Best 32'' στα 800€

cobi

Established Member
7 January 2009
110
Καλησπέρα. Φίλος μου ψάχνει 32άρα έως 800€ για θέαση κυρίως ΤV, DVD και Blueray. Ποιά θα μου συνιστούσατε? (Μην εκτεθούμε κιόλας!)

με 850 παίρνει την 40αρα Samsung Β650 που είναι super για τα λεφτά της... εάν θέλει σώνει και καλά 32'' ας πάρει την W5500 γύρω στα 800 ...

850 για 32 είναι πεταμένα λεφτά. Άκου τη συμβουλή του φίλου πιο πάνω και πες του να πάρει μια 40άρα samsung.

Λόγω περιορισμένου χώρου θέλει 32άρα. Έβαλε όριο 800€ για να αποκλειστούν ακριβότερα μοντέλα. Δηλαδή ψάχνει μια καλή 32άρα που θα κρατήσει για χρόνια έως το πολύ 800€.

Επειδη εψαχνα πολυ καιρο (πανω απο 2 μηνες) θα ελεγα και εγω 32'' Β 650 της samsung

Έχει η 32Β650 δέκτη Mpeg-4 και ποια η διαφορά της με την 40Β650 που έχει Internet TV ?
Τι είναι το Internet TV ? :chinscratch:

Καλησπερα.
Χωρις να εχω παραλαβει την τηλεοραση ακομα, απλα διαβαζοντας ολο το τοπικ που υπαρχει (το οποιο αριθμει αισιως 130 σελιδες!!!!!)και σε συνδυασμο με καποια reviews που εχω διαβασει + οσες φορες την εχω δει απο κοντα σε καταστηματα θα σου απαντησω.
Κατ αρχην και η 32 Β650 και η 40 Β650 εχουν mpeg 4, οπως ολες οι Β650. Το νουμερο 32 ή 40 (ή 46 κλπ) δηλωνει τις ιντσες του μοντελου. Δεν υπαρχει αλλη διαφορα (εκτος ισως απο διαφορετικα πανελ που φορανε οι μεγαλυτερες ιντσες). Οι δυνατοτητες ειναι σε ολες τις Β650 ιδιες.
Οσον αφορα το ιντερνετ@τβ, στην ουσια ετσι ονομαζεται η δυνατοτητα της τηλεορασης να συνδεθει στο ιντερνετ απ ευθειας χωρις να απαιτειται συνδεση με τον υπολογιστη, παρα μονον συνδεση ιντερνετ στον χωρο. Ομως απο οτι εχω καταλαβει ακομα δεν μπορεις να σερφαρεις οπως με εναν υπολογιστη, αλλα να χρησιμοποιεις συγκεκριμενους διαδικτυακους τοπους. Παντως αν δεν το εχεις προσεξει ηδη η τηλεοραση εχει και ενσωματωμενο media player και μεσω lan και μεσω usb.

Dim-sat σε ευχαριστώ πολύ.
Το 32 και 40 προφανώς ξέρω ότι είναι οι ίντσες (χεχε, δεν είμαστε και τόσο άσχετοι!)
Ο ενσωματωμένος media player που αναφέρεις σημαίνει ότι μπορώ να συνδέσω ένα σκληρό δίσκο μέσω του usb και να παίξει τις ταινίες? Αν συμβαίνει αυτό τότε η ΤV είναι super! (Τέρμα δηλαδή τα wdtv, popcorn κλπ). :a0210:

Ακριβως φιλε μου. Σημαινει οτι εχεις την δυνατοτητα να παιξεις μεσα απο εξωτερικο σκληρο ταινιες κλπ. Η τηλεοραση οντως ειναι σουπερ, αλλα για εμενα ειναι σουπερ ΚΥΡΙΩΣ λογω εικονας (που ηταν και ο κυριος λογος που την επελεξα). Αλλα αφου μπορεις να εχεις και ολα αυτα τα καλουδια μαζι τοτε η αγορα της φωναζει απο μονη της. Αν ψαχνεις και περισσοτερες λεπτομερειες μπες στο τοπικ που συζητανε για την συγκεκριμενη και θα βρεις πολλα απο φιλους που ηδη την εχουν.
Εγω ανυπομονω να την παρω την Δευτερα.
Δες την και απο κοντα και θα καταλαβεις.
Να εισαι καλα.
Δημητρης:ernaehrung004:

Νάστε όλοι καλά και ευχαριστώ για την βοήθεια.
Ο φίλος μου ενημερώθηκε και θα παραγγείλει την B650.
Κρίμα που εγώ αγόρασα ΤV τον χειμώνα. Θα την χτυπούσα και εγώ! -bye-