BEST BUY TODAY!!!

Κύριοι η συζήτηση έχει αρχίσει να ξεφεύγει από το θέμα της.
Γι' αυτό παρακαλώ τα off topic να σταματήσουν εδώ.
Επειδή όμως αυτά που συζητάτε έχουν ενδιαφέρον, μήπως θα ήταν καλό να ανοίγατε ένα νήμα στην "επί παντός" και να το συνεχίζατε εκεί?

Δεν παιζει πλέον είχε για μια μερα στην ηχοεκφραση δες το ιστορικο τιμών
http://www.skroutz.gr/s/94349/BenQ-W6000.html τωρα παιζει στα 1980ε
Σιγά μην έβγαλε προσφορά η ηχοέκφραση :4600::4600::4600: , μάλλον για demo θα έλεγαν...
Οπως και πριν κάτι μήνες, είχαν προσφορές στα ηχεία αλλά πουθενά κουβέντα οτι ήταν demo, κοινώς παραπλανητική διαφήμιση...

Φίλε thankin κάθε φορά που ανακαλύπτεις μια καινούρια και καλή τιμή για κάποιο μηχάνημα, θα έπρεπε να δίνεις και την πηγή της πληροφορίας που παραθέτεις και βεβαίως αν υπάρχει κάποιο link.
Θα ήταν νομίζω πολύ χρήσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο!

απο Αμερική δεν συμφερει τίποτα εκτός του Πάνυ.

Μια βλάβη να σου βγάλει, δεν βγάζεις άκρη με την εγγύηση.
Καλυτερα απο εδώ και να έχεις υποστήριξη.

Ουτε ο πανυ 4000 δεν αξιζει απο Αμερικη. Όπως είπατε δεν έχεις εγγύηση- ισχύει μόνο στο Αμέρικα, μετά οι τιμές ειναι χωρίς Φπα, δλδ +23% = 1600Χ23%= 1968 + 150 μεταφορικα + κανα 250-300 τελωνειο...= 2420 και χωρις εγγυηση!!! Για τους αλλους που ανέφερες αστο δεν συμφέρει με την καμια απο Αμερικη.

Εγω γενικα πάντα ψαχνομαι και συγκρινω τιμες από e-shops τοσο του εσωτερικου όσο και του εξωτερικου. Στο συμπερασμα που εχω καταλήξει , ειναι οτι στην αγορα τον ΒΠ οι ελληνικες τιμες ειναι- παραδόξως- απο τις χαμηλότερες της ευρώπης. Πχ απο τα πιο χοτ μοντελα ο οπτομα 82 εδω εχει κατω απο 2000 πλεον, εξω , δεν τον βρισκεις κατω από 2450. Ο επσον 5500 2500 εδω , πάνω 3000 εξω, και τα παραδειγματα ειναι πολλα. Η εξηγηση που εχω δωσει ειναι απλή. Εδώ δεν εχουν ζητηση οι ΒΠ οποτε οι τιμες ειναι καλές. Αν ειχαν "ψωμι" για τους μαγαζατορες, θα ηταν στον θεο και αυτές. Οι αγορες για ΒΠ και δικάναλο ήχο αξιζουν από Ελλάδα!

και μην να μην αγορασεις ξεχναμε οτι ενας ακομη λογος για να μην αγορασει τωρα κατι καποιος απο αμερικη ειναι γιατι το ευρω ειναι στα χαμηλοτερα στην ισοτιμια του με το δολλαριο της πενταετιας

εγώ θα έλεγα πως και ο BENQ W 5000 στα 1280 που τον βρίσκει κανείς σήμερα είναι BEST BUY ασχέτως α είναι παλαιότερο μοντέλο νομίζω πως δεν παίρνεις τίποτα καλύτερο σ αυτά τα χρήματα αν δεν ανέβεις 600-700 κατοστάρικα