BENZ ACE L που βρισκεσαι?

vastsar

Senior Member
8 April 2007
585
Εχω παραγγειλει και περιμενω αυριο το πλατω ROKSAN RADIUS 5, με τον βραχιονα NIMA απο ανθρακονηματα. Σκεφτομαι για κεφαλη να αγορασω την BENZ ACE L για την οποια εχω διαβασει μονο κολακευτικα σχολια. Επειδη μενω Θεσ/νικη ξερει κανεις που μπορω να την βρω? Τιμη?

Μπιλ, να του υποδείξουμε τη Denon του ανθρώπου, ή θα τραβάει τα μαλλιά του (βλ. υπερβολικά χαμηλή έξοδος);

Θα ήταν καλύτερα να μας πεί ο ίδιος τι του αρέσει. Του αρέσει να ακούει γλύκες ή ως έχει το πρόγραμμα? Την Denon DL304 την έχω ακούσει μόνο στο δικό μου σύστημα, το οποίο (λόγω ηχείου) είχε ανάγκη από λίγο περισσότερο (τεχνητή) ζεστασιά στα μεσαία. Σίγουρα τα μεσαία μου αναβαθμίστηκαν υπέρ του δέοντος , δεν το συζητώ, όμως το πρόβλημα είναι πως αυτή η ζεστασιά επεκτείνεται και στο υπόλοιπο φάσμα, κάτι που δεν μου κάθισε και πολύ αφού είμαι μονιτοράς. Στην ερώτηση του vastsar για την Ace Low δεν θα ήθελα να τον μπερδέψω περισσότερο αφού φαίνεται να έχει καταλήξει. Εξάλλου σαν κάτοχος της Glider Low επί διετία, η οποία είναι περισσότερο ακριβής σε λεπτομέρεια και σε εικόνα από την Ace Low (πολύ σημαντικό για μένα!), αλλά και σαν λαθρο ακροατής της Ace Low στα συστήματα δύο φίλων οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Η Ace Low αντιμετωπίζει συναισθηματικά πάντοτε το πρόγραμμα εξ αποστάσεως, με το γάντι, χωρίς να προσθέτει ή να αφαιρεί πολλά πολλά και αυτό με κερδίζει. Ξέρεις, είναι σοβαρό μείον σε δίσκο όπου εσκεμμένα έχει αποτυπωθεί η σκληράδα και η κρυάδα να προτίθεται με το ζόρι ομορφιά. Προτιμώ να εισπράττω αυτήν την ιδιαιτερότητα ως έχει, να εισπράττω και το σκληρό και το άγριο εφόσον έτσι επιθυμεί ο καλλιτέχνης και όχι με φτιασίδια επειδή έτσι θα μου χάιδευε τα αυτιά.
Για την συγκεκριμένη περίπτωση του vastsar, λοιπόν, επιμένω πως η Benz είναι σπουδαία κεφαλή στα λεφτά της. Μένει μόνον να μας πεί ο ίδιος πως του αρέσει να ακούει. -bye-

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Βρηκα μια πολυ καλη τιμη και ηδη εχω την εχω παραγειλει. Πιστευω οτι ισως αυριο κανω παραλαβη του πικαπ με την κεφαλη και θα σας γραψω τις εντυπωσεις μου. Επειδη σε πρωτη φαση δεν θα χρησιμοποιησω phono stage, το πικαπ θα συνδεθει στην εισοδο phono του DENON 4306 ο οποιος θα παιξει τον ρολο του προενισχυτη και θα δωσει στους μονομπλοκ Challenger 115 (AUDIO VALVE). Ξερω δεν ειναι ιδανικη λυση οταν εχω τον προενισχυτη ECLIPSE να καθεται. Τελικα εκανα μια τροποποιηση και πηρα την BENZ ACE H γιατι ο DENON δεν συνεργαζεται με την L. Συμβιβασμοι. Βασιλη μου αρεσει το ακουω το προγραμμα ως εχει αλλα οταν ακους μουσικη απο λυχνιες (προ και τελικοι) πικαπ σιγουρα βαζουμε και λιγο ως πολυ γλυκαδα στο ηχο μας. Προσωπικα αυτο που ακουω τωρα μου αρεσει παρα πολυ κι ας μην εχω player ανταξιο του συστηματος (DENON 3910), τωρα οπως καταλαβαινετε καθομαι σε αναμενα καρβουνα μεχρι να ερθει το καινουριο πικαπ με την κεφαλη εχω παρει υγρα καθαρισμου, πανια, αλφαδια και περιμενω. Δυστυχως αυριο ειναι αργια και υπαρχει κινδυνος η μεταφορικες να μην δουλευουν, οποτε μετα καλη Δευτερα. Νομιζω οτι για ξεκινημα η BENZ δεν ειναι κακη ιδεα.

Αφού το έκανες το πρώτο βήμα, Καλές σου Ακροάσεις!
(αν και νομίζω πως η High υπολείπεται αρκετά της Low)

Και μην παραλείψεις το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα! -bye-

Α ναι! Πές μας από που και πόσο την πήρες, ίσως ενδιαφέρεται κι'άλλος.

Last edited: