Better Call Saul [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 34 58.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 32.8%
  • Καλή

Votes: 3 5.2%
  • Μέτρια

Votes: 1 1.7%
  • Κακή

Votes: 1 1.7%

• Total voters
    58
Λόγω καραντίνας το ξανάρχισα από την πρώτη σεζόν. Εκτός του ότι βλέπεται μονορούφι, πλέον έχω περισσότερη άνεση να παρατηρώ τα κάδρα, και την τρομακτική προσοχή στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι ξέρουν από την πρώτη κιόλας σεζόν που θα το πάνε.

Μερικά κάδρα δε είναι για σεμινάριο, πχ η αρχή του S3E7 που ένας ένας όλοι αράζουν στον τοίχο πριν το community service.

Μπορεί κάποιος να το σει αν δεν έχει δει breaking bad?

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Για μενα οχι,θα χασεις την μαγεια.Πρεπει να γνωρισεις τους χαραχτηρες οπως ηθελαν οι δημιουργοι,πρωτα μεσω BB...

Για μενα οχι,θα χασεις την μαγεια.Πρεπει να γνωρισεις τους χαραχτηρες οπως ηθελαν οι δημιουργοι,πρωτα μεσω BB...

+1000

Είναι σα να βλέπεις τα StarWars ξεκινώντας από τη γέννηση του Anakin Skywalker. Δε θα έχεις κενά προφανώς, αλλά θα χάσεις το 90% της απόλαυσης.

Εξάλλου, γιατί να μη δεις το BB? Είναι μέσα στις 3 καλύτερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης!

Μέσα σε όλα τα άλλα τα καλά, επιτέλους βλέπουμε κάτι που δεν υπάρχει κίνηση της κάμερας όπως "επιτάσσουν" οι καιροί.
Τώρα από φανατικό φιλμνουαράκια τι περίμενες να ακούσεις θα μου πεις? :2thumb22sup:

Μπορεί κάποιος να το σει αν δεν έχει δει breaking bad?

Εγώ, αν γύριζα πίσω το χρόνο, θα έβλεπα πρώτα αυτό και μετά το BB. Με χαλάει που λόγω BB ξέρω το τι θα γίνει με πολλούς από τους χαρακτήρες του Better Call Saul.

Εχω προσπαθήσει 2 φορές να δω το bb, αλλα δεν μπόρεσα.
Δεν είναι του γούστου μου αυτή η σειρά....

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ειναι οντως πολυ βαρυ στα 3-4 πρωτα επεισοδια αλλα μετα κυριολεκτικα απογειωνεται και μπαινει μεσα στην τριαδα των καλυτερων σειρων ολων των εποχων.Δωσε αλλη μια ευκαιρια γιατι ειναι κριμα να χανεις το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ Better Call Saul...

Εγώ, αν γύριζα πίσω το χρόνο, θα έβλεπα πρώτα αυτό και μετά το BB. Με χαλάει που λόγω BB ξέρω το τι θα γίνει με πολλούς από τους χαρακτήρες του Better Call Saul.

Κι όμως όλο αυτό προσθέτει στην τραγικότητα του πρωταγωνιστή. Που κάθε φορά τον βλέπεις να ξεκινάει με όρεξη και στο βάθος ξέρεις ότι θα καταρρεύσουν όλα.

Κι όμως όλο αυτό προσθέτει στην τραγικότητα του πρωταγωνιστή. Που κάθε φορά τον βλέπεις να ξεκινάει με όρεξη και στο βάθος ξέρεις ότι θα καταρρεύσουν όλα.

Εντάξει, είναι κι αυτή μια προσέγγιση.

Έχει αλλάξει το Netflix την προβολή σε Παρασκευή? Κανονικά Τρίτη δεν ανέβαζαν τα νέα επεισόδια?

Αυτό ξέρω κι εγώ, Τρίτες τα ανέβαζε και το Netflix. Τώρα μου εμφανίζονται 3, 10 Απριλίου κ.ό.κ. Και το 6ο επεισόδιο Παρασκευή το έβαλε. Θυμάμαι όλα τα προηγούμενα τα έβλεπα Τρίτες, εκτός αν ξεκούτιανα.
Έχει δει κανείς το 7ο από Netflix? Στο Kodi έχει ανέβει φυσικά...

Με διαφορα κλασεων απο την δευτερη,το BCS ειναι απλα η καλυτερη σειρα στον κοσμο αυτη την στιγμη.

αν το προηγούμενο (8ο) ήταν εκπληκτικό, το επόμενο (9ο) και προτελευταίου του 5ου κύκλου είναι ακόμη καλύτερο και ίσως το top όλης της σειράς μέχρι τώρα

η οποία σειρά έχει κυριολεκτικά απογειωθεί, ειδικά ερμηνευτικά - το τρομερό είναι ότι δεν έχεις έναν ή δύο να δίνουν το κάτι παραπάνω, εδώ όλοι τους είναι εξαιρετικοί

δυστυχώς θα έχουμε μόνο έναν ακόμη (6ο) κύκλο, αλλά κρίνοντας από το αποτέλεσμα του breaking bad φαντάζομαι πως η saga θα ολοκληρωθεί όπως της αξίζει

στην ερώτηση αν βλέπεται χωρίς breaking bad, η απάντηση είναι oπωσδήποτε καταφατική - μιλάμε για δημιούργημα με τη δική του ταυτότητα, το δικό του σύμπαν

είναι από τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις που prequel/sequel φθάνει το επίπεδο του original

όταν θα ολοκληρωθεί θα μιλάμε για το godfather II του godfather - prequel και sequel μαζί, ίδιου τοπ επιπέδου παρότι διαφορετικού χαρακτήρα