Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Re: Απάντηση: Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Δεν είμαι fanboy βρε, έχω και τις 3κονσόλες* ... ;) αλλά Οκ , θα προσπαθήσω να μην παρασύρομαι όσο είναι δυνατόν.

*(ps1, ps2, ps3)

Last edited:
Σπύρος Προδρόμου said:
Στράτο δεν έκανε και τπτ , ψίχουλα :

http://xboxfamily.com/xf/index.php?o...d=438&Itemid=1

Βρήκα και εγώ κάτι

Φαντάζομαι ότι θα ακούτε και μουσική...
Πόσα από αυτά έχετε ακούσει/κατεβάσει/αγοράσει?
Αν δεν ακούτε μουσική, πόσες ταινίες από αυτές σας άρεσαν (αν τις έχετε δει όλες κιόλας)?

Αφήστε που θα έπρεπε όλοι να οδηγάμε Toyota...

Τα παραπάνω δεν είναι επιχείρημα εναντίον του Halo, είναι απλά απάντηση σε αυτούς που αναδεικνύουν τις πωλήσεις ως κριτήριο (έστω και τελευταίο στη σειρά) για την ποιότητα ενός παιχνιδιού (ή ενός... οτιδήποτε).

Δεν είμαι fanboy βρε, έχω και τις 3κονσόλες* ... ;) αλλά Οκ , θα προσπαθήσω να μην παρασύρομαι όσο είναι δυνατόν.

Και εγω ειχα τα PS1 και PS2 οπως και το πρωτο XBOX. Δεν εχω τιποτα εναντιον της Sony (μαλιστα στις τηλεορασεις και DVD ειμαι Σονακιας) αλλα αποψη μου ειναι οτι σε αυτη την γενια κονσολων το 360 ειναι πολυ καλυτερο σαν υλοποιηση. Η Sony προσπαθωντας να προωθησει το Cell και το Blu Ray μετετρεψε το PS3 απο κονσολα σε Blu Ray player με δωρο τις δυνατοτητες παιχνιδομηχανης.

Το αποτελεσμα ειναι οτι το PS3 χανει σε πολλους τομεις οπως σχεδιασμο , μεγεθος , χειριστηριο , δυνατοτητα προγραμματισμου (δυσκολος ο Cell) κτλ.

Αυτα τα υπερβολικα που ειχαν διαδωσει τα παπαγαλακια για δηθεν τρομερα γραφικα κτλ. κατερευσαν στην πραξη οταν το ιδιο παιχνιδι που κυκλοφορει και στις δυο κονσολες συνηθως ειναι καλυτερο σε γραφικα στο 360 η τουλαχιστον ειναι το ιδιο. Με λιγα λογια ανθρακες ο θυσαυρος.

Κατα τ'αλλα τωρα με την πτωση τιμης σκεφτομαι να αγορασω και ενα PS3 για να το χρησιμοποιω για Blu Ray player.

Να διευκρινήσω κάτι...
Δεν είμαι φανατικός υπέρ της αγορας του Halo 3 ή του Xbox 360. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν έχω αγοράσει τίποτα απο τα δύο... Απλά χαίρομαι την επιτυχία που έχει κάνει γιατι το 1 το είχα λατρέψει (το 2 ήταν σαφώς κατώτερο για μένα), θεωρώ ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ (σαν εμπειρία πάντα) και δυστυχώς έχω παίξει πολλά...
Ακόμα βαυκαλίζομαι για το αν θα τα πάρω γιατί δύσκολα θα σταθεί στο ύψος της πρώτης επαφής μου με το Halo...

Και για να ξεπεράσουμε την κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (βλ. PS3-XBOX360) και να γυρίσουμε στον τίτλο του θέματος, επειδή τελευταία άρχισα να ασχολούμε με το εν λόγω παιχνίδι, έχω κάποιες επιφυλάξεις.

Ναι δεν λέω τα γραφικά αγγίζουν την τελειότητα, αλλά σαν παιχνίδι μου φαίνεται μονότονο: Οτι κουνιέται το σκοτώνεις. Δεν είναι δα και το πρωτότυπο σενάριο του αιώνα...
Μιλάω για Solo και όχι για Live παιχνίδι.

Υ.Γ. Αχ, πότε θα βγει καινούργιο oblivion;

Τρεξε να παρειs το orange box που περιεχει το κατα τεκμηριο καλυτερο fps ολων των εποχων half-life 2 με το τελευταιο επεισοδιο του.μιλαμε το τρωει halara το halo.μην πιστευειs το hype.οσο για τα γραφικα του halo ουτε απο μακρια δεν πλησιαζουν την τελειοτητα οχι οτι αυτο παιζει τον κυριο ρολο σε ενα παιχνιδι

Καλημέρα σε όλους! Εγώ έχω το PS3 αλλά σκέφτομαι να πάρω το X-BOX 360 μόνο και μόνο για το Halo 3. Το πρώτο παιχνίδι μου είχε αφήσει τόσο απίστευτα συναισθήματα και ανυπομονώ να παίξω το 3ο.

Καλημέρα σε όλους! Εγώ έχω το PS3 αλλά σκέφτομαι να πάρω το X-BOX 360 μόνο και μόνο για το Halo 3. Το πρώτο παιχνίδι μου είχε αφήσει τόσο απίστευτα συναισθήματα και ανυπομονώ να παίξω το 3ο.
Aν είναι συναισθηματικοί οι λόγοι πάρτο για το Halo.
Αλλά υπάρχουν τουλάχιστον καμμιά 20αριά παιχνίδια καλύτερα απ'αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Ε, δεν είναι μόνο συναισθηματικοί οι λόγοι... μου αρέσει σαν παιχνίδι πάνω απ' όλα! Πες τα Kharmacoma!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Mηπως υπερβαλεις λιγο??Οχι και 20...
Να μου πεις 2-3 να το καταλαβω, που και παλι δυσκολο....

Χωρίς σειρά προτεραιότητας (εννοείται εκτός από το 1ο), ορίστε μια πρόχειρη προσωπική λίστα από 20 παιχνίδια που απόλαυσα περισσότερο από το Halo 3:

Bioshock (μακράν...)
Ghost Recon Advanced Warfighter 1 & 2
Project Gotham Racing 3 & 4
Splinter Cell Double Agent
Guitar Hero 2
NBA 2K7
Forza Motorsport 1 & 2
Top Spin 2
Rockstar Games presents Table Tennis
Dead Rising
Chromehounds
Kameo: Elements of power
John Woo presents Stranglehold
Rainbow Six Vegas
F.E.A.R.
Marvel: Ultimate Alliance
Gears of war

Και δεν έχω παίξει ακόμα το Half Life 2 - The Orange Box...

Χωρίς σειρά προτεραιότητας (εννοείται εκτός από το 1ο), ορίστε μια πρόχειρη προσωπική λίστα από 20 παιχνίδια που απόλαυσα περισσότερο από το Halo 3:

Bioshock (μακράν...)
Ghost Recon Advanced Warfighter 1 & 2
Project Gotham Racing 3 & 4
Splinter Cell Double Agent
Guitar Hero 2
NBA 2K7
Forza Motorsport 1 & 2
Top Spin 2
Rockstar Games presents Table Tennis
Dead Rising
Chromehounds
Kameo: Elements of power
John Woo presents Stranglehold
Rainbow Six Vegas
F.E.A.R.
Marvel: Ultimate Alliance
Gears of war

Και δεν έχω παίξει ακόμα το Half Life 2 - The Orange Box...
Για να κοντύνω λίγο τη λίστα συμφωνώ με τα :

Bioshock (μακράν...)
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Project Gotham Racing 4
Guitar Hero 2
NBA 2K7
Forza Motorsport
Rainbow Six Vegas
F.E.A.R.
Gears of war

και προσθέτω:
Oblivion
Pro Evolution Soccer

όχι πως τα άλλα δεν είναι καλά.
Πάντως το Halo έχει απίστευτα καλοσχεδιασμένο multiplayer

Εχω παιξει και το Bioshock και το Halo 3 και το Gears of War. Απο τα τρια το Halo θα το κατετασα σαν τριτο (μιλαμε για το single player). Ακομη και σαν multiplayer το Call of Duty μου αρεσει καλυτερα.

To FEAR το επαιξα μιση ωρα και το πηγα πισω (το ειχα νοικιασει). Μιλαμε για μεγαλη πατατα (κατα την γνωμη μου).
Το Ghost Recon επισης δεν μου αρεσε γιατι μου φανηκε περιπλοκο. Αν ειναι να παταω 10 κουμπια για να στειλω ενα σημα με τον ασυρματο να μου λειπει καλυτερα.

Πολυ διασκεδασα με το Saints Row (κλονος Grand Theft Auto).

Last edited: