Βγαζω τιποτα με κανα 1000λιαρικο..?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Γεια σας παιδια και καλο καλοκαιρι εχω και γνωστο μου που ειναι μεγαλος χομπυστας επει του θεματος και θα με βοηθηση αμα τον ρωτησω αλλα λεω να παρω κιαλες γνωμες λοιπον λεω φετος να παω λιγο παραπερα να ακουμε και λιγο μεσα στο σαλονι γι' αυτο τι λετε να παρω...

Ο συνδιασμος
Kef C7
κ' Denon 1910 δενει καθολου ή οχι γιατι δεν βγενω για παραπανω λεφτα θελω λοιπον τα kef τα c7 για μπροστα sub και center δεν βγενω προς το παρον και μετα για πισω εχω δυο ηχεια της sony απο ενα HI-FI τα οποια ειναι made in england και ειναι αρκετα ποιοτικα αν θελετε μπορω να ανεβασω και καμια foto τελος παντων περιμενω αποψεις...-bye-

Αν και σε λιγο θα με κατηγορησουν, θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στο Stepcom.gr, οπου αυτες τις μερες τρεχει bazzar, με απιθανες προσφορες...

Μαλιστα δεν βλεπω και πολυ ανταποκριση τεσπα εδω σας εχω και τις foto απο τα ηχεια που σας ελεγα και επεισης θα ηθελα να μου πειτε και καμια ωραια εταιρια που βγαζει βασεις δαπεδου γι' αυτα σε λογικες τιμες...-bye-

Attachments

• P6240073.jpg
    P6240073.jpg
    50.2 KB · Views: 19
  • P6240074.jpg
    P6240074.jpg
    56.5 KB · Views: 15
  • P6240075.jpg
    P6240075.jpg
    58.4 KB · Views: 14
Τα εχω ακουσει τα C7 σας ρωταω γιατι ασχετος απο ηχο θα δεσουν με τον ενισχυτη οπως και τα sony που ανεφερα παραπανω...?

Και παλι ευχαριστω...

Μαλιστα ok παιδια ευχαριστω ισως κανω κατι μεσα στο μηνα...(Ιουλιο)-bye-

Re: Απάντηση: Βγαζω τιποτα με κανα 1000λιαρικο..?

Τα εχω ακουσει τα C7 σας ρωταω γιατι ασχετος απο ηχο θα δεσουν με τον ενισχυτη οπως και τα sony που ανεφερα παραπανω...?

Και παλι ευχαριστω...

Με τον AVR-1910 δεν θα έχεις πρόβλημα. Οπως και με τα παλιά ηχεία που θα βάλεις για surround. Αυτό που θα επέμενα οπωσδήποτε, είναι να πάρεις μαζί με τα C7 και το αντίστοιχο κεντρικό της kef. Το κεντρικό ηχείο είναι απ' τα σημαντικότερα κομμάτια ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου.

Μαλιστα τον 1910 που μπορω να τον βρω? και το κεντρικο ηχειο της σειρας ποιο ειναι (μοντελο ενωω)..-bye-

Μαλιστα εχει πολυ ωραια πραγματα ο 1910 με ενα συντομο ψαξιμο στο youtube που εκανα ειδα οτι τον εχουν αρκετοι σε σχεση με αλλα μοντελα της Denon οπωτε νομιζω οτι θα κανω καλη δουλεια...-bye-

Μαλιστα εχει πολυ ωραια πραγματα ο 1910 με ενα συντομο ψαξιμο στο youtube που εκανα ειδα οτι τον εχουν αρκετοι σε σχεση με αλλα μοντελα της Denon οπωτε νομιζω οτι θα κανω καλη δουλεια...-bye-

ε ναι αφου ειναι ο καλυτερος στην κατηγορια του ;)

και εγω αυτον εχω και ειμαι καταευχαριστημενος και καταενθουσιασμενος

Αληθεια,και ειναι ο ποιο φτηνος της κατηγοριας του νομιζω τον ειδα καπου στα 400-450 και αμα ειναι τοσο καλος οσο μου λενε οι users του νομιζω θα τον ευχαριστιθω...-bye-

+1 για τον Denon και απο μένα!!!!

Αν και τώρα θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις το επόμενο μοντέλο 1911.... Ποτέ δεν ξέρεις!

Τον ειδα φιλε 2 βιντεακια στο youtube τα οποια απ' οτι καταλαβα ειναι απο εκθεσης εκτος απο το οτι θα αργηση να ερθει απ' οτι καταλαβα στην Ελλαδα νομιζω οτι θα ειναι αρκετα ακριβος γιατι ειδα οτι υποστιριζει και 3D κατι που οχι απλως δεν με ενδιαφερει αλλα και να με ενδιεφερε δεν εχω καποιο εξωπλισμο οπως TV ξερω γω νομιζω οτι ο 1910 ειναι αρκετα καλο value για τα λεφτα που τον δεινουν...-bye-

Τον ειδα φιλε 2 βιντεακια στο youtube τα οποια απ' οτι καταλαβα ειναι απο εκθεσης εκτος απο το οτι θα αργηση να ερθει απ' οτι καταλαβα στην Ελλαδα νομιζω οτι θα ειναι αρκετα ακριβος γιατι ειδα οτι υποστιριζει και 3D κατι που οχι απλως δεν με ενδιαφερει αλλα και να με ενδιεφερε δεν εχω καποιο εξωπλισμο οπως TV ξερω γω νομιζω οτι ο 1910 ειναι αρκετα καλο value για τα λεφτα που τον δεινουν...-bye-

Φίλε μου και εγώ τον 1910 έχω και είναι κορυφή στην κατηγορία τιμής του.

Πραγματι το πιστευω, ειδα πολλα βιντεο με καλλα σχολια για τον amp λεω να αρχισω να μαθαινω κιαλα γυρο απο αυτον...