Best of 2016

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,629
Αθήνα
Το "κλασσικό μας" ετήσιο νήμα - ότι λέει ο τίτλος. Ξεκινάω με μερικές που τις έχετε ξαναδεί διάσπαρτες σε διάφορα νήματα και παρακαλώ να είσθε επιεικείς, ήταν (άλλη μια) χρονιά στην μπρίζα και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι ζούμε σε αυτή την χώρα:

- Στο γερμανικό "ψυγείο" που ήταν ο χώρος εργασίας μου τον γενάρη...

Winter glow by Dimitrios Pikros, on Flickr

- Ενώ τον φλεβάρη τα φύλα στα Πετράλωνα ήταν πράσινα...

magenta wall 2 by Dimitrios Pikros, on Flickr

- Σχεδόν 2 μήνες μετά, οι μανόλιες μας αποζημιώνανε για τον γερμανικό χειμώνα...

pink twins by Dimitrios Pikros, on Flickr

...Συνεχίζεται...

Δημήτρη ωραίος -σιγά σιγά θα ακολουθήσουμε ,προηγούνται οι ''γηραιότεροι''[στην φωτογραφία]

Κορυφαια μου δουλεια για φετος αλλα κ γενικα πιστευω ειναι η long exposure στο Καλοχωρι που ειχαμε βγαλει παρεα με τον φιλτατο Anon

Solitary nets by Teo Bot, on Flickr

Στην συνεχεια θα αναρτησω την πιο δημοφιλη συμφωνα με τον δεικτη interesting του flickr. Αυτο βρισκεται στην ενοτητα photostram -> more -> Popular

Στο no1 λοιπον βρεθηκε μια macro μου.

Terrestrial star by Teo Bot, on Flickr

Ακολουθουν οι δικες μου επιλογες

Φυση κ ο ιριδιζον ιστος της αραχνης

Silky art by Teo Bot, on Flickr

Φετος εβγαλα κ την καλυτερη μου milky way. Ευελπιστω μελλοντικα να βρεθω σε πιο ωραια μερη :)

Galactic ''sea'' by Teo Bot, on Flickr

Επισης φετος πιστευω οτι το πιο εντυπωσιακο μου macro σε συνδιασμο κ με ποζα ειναι αυτη με εναν σκορο που εβλεπα για πρωτη μου φορα

Tiger Moth by Teo Bot, on Flickr

Κ κλεινω κ με μια story telling macro

The hunter by Teo Bot, on Flickr

Ειχα κ 2-3 τοπια αλλα δεν θελω να μακρηγορω :) Ευχομαι υγεια σε ολους κ να συνεχισουμε κ του χρονου με ακομη καλυτερες στιγμες!! :4616:

Τεό πολύ καλές! Συνεχίζω (μπας και σας βάλω στο φιλότιμο και τους υπόλοιπους :flipout: ):

Είχαμε μείνει στην γερμανική άνοιξη...

living by the yellow sea by Dimitrios Pikros, on Flickr

ενώ λίγο αργότερα πίσω στην πατρίδα η κυρία μου έφτιαχνε τα καλύτερα σμυρναίϊκα για το πάσχα...

Easter temptation by Dimitrios Pikros, on Flickr

...και μόλις δυό μέρες μετά το ελληνικό καλοκαιράκι μας έστελνε τα πρώτα μυνήματα: "έρχομαι, να κοίτα τα πρώτα στάχια ξεράθηκαν κιόλας!"

Summer is coming! by Dimitrios Pikros, on Flickr

...ενώ κάποιοι λίγο πιο μέσα στο ωραιότερο γαλάζιο του κόσμου παλεύαν για τον επιούσιο...

Life in blue mood? by Dimitrios Pikros, on Flickr

...συνεχίζεται...

Πολυ ομορφες Δημητρη!! Ελπιζω να εχουμε συμμετοχη κ απο αλλους :)

Κι εγώ το ελπίζω γιατί υλικό υπάρχει, αν κάνεις μια "βόλτα" στα διάφορα νήματα το βλέπεις...

edit: όλες οι τεχνικές του κόσμου ωχριούν μπροστά στην στιγμή... στον ιστό μίλησες με το σύμπαν... :grinning-smiley-043

Κι εγώ το ελπίζω γιατί υλικό υπάρχει, αν κάνεις μια "βόλτα" στα διάφορα νήματα το βλέπεις...

edit: όλες οι τεχνικές του κόσμου ωχριούν μπροστά στην στιγμή... στον ιστό μίλησες με το σύμπαν... :grinning-smiley-043

χαχαχα πραγματικα βγηκε πολυ καλη!! Σε ευχαριστω πολυ!! ;)

Για εμένα το 2016, ήταν μια χρονιά ταξιδιών και ξεχωριστών εμπειριών από μοναδικές χώρες. Παρόλα αυτά, κρατάω στην καρδιά μου την εικόνα της θάλασσας & του ήλιου και της απίστευτης πραγματικά χώρας μας, την ποιό όμορφη του κόσμου όλου.

Εγώ για το 2016 ξεκίνησα μια συλλογή διαφόρων εγκαταλελειμμένων - παρατημένων στην πόλη μου [ελπίζω να την ολοκληρώσω το 2017 ] έτσι θα ανεβάσω από εκεί

the remains by drimis karas, on Flickr
new;;; truck by drimis karas, on Flickr
old limekiln. by drimis karas, on Flickr

ας βάλω κ μία που διάλεξε το flickr
old limekiln. by drimis karas, on Flickr

Ωραίο project αγαπητέ, ξεχωρίζει η τελευταία που οι ακτίνες του ήλιου βάλαν φωτιά στα συνεφάκια!:SFGSFGSF: