best lcd 2008

Στο άρθρο αναφέρεται στη 46άρα σειράς 9, με τιμή 3600Ε, άρα δεν έπαιξε και τόσο ρόλο η τιμή...

Μάλλον δεν προσεξες οτι η 55Χ4500 εχει 6,300...-bye-

Υποψην οτι οι τιμες που αναφερει το site ειναι καταλογου και οχι street price.

Νέας κούρο πλάσμα ή LCD; Αμάν πια αυτά τα ΕΛΤΑ... Μια αιωνιότητα να φέρουν τα τεύχη...

οχι δεν εννοω της plasma φυσικα[αυτη εχει 10 με τονο]!!!εννοω της lcd.ολοι εδω εχουν αντιθετη γνωμη ομως.τις εχει δει κανεις να παιζουν διπλα διπλα??

στο συγκριτικο του καινουργιου hitech εχουν βαθμολογησει την εικονα της νεας kuro με 9.5 και της sony x4500 με 9.3!!γιατι??

Tη Samsung a786 πρόλαβαν να την παρουσιάσουν στο hitech?

Τώρα άμα σου πω ότι υπάρχουν και συνδρομητές;;; :flipout:
Εγώ για παράδειγμα...

Τόσο αξιόπιστο όσο όλα, και τόσο αναξιόπιστο όσο όλα.
Τίποτα στις μέρες δεν είναι αξιόπιστο. Απλά. άλλο ένα μέσο πληροφόρησης...

Ε, καλά, είναι λίγο υπερβολή αυτό. Μπορεί 1-2 τεύχη να ήταν και μπροσούρα, αλλά είχε και άλλα θέματα :flipout: :flipout:
Από την άλλη, το περιοδικό είχε πάρει ξεκάθαρη θέση από πριν. Κακό έκανε;; Και διάλεξε και το σωστό στρατόπεδο... Δεν είναι καλύτερα από το να μην παίρνει θέση και να το παίζει Πόντιος Πιλάτος;

Τώρα αν τα "τσίμπησε" δεν ξέρω. Λίγο χλωμό να εξαρτήθηκε η μάχη των φορμά από το τι γράφεται στην Ελλάδα. Εγώ αν ήμουνα σόνυ θα κοίταξα να "χρηματοδοτήσω" κανένα περιοδικό σε μεγαλύτερη και σημαντικότερη αγορά.

Πάντως ότι και να λέτε, εγώ το χρησιμοποιώ σαν μέσο πληροφόρησης :blush:
Το ομολογώ: το περιοδικό μου αρέσει και προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο του χώρου.
Μπορούν να αρχίσουν οι μπαλωθίες τώρα :flipout::flipout: :violent-smiley-030:
(Αν άνοιξα πόλεμο, ειδοποιήστε να οχυρωθώ στο καταφύγιο :flipout: Και παρακαλώ, μετά από εργαζόμενο στην philips, μην με κάνετε και εργαζόμενο στο Hitech :flipout: )

ναι αλλα το 10αρι που εχει στις kuro plasma δε νομιζω να αμφιβαλλει σ αυτο κανεις.ετσι δεν ειναι??

Εγώ αν δεν δω κούρο να παίζει τηλεοπτικό σήμα, δεν βάζω δεκάρι πουθενά...
Είμαι δύσπιστος...

Απάντηση: Re: best lcd 2008

Εγώ αν δεν δω κούρο να παίζει τηλεοπτικό σήμα, δεν βάζω δεκάρι πουθενά...
Είμαι δύσπιστος...
Και ομως εκει ειναι πολυ δυνατες! Εχουν πολυ καλους Scaler και πολυ καλη απεικονιση χρωμματων οπως και κινηση!
Δεν λεω υπαρχουν και αλλες πολυ καλες στο τηλεοπτικο σημα αλλα δεν παιζουν στις 42 και ανω ιντσες ετσι!
Στις 26 και 32 ιντσες ολες λιγο πολυ τρωγονται!
Αντε να γεμισεις ομως τα μεγαλα και διψασμενα Panel σωστο υλικο οταν στην Ελλαδα φτανουν το πολυ 500 γραμμες και αυτες χανονται στον δρομο!
Οσον αφορα το ερωτημα σου πηγαινε σε ενα Fnac να δεις ζωντανα Pioneer Kuro Plasma (4280 η´ την διδακτωρ 5090) διπλα σε οποια αλλη θες και τα λεμε!
Εγω συγκρινα την δικη μου 428XD με μια φανταστικη Crt Sony του πατερα μου η οποια ηταν ενα απο τα καλυτερα μοντελα της Sony στο παρελθον!
Μιλαω για την Sony Ws4 Wide 100HZ τηλεοραση που 10-11 χρονια εχει παιξει ατελειωτα άλλα παραμενει αναλοιωτη η εικονα της!
Ε με αυτη την συγκρινα και η εικονα στα τηλεοπτικα καναλια ηταν σχεδον ιδια!
Λιγο καλυτερη παραδεχομαι η εικονα της Crt αλλα δεν κοιταμε πισω,παμε μπροστα!
Τελος στις ογκωδεις τηλεορασεις!-bye-

Μακάρι! :2thumb22sup:
Όλοι θέλουμε να υπάρχουν καλά προϊόντα για αγορά. Και αν είναι και σε προσιτές τιμές, ακόμα καλύτερα...