....Bερολινο

Θέλω να δώ το λευκό αρκουδάκι Knut που γεννήθηκε πέρυσι στο Ζωολογικό Κήπο της πόλης.Είναι το όνειρό μου.

αφιερωμενες ...εξαιρετικα

τον knut δεν τον ειδα ελειπε διακοπες
αυτος ειναι ο αλλος super star
Μr Boa Boa

IMG_0154.jpg

IMG_0161.jpg

IMG_0164.jpg

Αφου οσοι πατε εκει ......δεν πατε στο Μουσειο μοντερνας Τεχνης και τεχνολογιας που ειναι στο σχεδον Κεντρο της πολης
τοτε δεν ειδατε τιποτα......

μπαρακια εχουν και τα Γιαννενα και φαγαδικα ....

το ΠΑΝΤΑ βεβαιως αξιζει !!

Αφου οσοι πατε εκει ......δεν πατε στο Μουσειο μοντερνας Τεχνης και τεχνολογιας που ειναι στο σχεδον Κεντρο της πολης
τοτε δεν ειδατε τιποτα......

μπαρακια εχουν και τα Γιαννενα και φαγαδικα ....

το ΠΑΝΤΑ βεβαιως αξιζει !!

γεια σου Ευαγγελε, τα Γιαννενα εχουν φοβερα φαγαδικα ...
αλλα κανενα μουσειο μοντερνας τεχνης δεν μπορει να συγκριθει
με τον Βοα Βοα

-bye-

Καλά Ευάγγελε ας δώ εγώ όλα τα άλλα του Βερολίνου και να τα ζήσω και ας μη δώ το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης.:ADFADF1:

Οσο για τα Γιάννενα respect αλλά μου θυμίζει το γλαφυρό "Τι Κοζάνη,τί Λωζάννη.."
Πάω κάθε καλοκαίρι και είναι πραγματικά άλλος αέρας και κόσμος εκεί .Τα Γιάννενα είναι η αγαπημένη μου πόλη,ηρεμώ,τρώω,βολτάρω χωρίς στρες, σκέτη μαγεία.Μετά Αθήνα για ξενέρωμα..:smash:

Αλλά μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Πες μας λοιπόν για το Βερολίνο κανα καλό "στέκι" μουσικο-καλλιτεχνικο-ξενυχτο-κ@λο-φευγάτο και ασε το Μουσείο..:Banane0:

kit kat. Δε λεω περισσοτερα γιατι δεν "μπορω"...

τι δεν λες περισσοτερα βρε Πετρο ....
τα ειπες ολα.. kitkat o Iωαννου ενα ονειρο ειχε, να δει το μικρο Κnut ...kαι τωρα τα χαλασες ολα .

σε κανενα αλλο club στο κοσμο δεν υπαρχει τοσο σεβασμος οσο εκει μεσα
[αυτο ειναι αληθεια οχι πλακα ]
αργοτερα θα σας πω πως περασα στο kitklub ...

αλλα τσιμουδια μην μας ακουσει ο Παναγιωτιδης

.

Wowwww !!!

Εκτός των..άλλων παίζει σε μόνιμη βάση Techno/Trance/Progressive Trance..:Banane0:

Τρελλαίνομαι στην σκέψη για το πού θα πάω να..χορέψω εν Ελλάδι :twoguns:

Εφυγα για Βερολίνο :smash:

Θανκς Πέτρο..:2thumb22sup:

Καλά Ευάγγελε ας δώ εγώ όλα τα άλλα του Βερολίνου και να τα ζήσω και ας μη δώ το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης.:ADFADF1:

Οσο για τα Γιάννενα respect αλλά μου θυμίζει το γλαφυρό "Τι Κοζάνη,τί Λωζάννη.."
Πάω κάθε καλοκαίρι και είναι πραγματικά άλλος αέρας και κόσμος εκεί .Τα Γιάννενα είναι η αγαπημένη μου πόλη,ηρεμώ,τρώω,βολτάρω χωρίς στρες, σκέτη μαγεία.Μετά Αθήνα για ξενέρωμα..:smash:

Αλλά μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Πες μας λοιπόν για το Βερολίνο κανα καλό "στέκι" μουσικο-καλλιτεχνικο-ξενυχτο-κ@λο-φευγάτο και ασε το Μουσείο..:Banane0:

εχει ανα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Ιρλανδεζικο λαιφ παμπ στο κεντρο του Βερολινου !
ειναι στο υπογειο ενος εμπορικου κεντρου που ειναι στο κεντρο εκει !και το οποιο εχει ενα ρολοι με νερο τεραστιο...... στο ισογειο νομιζω ...

δεν θυμαμαι την διευθηνση αλλα αυτο το παμπ ειναι το κατι αλλο !!!!!!!!!!

απλα φοβερο !!!!!:SFGSFGSF:

Μήπως να μεταφέρω το θέμα μου εδώ? http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=368998 Πιο πολλά διάβασα εδώ παρά εκεί που τα ζήταγα. Πάλι καλά που έγραψες αυτό το θέμα Στέλιο. Πάντως διαβάζω και ενθουσιάζομαι, και ας είμαι κοσμογυρισμένος. Έκανα και μια έρευνα ιντερνετική και με βλέπω για Halford-cafe (Judas, Judas, Judas) και για πολέμικό μουσείο (comandat mein fuhrer). Έχω αρκετές μερούλες οπότε θα δούμε.
Σίγουρα πάντως θα πάω ζωολογικό κήπο τώρα.