Best value for money tv 42-46 "

κορυφαια σχεση τιμης αποδοσης : samsung 46m86 (1800 euro)
κορυφαια lcd ανεξαρτητου τιμης : sony 46x3500 (2500 euro)
προσωπικη γνωμη, συντομα θα λαβεις και αλλες απο αλλα μελη
Καλη χρονια:2thumb22sup:

Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι καινούργιος και στον χώρο του audio/video αλλά και στο forum. Έχω που διαβάζω εδώ και αρκετές μέρες διάφορες συζητήσεις και ομολογώ ότι η παρέα σας είναι καταπληκτική. Σήμερα αποφάσισα να μπω στις συζητήσεις με δισταγμό λόγω άγνοιας. Ήθελα να ρωτήσω τι καλύτερο έχει η Sony από την Samsung. Έχουν σχεδόν τα ίδια specs. Που φαίνεται η διαφορά τους?

Ευχαριστώ.

Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι καινούργιος και στον χώρο του audio/video αλλά και στο forum. Έχω που διαβάζω εδώ και αρκετές μέρες διάφορες συζητήσεις και ομολογώ ότι η παρέα σας είναι καταπληκτική. Σήμερα αποφάσισα να μπω στις συζητήσεις με δισταγμό λόγω άγνοιας. Ήθελα να ρωτήσω τι καλύτερο έχει η Sony από την Samsung. Έχουν σχεδόν τα ίδια specs. Που φαίνεται η διαφορά τους?

Ευχαριστώ.

εδω http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40X3500/Conclusion.php και εκει http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40F86BD/Conclusion.php και παραπερα .........στην τιμη

Σε ευχαριστώ πολύ, τι να πώ? Ενώ τα specs φαίνονται τα ίδια, τα reviews είναι πολύ διαφορετικά. Σε ευχαριστώ πολύ για τα sites πάντως... (πάλι πρέπει να ρίξω διάβασμα !!)... φαίνονται πολύ χρήσιμα.

.................................πάλι πρέπει να ρίξω διάβασμα !!)... φαίνονται πολύ χρήσιμα.

Λιγο διαβασμα δεν εβλαψε κανεναν , ασε που ειναι δυσκολο να βρεις online τα "κωλοπαιδα " που τις εχουν αγορασει ........... εχουν βγαλει τα ματια τους χρονιαρες μερες στα dvd , blue ray και αλλες ακατανομαστες τηλεπραξεις:flipout:
στο δρομο μονο τους ξεχωριζεις γιατι ειναι καπως ετσι

Attachments

• unt7itled.jpg
    unt7itled.jpg
    3.8 KB · Views: 8
Παιδιά καλησπέρα ,μια ερώτηση ακόμα ...Σε σπίτι γνωστού που είχα πάει είδα να παίζει μια samsung 40" full hd που είχε αγοράσει πρόσφατα και ήταν συνδεδεμένη με δορ.δεκτη και έπαιρνε σήμα απο εκεί .Δεν ειπα τίποτα αλλά παρατήρησα αρκετα έντονα κυρίως σε ταινίες με εντονη κίνηση τα είδωλα να αφήνουν "ιχνη" και ηταν ιδιαίτερα ενοχλητικό ,ενω οταν οι εικόνες ήταν στατικές επαιζε αψογα.Που οφείλεται αυτό ?ειναι θέμα ρυθμίσεων,χρονου απόκρισης ?Τα 8ms που εχω δει σε αρκετες lcd ειναι αποδεκτος χρόνος για να μην παρατηρουνται τετοια φαινόμενα?