manosandrea
Established Member
- 8 December 2010
- 144
Ασε ,συμφωνω, ετσι κι αλλιως πριν κανα μηνα περασα ωτιττιδα και εχω την εντυπωση ,οτι δεξια δεν ακουω και πολυ καλα !αντε καλοριζικοςςς και καλοθεατος!!! τι να το κανεις ρεσυ το ηχειακι αφου κ σ ενα ο γιατρος δε σου πε οτι δεν ακους καλα?![]()
Απλα ειναι θεμα ευκολιας !
Στο σαλονι ,οπου και το home cinema, οταν βλεπω απλα τηλεοραση (μεσω ενος αποκωδικοποιητη funai 2205, στον προτζεκτορα,εννοειται), δεν ειναι παντα αναγκη ν' αναβεις και τον ενισχυτη (ειδικα αμα εχει παρει υπνος διπλα σου και τη μικρη !).
Οχι οτι κοπτομαι ιδιαιτερα, αλλα δε θα με χαλαγε ενα ηχειακι.
Τωρα το μηχανημα ειναι φοβερο--τουλαχιστο σε σχεση με το W600 ,που ειχα.
Βεβαια αλλο το ενα ,αλλο το αλλο (και το W600 ηταν ενα καλο και τιμιο μηχανημα).
Μου φαινεται λιγο περιεργος ο ογκος του.Δεν ειχα συνηθησει σε τετοια μεγεθη (ειχα παλια εναν Sony VPL-HS1, μετα εναν Sony ES-2 και τελευταιο τον Benq W600, ολα πολυ πιο μικρα σε μεγεθος-ογκο).
Τον εβαλα ακριβως πισω απο τον καναπε , στο υψος του ωμου (σε καθιστη θεση) και μαλιστα η αποσταση μου βγηκε σχεδον ακριβως για τις ιντσες πανιου,που εχω (1,96μ διαγωνιος καθαρη).Βεβαια μου βγαινει λιγο εξω κανα δαχτυλο στο πανω, αλλα δε γινεται αλλιως , εκτος αν αλλαξω πανι (τωρα αποκλειεται, θα με σκισει η γυναικα μου και το πανι ειναι σχεδον καινουριο).Αν τον φερω ακομα πιο μπροστα,θα γινει ακομα πιο αγαρμπος.
Θα σκεφτω το ταβανι.
Παντως απο φωτεινοτητα, κοντραστ ειμαι πληρως ευχαριστημενος (χωρις να εχω πειραξει ακομα τις ρυθμισεις της μαμας).Θα βαλω και κανα bluray ,να δω.
Αυτα ως ωρας !!