Best way to keep cd in your pc.....

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573
Εχω ξεκινησει το πισι που θα αποτελεσει τη βασικη πηγη του συστηματος μου, κι εχω σκοπο να περασω στο δισκο , αν οχι ολα, τα περισσοτερα απο τα δισκακια μου.

Στο παρελθον ειχα κανει καποιες προχειρες δοκιμες μετατρεποντας καποια κομματια σε mp3 και aac σε διαφορα μπιτρειτ , και ειχα καταλληξει οτι τα aac ακουγονται καλυτερα συγκριτικα.

Επειδη δεν νομιζω να δημιουργηθει θεμα χωρου, ελεγα να περασω τα cd υπο μορφη wav.

Ποια ειναι η γνωμη σας?

Ελεγα να το κανω με το itunes ρυθμιζοντας το να κανει το rip σε wav , λογο του οτι ετσι θα επερνα απο το δικτυο και τους τιτλους των cd καθως και των κομματιων.

Εχετε κατα νου κατι καλυτερο η σωστοτερο ?

Ευχαριστω

(αν το θεμα δεν ειναι high end, ας μεταφερθει)

(αν το θεμα δεν ειναι high end, ας μεταφερθει)

Είναι... πως δεν είναι...
Κατ' αρχάς τι ηχεία έχεις στον υπολογιστή σου και θα καταλάβεις τη διαφορά στα mp3; Αν είναι τόσο καλά
1) Δοκίμασε τα flac
2) Θέλω και εγώ τέτοια ηχεία!

Επειδή ψάχνομαι για να γράψω επιλογές από cd μου σε κάποιο άλλο, δεν έχω καταλήξει σε κάποιο φορμά το οποίο πρακτικά να είναι loseless. Ούτε καν το temp αρχείο που κάνει το nero δεν είναι loseless, και το exact audio copy μόνο exact δεν είναι... :(

εγω θα ελεγα να τα μετατρεψεις σε FLAC,ιδια ποιοτητα με WAV,με μιση χωρητικοτητα

To συγκεκριμενο φορμα δεν το εχω ξανακουσει, οποτε οποιαδηποτε πληροφορια εστω και με μορφη καποιου λινκ θα βοηθουσε...

Ευχαριστω !

Απάντηση: Re: Best way to keep cd in your pc.....

Είναι... πως δεν είναι...
Κατ' αρχάς τι ηχεία έχεις στον υπολογιστή σου και θα καταλάβεις τη διαφορά στα mp3; Αν είναι τόσο καλά
1) Δοκίμασε τα flac
2) Θέλω και εγώ τέτοια ηχεία!

Επειδή ψάχνομαι για να γράψω επιλογές από cd μου σε κάποιο άλλο, δεν έχω καταλήξει σε κάποιο φορμά το οποίο πρακτικά να είναι loseless. Ούτε καν το temp αρχείο που κάνει το nero δεν είναι loseless, και το exact audio copy μόνο exact δεν είναι... :(

Το eax δεν το εχω δουλεψει καθολου οπως ειπα και παραπανω , οποτε δεν μπορω να το σχολιασω.

Τα ηχεια του υπολογιστη μου ειναι αυτα....

img0262st4.jpg

:BDBDG54:

To συγκεκριμενο φορμα δεν το εχω ξανακουσει, οποτε οποιαδηποτε πληροφορια εστω και με μορφη καποιου λινκ θα βοηθουσε...

Ευχαριστω !

γραψε απλα FLAC στο google και θα δεις,ειναι ελευθερο το προγραμμα,δοκιμασε το και θα δεις τι καλο που ειναι σαν αποτελεσμα

Re: Απάντηση: Best way to keep cd in your pc.....

Ευχαριστω !

Σίγουρα το FLAC είναι η καλύτερη λύση. Δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από την λειτουργία "LIBRARY" όλων των προγραμμάτων. (σε σχέση με το mp3).

Από θέμα ποιότητας είναι νομίζω το καλύτερο.

Δες και αυτά.

http://filext.com/file-extension/FLAC

http://www.file-extensions.org/flac-file-extension

Bart.

Μαλιστα

Κατεβασα το eac για δοκιμη, και απο τα λινκ ειδα οτι μαλλον με απλο τροπο μπορω να δοκιμασω το flac απο το winamp εκδοση 5.3 και πανω που το εχει ενσωματωμενο σαν επιλογη, ελπιζοντας οτι βλεπει και τιτλους απο το δικτυο.
Κατεβασα την 5.5 full εκδοση που ειναι κι αυτη free....

Τα ηχεια του υπολογιστη μου ειναι αυτα....

Μανούλαμ!
ΑΥΤΑ είναι ηχεία για να οδηγήσεις με την creative! :flipout::flipout::flipout:

Συμφωνώ ότι το πλέον high end πρόγραμμα για audio extraction είναι το EAC. Κάνει τα πάντα, αρκεί να διαβάσεις κάποια βασικά πραγματάκια.

Το πιό βασικό το κάνει; Δηλαδή EXACT audio copy; Δυστυχώς δεν το έχω καταφέρει... Μου διαφεύγει κάτι προφανώς... :(

Απάντηση: Re: Best way to keep cd in your pc.....

Μανούλαμ!
ΑΥΤΑ είναι ηχεία για να οδηγήσεις με την creative! :flipout::flipout::flipout:

Το πιό βασικό το κάνει; Δηλαδή EXACT audio copy; Δυστυχώς δεν το έχω καταφέρει... Μου διαφεύγει κάτι προφανώς... :(

Ειπα κι εγω δεν θα σχολιασει ??:flipout:

Συνεχιζεις ομως και κανεις πολλες υποθεσεις .....Δεν νομιζω να ειπα πουθενα για καμμια creative...
Αν θες λεπτομερειες μπορεις να διαβασεις καμμια πληροφορια παραπανω περι του τι θα παιξει.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14205

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Best way to keep cd in your pc.....

Ειπα κι εγω δεν θα σχολιασει ??:flipout:

Συνεχιζεις ομως και κανεις πολλες υποθεσεις .....Δεν νομιζω να ειπα πουθενα για καμμια creative...

Πλάκα κάνω... Έκφραση που βγήκε όταν δούλευα σε μαγαζί με υπολογιστές...
Είχε μπεί τύπος για να φτιάξει pc για να ακούει μουσική και υπήρξε η στιχομοιθία:
Πωλητής: "Θέλετε να παίζει καλά; ποιοτικά; Τι ηχεία έχετε;"
Πελάτης: "Τα 801 της B&W. Ναι, θέλω να παίζει καλά"
Πωλητής: "Ε, άμα είναι καλά μην πάρετε noname! Να πάρετε Creative που δεν θα χρειαστείτε και ενισχυτή!"

Ο ορισμός του "Να σε στείλω σε ένα κουτουκάκι φίνο εδώ πιό κάτω που θα πας και με τα πόδια;"

Αν θες λεπτομερειες μπορεις να διαβασεις καμμια πληροφορια παραπανω περι του τι θα παιξει.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14205

:grinning-smiley-043

Παλιοχαρακτήρα! :slapface::damnyou:
Τι θέλω και γράφω σε αυτό το forum και μου ανάβετε τα αίματα; Κάποιος να με κάνει ban!!! :bigcry:

Re: Απάντηση: Best way to keep cd in your pc.....

Συνεργάζεται σωστά με το drive σου; Γιατί, αν το drive είναι "χαζούλι", δεν μπορεί να κάνει και θαύματα..

Plextor rulez :)

Plextor rules for sure... Αλλά και πάλι, όλα bit by bit δεν μεταφέρονται; Που χαλάει το γλυκό; :(

Mεγεια πολυ ενδιαφερον!

I beg your pardon?