Βιβλίο απο την Ανάκρουσις

ΙΜΗΟ μια λεπτομέρεια είναι σε ολόκληρο βιβλίο.
Και στην τελική η έρευνα θέλει χρόνο, ποτέ δεν ολοκληρώνεται 100%

Οτι και να πουμε οφείλουμε να αναγνωρισουμε στον Λουκα οτι εχει ψαξει και αποκρυπτογραφησει τεράστιο αριθμό δισκων πολυ μεγαλύτερο απο οποιονδήποτε.
Και αυτό ειναι επιτευγμα και δουλειά ζωης.
Συνεπώς αλλο ανα αναπτύσσουμε λογικες θεωρίες και αλλο να βγάζουμε τα ματια μας για να στηρίξουμε την άποψη μας

+100000

Μόνο συγχαρητήρια Λουκά....!!!:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Βιβλίο απο την Ανάκρουσις

Οτι και να πουμε οφείλουμε να αναγνωρισουμε στον Λουκα οτι εχει ψαξει και αποκρυπτογραφησει τεράστιο αριθμό δισκων πολυ μεγαλύτερο απο οποιονδήποτε.
Και αυτό ειναι επιτευγμα και δουλειά ζωης.
Συνεπώς αλλο ανα αναπτύσσουμε λογικες θεωρίες και αλλο να βγάζουμε τα ματια μας για να στηρίξουμε την άποψη μας
:a0210::a0210::a0210:

Απάντηση: Re: Βιβλίο απο την Ανάκρουσις

Δυστυχώς μου είναι πολύ δύσκολο σε χιλιάδες δίσκους να βρω δίσκο από τον συγκεκριμένο εκτυπωτή, μπορεί και να έχω πουλήσεις τους δίσκους. Έχω δύο που δεν είναι αρκετά ευδιάκριτο το γράμμα "Ν" και θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι "Η".
Ίσως χρειάζεται κάποια στιγμή να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Λ.Σ.

Η έρευνα είναι η αναζήτηση νέας γνώσης

Πάντως η δουλειά που έχει γίνει από τον κ. Λουκά Στεφανίδη πιστεύω ότι είναι εξαιρετική και αυθεντική από κάθε άποψη, ανεξαρτήτως των σχολίων που έχουν γίνει καθαρά για ενημερωτικούς λόγους και χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια πρόθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση.

Last edited: