BenQ W703d προς αγορά. Αλλά..... (Βοήθεια!Ζητούνται Απόψεις...)

nikoskostaras

New member
9 December 2012
3
Καλησπέρα σε όλους,
Με λένε Νίκο και θέλω να προχωρήσω στην αγορά του BenQ W703d για το σπίτι μου.Μετά από αρκετή έρευνα κατέληξα εκεί. Δεν ήθελα να ανέβω και πολύ στα χρήματα. Τον βρήκα με 615 Ευρώ στο SpecialPrice.gr διαμέσου του Skroutz! 1η ερώτηση, είναι αποδεκτό το ότι σε αυτό το κατάστημα είναι τόσο πιο φθηνός από τα υπόλοιπα; 2η ερώτηση, παρατήρησα οτι στο SpecialPrice.gr έχει εγγύηση 2 ετών, ενώ σε αρκετά άλλα έχει 3 χρόνια. Γιατί; Τυπογραφικό λάθος ή παίζει κάτι άλλο. Το SpecialPrice.gr είναι καλό μαγαζί, ξέρει κανείς; Στο Skroutz έχει καλές κριτικές, απλά με παραξενευουν αυτές οι διαφορές. Παίζει να μην είναι καλό το προιόν (ψιλο-αδύνατον μου φαίνεται!) ή μήπως δεν είναι της Ελληνικής Αντιπροσωπείας;
Να προχωρήσω στην αγορά; Τι λέτε; Βοηθείστε με με τις απόψεις σας, σας παρακαλώ....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Νίκος.

Ας με διορθωσουν αν κανω λαθος, αλλα αυτο που εχω παρατηρησει ειναι το εξης: Οταν βλεπεις λιγοτερα χρονια εγγυησης (και συνηθως χαμηλοτερη τιμη) ειναι κομματια παραεισαγωγης. Οποτε καλο θα ηταν να επικοινωνησεις με το καταστημα ή την Ελληνικη αντιπροσωπια και να ρωτησεις τι ακριβως γινεται με την εγγυηση. -bye-

Re: Απάντηση: BenQ W703d προς αγορά. Αλλά..... (Βοήθεια!Ζητούνται Απόψεις...)

Και παραεισαγωγή, δε σημαίνει αυθεντικό; Ή σημαίνει αυθεντικό που όμως το προμηθεύτηκαν από αλλού και όχι την Ελληνική Αντιπροσωπεία; Να το πάρω ή να φοβάμαι; Μόνο η SpecialPrice και η Technix το έχουν τόσο.

Σε προιοντα παραεισαγωγης, το προβλημα με την εγγυση που μπορει να προκυψει ειναι οτι δεν στο καλυπτει συνηθως η εδω αντιπροσωπια

Φυσικα και ειναι αυθεντικο. Απλα σκεψου το ετσι. Με την παραεισαγωγη εχεις μεν μειωμενη τιμη αλλα δεν εχεις την εξτρα εγγυηση της Ελληνικης αντιπροσωπειας και αν χαλασει το στελνεις εκει που το αγορασες και οχι στην Ελληνικη αντιπροσωπια. Και αυτοι με τη σειρα τους το στελνουν στο εξωτερικο για επισκευη.
Παραεισαγωγη σημαινει οτι το καταστημα το προμηθευτηκε απο το εξωτερικο και οχι απο την Ελληνικη αντιπροσωπια.

Απλα ζυγιζεις τη διαφορα τιμης σε σχεση με τη μειωμενη εγγυηση και την ταλαιπωρια του πηγαινε ελα της συσκευης. (και ισως οποιας επιβαρυνσης μεταφορικων)

Φυσικα υπαρχουν και Ελληνικες αντιπροσωπειες οπου για βλαβες στελνουν και παλι το μηχανημα εξω (π.χ. epson)
Για τους benq λενε οτι το σερβις γινεται Ελλαδα.

Συνηθως αυτοι που προτιμουν την μειωμενη τιμη, ψαχνουν πρωτα για αγορα κατευθειαν απο καταστημα εξωτερικου αν η τιμη εχει ακομη πιο μεγαλη διαφορα.
Στη δικη σου περιπτωση η επομενη τιμη που εχει 3 χρονια εγγυηση στο skroutz σε επιβαρυνει με 120 ευρω παραπανω.
Οποτε αποφασιζεις τι σε συμφερει και πραττεις.

Re: Απάντηση: BenQ W703d προς αγορά. Αλλά..... (Βοήθεια!Ζητούνται Απόψεις...)

Πολύ κατατοπιστικές οι απαντήσεις σας. Σας ευχαριστώ όλους. Λέω να προχωρήρω στην αγορά.