Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι ή σε ποια χώρα ή πόλη έχεις μεγαλώσει, αλλά ξέρεις υπάρχει και αυτή η πλευρά της ζωής. Η ψυχοπλακωτική, η μιζέρι, η σκληρή. Ζωή γεμάτη με ναρκωτικά, gay, straight , κακοποιημένες γυναίκες άντρες, ναζι, Antifa, όλοι οι "καλοί" χωράνε.Καλυτερα να ηταν αμερικανια. Εν μερει συμφωνω με τον Cicedelic Ranger.
Ειχε και ομοφυλοφιλικες σκηνες που με ξενερωσαν π.χ. τοτε που η Σιρλει (που ηταν τραβεστι) την επεσε στον Ντανιελ. Αυτος πηγαινε με ολους, γυναικες και αντρες. Ελεος!. Και γενικα με ψυχοπλακωνε και τη θεωρησα βαρετη. Ουτε το καστ μου αρεσε, ουτε οι διαλογοι. Γνωμη μου. Δεν απορω με τις μετριες κριτικες των ξενων σαιτ. Για μενα απο τις πιο αισχρες σειρες ever!
Πειτε την αποψη σας χωρις να σας ενδιαφερει τοσο τι πιστευει ο ενας και ο αλλος.
Ενισταμαι, 3-4 πολυ καλοι μου ερχονται στο μυαλοτο καστ ειναι γεματο ασημους ηθοποιους που δεν ειναι καλοι, οι διαλογοι ειναι βλακωδεις... βαρετη πλοκη και πολυ ψυχοπλακωμα, μου φαινεται πολυ μιζερο και σκληρο με την εννοια οτι δεν μου δημιουργησε θετικα συναισθηματα ουτε για ενα λεπτο. Καθολου ανθρωπινο. Πραγματικα ειχα φριξει!
Το να μην ειναι για τα γουστα σου η σειρα ειναι κατι αλλο, αλλα μην τη θαβειςΠειτε την αποψη σας χωρις να σας ενδιαφερει τοσο τι πιστευει ο ενας και ο αλλος.
Δεν ηθελα ο Ριτσαρντ να κανει εναν "γκει" ρολο, με ξενερωσε σαν γυναικα γιατι ειχα αισθηματα για εκεινον.. τον εβλεπα ερωτικα απο τοτε που εκανε το North & South.
Ναι, δυστυχως υπαρχουν αλλα δεν ειναι του γουστου μου αυτα. Σαφως και προτιμω happy ends. Ειναι πολυ σκληρο και μιζερο για τα γουστα μου.
Το νικ σου προέρχεται αν δεν κάνω λάθος απο μια ταινία με 3 επεισόδια, σε δύο απο τα τρία οι πρωταγωνιστές συντρίβονται, Δεν το λες και χάπι εντ. Επι τη ευκαιρία, καταπληκτικό νικ και φοβερή ταινία.
Και να σεβεστε την αποψη του αλλου, χωρις να ασκειτε λογοκρισια.
Λογοκρισία θα ήταν αν δεν σου επιτρεπόταν να πεις τη γνώμη σου, ή αν είχε σβηστεί το ποστ σου, κάτι που δεν έγινε βέβαια. Το να έχει κάποιος διαφορετική γνώμη και να την λέει, λέγεται απλά διάλογος.
Πειτε την αποψη σας χωρις να σας ενδιαφερει τοσο τι πιστευει ο ενας και ο αλλος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.