Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Βρηκα μια πολυ καλη τιμη και ηδη εχω την εχω παραγειλει. Πιστευω οτι ισως αυριο κανω παραλαβη του πικαπ με την κεφαλη και θα σας γραψω τις εντυπωσεις μου. Επειδη σε πρωτη φαση δεν θα χρησιμοποιησω phono stage, το πικαπ θα συνδεθει στην εισοδο phono του DENON 4306 ο οποιος θα παιξει τον ρολο του προενισχυτη και θα δωσει στους μονομπλοκ Challenger 115 (AUDIO VALVE). Ξερω δεν ειναι ιδανικη λυση οταν εχω τον προενισχυτη ECLIPSE να καθεται. Τελικα εκανα μια τροποποιηση και πηρα την BENZ ACE H γιατι ο DENON δεν συνεργαζεται με την L. Συμβιβασμοι. Βασιλη μου αρεσει το ακουω το προγραμμα ως εχει αλλα οταν ακους μουσικη απο λυχνιες (προ και τελικοι) πικαπ σιγουρα βαζουμε και λιγο ως πολυ γλυκαδα στο ηχο μας. Προσωπικα αυτο που ακουω τωρα μου αρεσει παρα πολυ κι ας μην εχω player ανταξιο του συστηματος (DENON 3910), τωρα οπως καταλαβαινετε καθομαι σε αναμενα καρβουνα μεχρι να ερθει το καινουριο πικαπ με την κεφαλη εχω παρει υγρα καθαρισμου, πανια, αλφαδια και περιμενω. Δυστυχως αυριο ειναι αργια και υπαρχει κινδυνος η μεταφορικες να μην δουλευουν, οποτε μετα καλη Δευτερα. Νομιζω οτι για ξεκινημα η BENZ δεν ειναι κακη ιδεα.