βγηκε καινουργιο και πηρα το παλιο πανακριβο

maestro εχεις μπερδευτει
1ον γιατι δεν γινεται να παρεις πλεον απο αμερικα θελει συνδεση κανονικη οχι και καλα ενεργοποιηση αργοτερα αρα
μπορεις να το παρεις μετρητης 500usd μονο.
και το νεο εδω κανει 500ευρω
ελπιζω να καταλαβες φιλε maestro.

δεν θα τα ξαναδωσουνε ετσι πουθενα.

μαλιστα καταλαβα περι τινος προκειται το mobileme.

αυτο που δεν εχει ξεκαθαρισει στο μυαλο μου ειναι αν αυτη η αυτοματη ενημερωση που συμβαινει over the air (αρα θα πρεπει να γινεται μεσα απο καποιο μεσο επικοινωνιας) θα γινεται αυτοματα οταν συνδεομαστε με wifi ή απο το δικτυο της κινητης.

απο το δικτυο της κινητης.

στη δανια που ρωτησα βγαινει στις 11 ιουλιου
και δεν ειναι γνωστος ο τροπος ενεργοποιησης ελπιζω να ειναι και ονλαιν εκει εχουν t1 στα σπιτια.αν εκει ειναι και εδω δεν ειναι θα φερω σε ολους σας

johny ειναι σιγουρο οτι θα θελει ενεργοποιηση το καινουργιο? θελω να πω μηπως πλεον θα ειναι σαν ολα τα αλλα κινητα που οταν τα παιρνουμε με συνδεσεις απο τα αντιστοιχα μαγαζια ειναι ετοιμα για χρηση χωρις ενεργοποιησεις κλπ?

Last edited:
100% θα θελει ενεργοποιηση τωρα το αν ειναι να στο δινουν ενεργοποιημενο με συνδεση δεν ειναι καλο καταλαβες γιατι.
ας ελπισουμε οτι στις χωρες με το πολυ πολυ ιντερνετ η ενεργοποιηση θα γινεται απο τον χρηστη στο σπιτι
η ενεργοποιηση της συνδεσης εννοω.
ετσι θα καταφερουμε να παρουμε συσκευες με τα 200 που ειπε ο στιβ αλλιως οχι.θα θελει 500 μια συσκευη για να την παρεις

οι τιμες που λες και που αναφερονται στα ξενα σαιτ μιλανε για αγορα τηλεφωνου χωρις συμβολαιο. Η τιμη των 200 ή 300 ευρω ειναι με συμβολαιο.

Εννοειτε φιλε μου! Ακριβως αυτο εννοω. Απλα πιστευω σε συγκριση παντα με αυτο που εχω οτι δεν αξιζει το 400 και 500 ευρω το καινουριο. Γνωμη μου παντα,ετσι; Και δεν ξαναπαω με τιποτα πισω στη βοδαφον για μια συσκευη. Μακρια και αγαπημενοι!!! Απο 'κει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του, με τα δικα του δεδομενα. Περι ορεξεως που λενε....

το θεμα με το gps ειναι χλωμο να παιξει στο iphone, αν και το εχει ετοιμασει η tomtom δε θα το επιτρεψει η apple γιατι απλα ειναι τηλεφωνο και οχι συσκευη gps και σαν τηλεφωνο μπορει να προκαλεσει ατυχηματα (λογω κλησης,αδειασματος μπαταριας, κολληματος κλπ) και θελουν να αποφυγουν της μηνυσεις.στην τελικη εχει και google maps.
οσο αφορα την ιδια την συσκευη η γλυκα ολη ειναι στο σπασιμο της και τις εφαρμογες που προσφερονται ελευθερα.(καλο το appstore αλλα καλυτερα χωρις appstore)
τελος πιστευα οτι ημουν απο τους χαμενους που εδωσα 380ευρω για το 16αρι αρχες μαρτιου αλλα οταν ακουσα οτι στην αμερικη δεν το πουλανε πλεον σαν σκετη συσκευη απογοητευτηκα για αυτους που εστω θα μπορουσαν να το φερουν.

Εγώ από την άλλη θα προτιμούσα ό,τι εφαρμογές έχω μέσω installer να τις είχα από το appstore αφού ο εκάστοτε developer θα μπορεί να τις διαθέτει και δωρεάν. Αυτό θα σημαίνει ότι θα είναι ελεγμένες και δεν θα κινδυνεύω ανά πάσα στιγμή να μπρικάρει η συσκευή και να μείνω με... το iphone στο χέρι.

Φίλε Leymar αν πίστευες ότι είσαι από τους χαμένους που έδωσες 380 για το 16άρι, τι να πω εγώ που έδωσα 470 για το 8άρι; Αστο να πάει, για την τρέλα μας τα κάνουμε όλα...

τώρα με την έλευση του 3G να δούμε αν θα υπάρχουν προγράμματα free η θα πάνε όλοι στο apple store

Απάντηση: Re: βγηκε καινουργιο και πηρα το παλιο πανακριβο

ρε παιδια γιατι το δίνουν τοσο ακριβα το iphone τοσο καλο ειναι?

μπορείς να μου δώσεις κάποια παραδείγματα με αντίστοιχες συσκευές;:worshippy:

Re: Απάντηση: Re: βγηκε καινουργιο και πηρα το παλιο πανακριβο

μπορείς να μου δώσεις κάποια παραδείγματα με αντίστοιχες συσκευές;:worshippy:
Δεν ξερω για αυτο ρωτάω:ADFADF1: