BEOWULF

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Σινέμα επίσης και εγώ, αλλά απογοητεύτικα με την κίνηση των χαρακτήρων ως 3D. Σιγούρα με παιχνίδια δεν συγκρίνεται, αλλά κατά τα άλλα "βλέπεται"! Βαρέθηκα κατά την μέση όμως εγώ!

Σαν animation μετρια πραγματα.

Σαν σεναριο μετρια πραγματα.

Γενικα μια μετριοτητα σε ολα.

Πιστευω οτι αν ειχε γυριστει με κανονικους ηθοποιους μπορει να ηταν και καλυτερη.

Αξίζει μόνο για ένα λόγο: Σε 20 χρόνια που δεν θα υπάρχουν ηθοποιοί θα είναι κάτι σα σημεία αναφοράς. Θα λέμε 'θυμάσαι τότε που τα πρόσωπα ήταν ανεκφραστα και τα μάτια κενά όπως εκείνη τη ταινία το BEOWOLF'. Κατα τα άλλα κακή

Η κινηση του στοματος κατα την ομιλια ηταν απαραδεκτη. Ουτε η παραμικρη προσπάθεια δεν εγινε για να υπαρχει καποια αληθοφάνεια.

Στο 3D μου άρεσε πάρα πολύ, στο Blu-Ray καθόλου. Η ταινία είναι γυρισμένη μόνο για τρισδιάστατη θέαση. Μπορεί το animation της να ξένισε μερικούς αλλά είναι πραγματικός σταθμός στο είδος της. Φοβερή ευκρίνεια, απίστευτα ρεαλιστικές οι σκηνές με το Δράκο και το τέρας.

Απάντηση: Re: BEOWULF

Σε DVD μου άρεσε η ταινία, ισως γιατι τo animation φαινοταν πολυ ρεαλιστικο και εξαιρετικα πρωτότυπο.

Ρεαλιστικο οταν μιλαγαν οι ηθοποιοι και το στομα τους ηταν σχεδον κλειστο?

Εμένα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και με καθήλωσε μέχρι το τέλος. Ψήφισα καλή. -bye-

Εγώ πάλι δεν την είδα. Στο τέταρτο είχα ήδη βγάλει το δισκάκι. Τόσο άντεξα...

Εγω την συμπαθησα.
Ενας μυθος με τις διαστασεις και τις υπερβολες της λαικης αφηγησης.

Ακόμα και σε HD DVD που το είδαμε το ρεζουμέ είναι το εξής: Βγάλτε το Β από την αρχή του τίτλου και βάλτε ένα Π και είστε μέσα.

Χαχαχα!!
Δεν την έχω δεί ακόμη, αλλά μάλλον δεν....

Το BEOWOOLF ήταν ένα, η ταινία με τον Κριστόφ Λαμπέρ! εάν την θυμόσαστε.