BenQ W9000… προσιτά 1080p DLP

Καλυτερα να περιμενουμε πρωτα να διαβασουμε στhn (απο οτι φανταζομαι) πολυ καλη παρουσιαση που θα κυκλοφορισει συντομα

Αν θεωρησω οτι η εικονα του ειναι κοντα στον μεγαλο του αδελφο που εχω δει (W.10000), τοτε οχι δεν ειναι πολυ κοντα. Μονο πιο ακριβη χρωματα πιθανον να παρει ο κατοχος του BenQ λογω υπαρξης CMS (color managment system) μετα απο calibration. Ενιγουει, επειδη εγω αναφερομαι στον 10000 πιθανον να ισχυουν αλλα για τον μικρο του αδελφο..

Ειναι καλυτερος απο το JVC ?:cool4:
Γιάννη, όλα είναι σχετικά, είναι καλύτερος χμμμ αν ο JVC κυκλοφορούσε στην ιδια τιμή σίγουρα όχι…μια και όμως δεν συμβαίνει αυτό αλλά η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη από του JVC σίγουρα θα βάλει πολλή κόσμο στο true HD (που λένε και οι τηλεορασακηδες ;) :award:

Ακριβός όπως τα λέει ο Γιώργος . Ο 9000 πιθανότατα θα βρίσκεται ένα σκαλί μπορεί και δυο πιο κάτω απ τον JVC στην εικόνα αλλά σου προσφέρει όλα τα καλούδια πχ ηλεκτρικό zoom , lent , focus και στιβαρή και ποιοτική κατασκευή. Αν η τιμή του κυμανθεί στα 2900 – 3000 στην αγορά νομίζω κι εγώ πως θα κάνει καλή πορεία

Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 3.399 λιανικής τιμής. Επεδή δεσμεύομαι και δεν μπορώ να πω περισσότερα το μηχανάκι αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τον W10000 χρωματικά και όχι μόνο με την out of the box συμπεριφορά του.

Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 3.399 λιανικής τιμής. Επεδή δεσμεύομαι και δεν μπορώ να πω περισσότερα το μηχανάκι αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τον W10000 χρωματικά και όχι μόνο με την out of the box συμπεριφορά του.
Πες μας ένα νούμερο μόνο 10000 η 9000 ?

Νομιζω οτι στην κατηγορια τιμης που κυμαινεται πρεπει να συγκριθει με τον EPSON TW 1000. Επειδη σε περιπου ενα διμηνο προκειται να αγορασω προβολεα θα μου ενδιεφερε ενα συγκριτικο μεταξυ των δυο προβολεων. Εχει καποιος αποψη?

Re: Απάντηση: BenQ W9000… προσιτά 1080p DLP

Πες μας ένα νούμερο μόνο 10000 η 9000 ?

9000...

Νομιζω 9000, διοτι το μεγαλο πλησιαζει αλλους προβολεις...

Βασίλη…καλύτερος ο 9000 απο τον 10000 θα έλεγα… και χρωματικά (τύφλα να έχει ο Dirla ;) αλλά και αλλού ;)

Νομιζω οτι στην κατηγορια τιμης που κυμαινεται πρεπει να συγκριθει με τον EPSON TW 1000. Επειδη σε περιπου ενα διμηνο προκειται να αγορασω προβολεα θα μου ενδιεφερε ενα συγκριτικο μεταξυ των δυο προβολεων. Εχει καποιος αποψη?

Αυτη θα ειναι μια πραγματικα ενδιαφερουσα κοντρα την οποια θα προσπαθησουμε να οργανωσουμε οταν μας επιτρεψει ο χρονος..

Ειναι προφανες γιατι αλλιως θα ειχε γινει χαμος στο εξωτερικο με τετοια τιμη που εχει...
Γιάννη, χαμός έχει γίνει πριν από 3-4 μήνες γιατί σε μας ήρθε αργά…χώρια ότι σε όλα τα forum έχει πέσει Dilamania… στη τιμή του όμως είναι κορυφή… και σε πωλησεις και σε απόδοση ;)