Best of 2015

Ωραιες ολες οι φωτογραφίες!
teo & ano ξεφύγατε το 2015, περιμενω να δω που θα φτασετε φετος...

Καλημερα παιδια και Καλη (και φωτογραφικη) Χρονια και απο'δω.

Ομορφες και ενδιαφερουσες εικονες μεχρι τωρα στο νημα :-) Υπαρχει μια αγαπη και ενα ενδιαφερον για τη φωτογραφια απο τα μελη εδω,και φαινεται και στις φωτογραφιες.

Αν και δεν ανεβαζα συχνα φετος υλικο,ηταν μια ενδιαφερουσα φωτογραφικη χρονια για μενα,που ειχε απ'ολα,και προσωπικες/αναμνηστικες απο διαφορες περιστασεις,ταξιδια κτλ,και καποιες αλλες λιγο πιο καλλιτεχνικες ας πουμε ληψεις,ενω φετος εκανα και την πρωτη μου φωτογραφικη δουλεια σε πιο "επαγγελματικο" επιπεδο (αλλα δε θα ανεβασω απο εκει κατι).

Διαλεξα καποιες,και θα προσπαθησω με λιγα λογια πριν τις φωτο,να πω γιατι επελεξα τη συγκεκριμενη εικονα καθε φορα.

Εδω ειναι μια φωτογραφια της κοπελας μου,που μου αρεσε οπως βγηκε γλυκια,και επεφταν τα μαλλια της μπροστα απο τον αερα.Ηταν και απογευμα και ειχαν μια ζεστη αισθηση τα χρωματα.

3b0ac49fb71e5696c767903ef5dc7bb2

Ενα απο τα πιο αγαπημενα μου θεματα ειναι το φθινοπωρο.Φετος εβγαλα λιγες,και επελεξα αυτη εδω που μου αρεσε λιγο περισσοτερο.

248764ff8d790281df4072e55f044568

Τον χρονο που περασε,μου αρεσε (και συνεχιζει να μου αρεσει) να ασχολουμαι με τα ρολογια.Αγορασα σε καλη τιμη το πρωτο μου αυτοματο,το οποιο μου αρεσει και σαν στυλ,και επειδη εχω γραφτει και σε 2 φορουμ για ρολογια (ενα Ελληνικο και ενα ξενο),εχω βγαλει πολλες φωτογραφιες το ρολοι αυτο,για να τις βαζω σε νηματα του στυλ "τι φοραμε σημερα" κτλ.

6b7f9e487317c9c17ed205ec56414928

Μια απο τις αγαπημενες μου εικονες για φετος ειναι η παρακατω.Απλα ανοιξα την μπαλκονοπορτα να αεριστει το δωματιο μου,και ειδα απεναντι ενα σκηνικο που μου αρεσε,με την χρωματικη αντιθεση της πορτας και του ουρανου.Και προεκυψε αυτη η εικονα.

a37235d276dfabb2ae8ca3b612fcd7b8

Ειμαι σε μια φωτογραφικη ομαδα αυτο τον καιρο,στο συλλογο που παω,με θεμα τα επαγγελματα.Ειχαμε παει σε ενα εργοστασιο με μαρμαρα,και σε ενα σημειο ειχαν βαλει τρια χρωματιστα μαρμαρακια πανω σε αλλα μαρμαρα.Το θεμα ηταν ετοιμο,εκανα τη ληψη,και επεξεργαστηκα τα χρωματα,κυριως τα λευκα/γκρι μαρμαρα τα εκανα μπλε,για να υπαρχει η χρωματικη ποικιλια που σκεφτηκα οτι θα ηταν ωραια.Το αποτελεσμα μου αρεσε καπως ως μια χρωματικη συνθεση.

4b8e411e3235b90c73f825b871048f44

Επισης τη χρονια που περασε,χρησιμοποιησα αρκετα το κινητο μου τηλεφωνο για να βγαζω φωτογραφιες.Ειναι ενα samsung galaxy trend plus.Ειναι ενα τηλεφωνο οχι τοσο ακριβο (100 κατι ευρω το 14' που το πηρα),αλλα η 5mp καμερα εχει ενδιαφερουσα και καλη φωτογραφικη επιδοση.Θεωρω πως εχει μια καλη ισορροπια σε ευκρινεια/οξυτητα,μειωση/επεξεργασια θορυβου,και γενικο φωτογραφικο αποτελεσμα.Εχει και τις τυπικες λειτουργιες για αντισταθμιση εκθεσης,iso,φλας κτλ,και σε χαμηλο φωτισμο τραβαει επισης ικανοποιητικα.Μπορει να χρησιμοποιηθει αξιοπρεπως και σαν φωτογραφικη και να δωσει καλες εικονες.Μερικες που μου αρεσουν:

c54147ec7b5829b17ca017697b9a39f4

e96ee2716d25cccaf43f48e96a40d610

1c2d1fbd1e71e2e326b2a5cafcf88f88

aef69c711fc1c5c65ebfd6b0e697640c

Αυτη την εκανα σαν πινακα ζωγραφικης,για να μη φαινονται τα-αγνωστα-προς εμενα προσωπα της εικονας.

07a74cca027da11e904a1f94f2c52644

Πολύ καλές Γιάννη, αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποια είναι η τέταρτη, τα είχαμε ξαναπεί γι αυτήν! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Best of 2015

Πολύ καλές Γιάννη, αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποια είναι η τέταρτη, τα είχαμε ξαναπεί γι αυτήν! :grinning-smiley-043

σε ευχαριστω πολυ cacau(δημητρη?)!!!

Ένας φίλος φωτορεπόρτερ και φωτογράφων, ο Νίκος Αρβανιτίδης, μπήκε στο -όχι τόσο μικρό - κλάμπ των βραβευμένων Ελλήνων φωτογράφων με την παρακάτω φωτογραφία

https://www.facebook.com/photo.php?...345578912938.129603.1053963734&type=3&theater

Βραβεύτηκε από την Association for Professional Wedding and Portrait Photographers στην κατηγορία Media & Documendary για το πορτρέτο της μικρής.

Μπραβο στον φιλο Νικο φυσικα, τον αγαπαω, ομορφη φωτο!

Αλλα...πλεον ολοι παιρνουν απο ενα βραβειακι, μοιραζονται κοινος τα βραβεια, σε ολους..

Οποτε (για μενα προσωπικα , και οχι για τον Νικο φυσικα ) δε μου κανουν πλεον αισθηση!

και βεβαια, να ξανατονισω για να μην παρεξηγηθω.

Τον Νικο τον γνωριζω, ειναι φιλος, ειναι συνεργατης, τον αγαπαω.
Και βεβαια το αξιζει το βραβειο κ ολα τα βραβεια.

Αφορμη πηρα απ τη λεξη βραβειο για να πω αυτο σχετικα.

Οτι πλεον , για διαφορους λογους, κ ειδικα στους διαγωνισμους γαμου SWPP, APWP Κλπ μοιραζονται απλοχερα τα βραβεια..

(αφου σκεφτηκα φετος να παρω κι εγω μερος, ενω συνειδητα απειχα εως τωρα απο διαγωνισμους, γιατι πλεον η πιο συχνες ερωτησεις των....νυφων η πελατων γαμου, περαν του αν τραβαμε αυθορμητες, αν δινουμε τα πρωτοτυπα αρχεια και αν εχουμε ελικοπτερακι τεινει να γινει κ το αν εχουμε παρει εμεις βραβεια!)

Να παρεις johnkotsidi ειναι πιασαρικα! :p

Κανα λινκ να δουμε τη φωτο οσοι δεν εχουμε fb;

χαχχχααα και δω στα Γιαννενα φυτρωνουν σαν τα μανιταρια τα βραβεια στους γαμοφωτογραφους, με δερβιναγα των Γιωτοπουλο
"παγκοσμιος φωτογραφος τησ χρονιας 2014":drool:

και βεβαια, να ξανατονισω για να μην παρεξηγηθω.

Τον Νικο τον γνωριζω, ειναι φιλος, ειναι συνεργατης, τον αγαπαω.
Και βεβαια το αξιζει το βραβειο κ ολα τα βραβεια.

Αφορμη πηρα απ τη λεξη βραβειο για να πω αυτο σχετικα.

Οτι πλεον , για διαφορους λογους, κ ειδικα στους διαγωνισμους γαμου SWPP, APWP Κλπ μοιραζονται απλοχερα τα βραβεια..

(αφου σκεφτηκα φετος να παρω κι εγω μερος, ενω συνειδητα απειχα εως τωρα απο διαγωνισμους, γιατι πλεον η πιο συχνες ερωτησεις των....νυφων η πελατων γαμου, περαν του αν τραβαμε αυθορμητες, αν δινουμε τα πρωτοτυπα αρχεια και αν εχουμε ελικοπτερακι τεινει να γινει κ το αν εχουμε παρει εμεις βραβεια!)

μα γι αυτό Γιάννη έγραψα κι εγώ στο -όχι τόσο μικρό - κλάμπ των βραβευμένων Ελλήνων φωτογράφων.

Ένας φίλος φωτορεπόρτερ και φωτογράφων, ο Νίκος Αρβανιτίδης, μπήκε στο -όχι τόσο μικρό - κλάμπ των βραβευμένων Ελλήνων φωτογράφων με την παρακάτω φωτογραφία

https://www.facebook.com/photo.php?...345578912938.129603.1053963734&type=3&theater

Βραβεύτηκε από την Association for Professional Wedding and Portrait Photographers στην κατηγορία Media & Documendary για το πορτρέτο της μικρής.

Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν...