπάχαλο η εικόνα.

Καποιος εχασε το νοημα ακουγοντας καλωδια,και καποιος αλλος κοιταζοντας τι κανει η ιριδα.Τελικα γιαννη δεν βλεπεις ταινιες ιριδα βλεπεις:flipout:

Oxι δεν πήρα τον 6000 , απλά λεω με τη σειρά μου και εγω οτι η ίριδα του 5000 δεν είναι έξυπνη και με τους υπότιτλους γίνεται μπάχαλο η εικόνα.

Το θέμα με τις ίριδες και τους υπότιτλους δεν σώζεται εντελώς από κανέναν προβολέα. Δεν γίνεται άλλωστε.

Αν ορίσεις το threshold της ίριδας έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από την εμφάνιση των υποτίτλων, απλά δεν θα δουλεύει ποτέ η ίριδα.

Το θέμα με τις ίριδες και τους υπότιτλους δεν σώζεται εντελώς από κανέναν προβολέα. Δεν γίνεται άλλωστε.

Αν ορίσεις το threshold της ίριδας έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από την εμφάνιση των υποτίτλων, απλά δεν θα δουλεύει ποτέ η ίριδα.
Η συμπεριφορα του planar ειναι εξαιρετικη σε αυτο το θεμα. Το εχω τεσταρει σε μια σκηνη στο τελος του Batman με πολυ μπλα μπλα σε σκοταδι και δε πηρα χαμπαρι τιποτε. Στην ιδια σκηνη ο benq νομιζει οτι ξημερωσε.

Ρε παιδια δεν μπορει να μην υπαρχει τροπος ο υποτιτλος να ντιμαρεται απο καποιου ειδους προγραμμα...........?

Εμένα για βελτιωμένος 20000 μου μοιάζει με οριζόντιο και κάθετο lens Shift. Το περισσότερο φώς μπορεί και να προέκυψε από το διαφορετικό οπτικό μονοπάτι λόγω αλλαγής του σασί.

Φιλικά
Γιώργος.

Απάντηση: Re: benq w6000 εφτασε?

Ρε παιδια δεν μπορει να μην υπαρχει τροπος ο υποτιτλος να ντιμαρεται απο καποιου ειδους προγραμμα...........?

Στις ματρόσκες μιά χαρά γίνεται και είναι και πολύ πιό ξεκούραστοι. Εγώ στον MPC έτσι παίζω.
Στα Blu Ray δεν ξέρω αν γίνεται.

Re: Απάντηση: Re: benq w6000 εφτασε?

Στις ματρόσκες μιά χαρά γίνεται και είναι και πολύ πιό ξεκούραστοι. Εγώ στον MPC έτσι παίζω.
Στα Blu Ray δεν ξέρω αν γίνεται.
Δεν μας λες και τον τροπο Babis....στην προσφατη συναξη δεν μας τιμησες την επομενη φορα.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: benq w6000 εφτασε?

Δεν μας λες και τον τροπο Babis....στην προσφατη συναξη δεν μας τιμησες την επομενη φορα.....

Έλα παραπονιάρη...
icon10.gif

Πήγαιναι στο View-Options και παίξε με το slider του transparency.

attachment.php

Attachments

• MPC.jpg
    MPC.jpg
    50.6 KB · Views: 241
και στα preferences στο km player μπορείς να παίξεις με το χρώμα και το transparency των υποτιτλων.