βγηκε καινουργιο και πηρα το παλιο πανακριβο

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
εδω μπορουμε να κλαφτουμε οσοι συμπασχουμε.
:bigcry::bigcry::bigcry:
:bigcry: :bigcry:
:bigcry::bigcry::bigcry:

:bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bigcry::bigcry::bigcry:

οχι ρε π.....
γαμω τη .......

:violent-smiley-008: steve

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::vollkommenauf::bawling::bawling:

Ηταν που ησουν και σιγουρος Γιαννη πως ολα οσα ακουγονταν ηταν hoax.θυμησου απλα ποσο ειρωνικος ησουν.τωρα ειναι η σειρα μου :flipout:

Αγοράζω 16άρι 150 cash...

half the price λέει για το 3G, οπότε πολύ τίμια τιμή!

Απόσυρση τώρα.. Με 100 ευ παίρνω το παλιό, άχρηστο και ξεπερασμένο σας πλέον iPhone.

To πήρατε πριν ένα μήνα, το νέο θα βγει σε ένα μήνα και μέχρι να ξεκλειδώσει άλλο τόσο.Χαλλλαρααα λοιπόν..

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:
Απόσυρση τώρα.. Με 100 ευ παίρνω το παλιό, άχρηστο και ξεπερασμένο σας πλέον iPhone.

To πήρατε πριν ένα μήνα, το νέο θα βγει σε ένα μήνα και μέχρι να ξεκλειδώσει άλλο τόσο.Χαλλλαρααα λοιπόν..

Εγώ πάντως το ιΦον σχεδόν 1 χρόνο κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τότε το πλήρωσα 400 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Ακόμα το έχω με firmware 1.0.2 κ δουλεύει μια χαρά. :worshippy:
Όταν έρθει το 3G τότε βλέπουμε...

το καινουργιο για να το παρεις θελει συνδεση 2 ετη!!!
και τα 200 μπροστα.
στην αμερικη δεν πωλουντε οπως τα πρωτα αρα δεν θα υπαρξει "διαροη" συσκευων σε αλλα κρατη
οσοι το παρετε απο βοδαφον πχ σκατε μπροστα 200 για τα 8 gb και μετα 24μηνες 30 ευρω το μηνα ελαχιστο
θελετε 3g παρτε
:flipout::flipout:

Last edited by a moderator:
...πραγματικά πιστεύει κάποιος ότι το κινητό τηλέφωνο είναι status symbol?

εντάξει για τα SUV ,το ξέρω είναι της εποχής (αν και οι περισσότεροι σε λίγο δεν θα έχουν λεφτά να τους βάλουν βενζίνα), αλλά τα κινητά που τα έχουν σιχαθεί τα μάτια μας status symbol?!?! μην τρελαθούμε!

οχι απλα ειναι κατι ακριβο που αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα δεν το παιρνεις
συμφωνεις?