Benq W9000 η W5000 vs. Sony WV50 ή WV60 η κατι αλλο?

Οχι, δεν εχει σημασια αυτο.
Μπορει να το δουν ολοι πχ η γυναικα μου που δεν φοραει γυαλια.
Ακόμα χειρότερα χωρίς γυαλία!

Μπορεί να έχει μικρό αστιγματισμό.

Πολύς κόσμος έχει μικρό αστιγματισμό και δεν φοράει γυαλιά, το ίδιο και εγώ.

Φορώντας γυαλιά για τον αστιγματισμό περιορίζεται και η ευαισθησία στο RBE.

Πάντως κι εγώ έχω έναν ελαφρό αστιγματισμό, αλλά ως τώρα δεν έχω δει Rainbow.

Κι έτυχε μάλιστα να δούμε στον BenQ 8720 του Ποτακίδη δυο ταινίες απανωτά.
Ουτε καν μ' ενόχλησε.

Τελικά απ' ότι φαίνεται πολύ "μπαμπούλας" έχει γίνει αυτό το περιβόητο RBE κι αν κάνουμε καμιά στατιστική (συντονιστάδες ...θέμα: "ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ RAINBOW?), ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ 10% ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΟ!!! Τρία χρόνια είχα στο σπίτι DLP προπερασμένης γενιάς (850χ640 BenQ HT480), και παρ' όλο που παρέλασαν δεκάδες, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μου παραπονέθηκε ποτέ, ούτε φυσικά κι από την οικογένεια μου, για κάτι!!!
Επί πλέον όσοι είδαν τον 5000 και είναι ευαίσθητοι στο "φαινόμενο", δήλωσαν ότι δεν το είδαν σ´αυτό το μηχάνημα καθόλου ή ελάχιστα, κι αυτό γιατί το έψαχναν (δηλ. προσπαθούσαν να το ...δουν!).

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Απάντηση: Re: Benq W9000 η W5000 vs. Sony WV50 ή WV60 η κατι αλλο?

Αν είναι έτσι πρέπει να το δω το μηχάνημα!!!!

Υπολόγισες πόσες ίντσες μπορεί να σου δώσει ο W5000 στην απόσταση που θέλεις να τον τοποθετήσεις;-bye-

εγω ειμαι ΠΟΛΥ ευαισθητος στο ραιηνμποου,εχω δει τον 5000 και ειναι πολυ καλος σ'αυτο το θεμα,δηλαδη δεν εβλεπα πολυ,οχι βεβαια οτι δεν ειδα καθολου, αλλα για τους περισσοτερους πιστευω ειναι πολυ καλος.Ωστοσο προσωπικα με κουρασε και ο 5000,μπορει να μην βλεπεις πολυ ραιημποου αλλα μετα ναχεις πονοκεφαλο.Ας τοχει υποψη οποιος ειναι ευαισθητος στο θεμα αυτο.

Re: Απάντηση: Re: Benq W9000 η W5000 vs. Sony WV50 ή WV60 η κατι αλλο?

Υπολόγισες πόσες ίντσες μπορεί να σου δώσει ο W5000 στην απόσταση που θέλεις να τον τοποθετήσεις;-bye-

Σωστό κι αυτό.... είναι μια παράμετρος που την ξέχασα....:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Benq W9000 η W5000 vs. Sony WV50 ή WV60 η κατι αλλο?

Τελικά απ' ότι φαίνεται πολύ "μπαμπούλας" έχει γίνει αυτό το περιβόητο RBE κι αν κάνουμε καμιά στατιστική (συντονιστάδες ...θέμα: "ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ RAINBOW?), ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ 10% ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΟ!!! Τρία χρόνια είχα στο σπίτι DLP προπερασμένης γενιάς (850χ640 BenQ HT480), και παρ' όλο που παρέλασαν δεκάδες, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μου παραπονέθηκε ποτέ, ούτε φυσικά κι από την οικογένεια μου, για κάτι!!!
Επί πλέον όσοι είδαν τον 5000 και είναι ευαίσθητοι στο "φαινόμενο", δήλωσαν ότι δεν το είδαν σ´αυτό το μηχάνημα καθόλου ή ελάχιστα, κι αυτό γιατί το έψαχναν (δηλ. προσπαθούσαν να το ...δουν!).

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

+10

Ρε παιδια1,5 χρόνο κάτοχος ενός 7700 παιδευέυομαι να δω RBE και ΔΕΝ βελέπω με τπτ (έτσι απο περιέργεια να δω τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδι μου :grandpa:). Και εγώ έχω μισό βαθμο αστιγματισμο στο ενα ματι και ενα στο άλλο μαζι με μυωπια και προσπαθω να το δω και με και χωρις γυαλια. ΔΕΝ το βλεπω! Γιατρε μου ειμαι σοβαρα?

Όπως στον ήχο, έτσι και στην εικόνα, υπάρχουν εκτός των τεχνικών προδιαγραφών και υποκειμενικά κριτήρια.

Δεν είναι παράξενο στα μάτια του υποψήφιου αγοραστή να φαίνεται καλύτερος ο Α προβολέας αξίας 4.500 από τον Β προβολέα αξίας 8.000 ή και πολύ παραπάνω.

Οπότε, ποτέ δεν ψωνίζουμε βάση προδιαγραφών και μόνο. Ούτε βάση τιμής και μόνο.

Πρώτα διαβάζουμε, μετά βλέπουμε με τα μάτια μας, και στο τέλος συνυπολογίζουμε και την τιμή.

Προσπάθησε να έρθεις στο συγκριτικό. Θα καταλάβεις πολλά πράγματα.

Σχετικά με την διαδικασία επιλογής αγοράς, δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα! Το´κακό με μενα είναι ότι λογω έλλειψης χρόνου αργώ να αποφασίσω, με αποτελεσμα καποιες φορες να έχει εμφανιστει το νεότερο μοντελο! Εστι πεφτω ξανα στον φαυλο κυκλο της αναζητησης..

Οσον αφορα το συγκριτικό, σου εστειλα pm.