Βιβλιο για PhotoShop CS5 extended. Προτάσεις

14 July 2006
259
Καλησπέρα, έχει κάποιος να προτείνει ένα καλο βιβλίο για την έκδοση cs5 extended?
με ενδιαφέρουν βασικά τεχνικές όπως HDR, photomerge (panoramas), high contrast Black and White, "Dragan effect", Tips κτλ.
Δεν με ενδιαφέρει κάτι σε αρχικό επίπεδο, εργαλεία, layers, fill, move ktl. σε αυτά τα κουτσοκαταφέρνω.

Εχω βρει του scott kelby to APS cs5 4 photographers (voices that matter), το οποίο φαίνεται οκ, έχει κανείς άποψη

ευχαριστώ

Νομιζω η καλυτερη λυση ειναι tutorials στο youtube και γενικα στο νετ. Γραφεις στο γκουγκλ τι ψαχνεις και εχεις ενα κατεβατο διαφορετικες τεχνικες.

Αλλωστε και οι γκουρου του ειδους, απο οτι καταλαβα, πατανε διαφορα κουμπια, βγαζουν κατι περιεργο αλλα που να βλεπεται και το ονομαζουν τεχνικη... αν ξεφευγει, το λενε καλλιτεχνικη αποψη...

ετσι είναι όπως τα λες, το youtube είναι θησαυρός αλλά θέλω να τα έχω κάπου μαζεμένα, βαρέθηκα να κρατάω σημειώσεις δεξιά κ αριστερά.

Αλλωστε και οι γκουρου του ειδους, απο οτι καταλαβα, πατανε διαφορα κουμπια, βγαζουν κατι περιεργο αλλα που να βλεπεται και το ονομαζουν τεχνικη... αν ξεφευγει, το λενε καλλιτεχνικη αποψη...

:award:

Για βιβλίο μπορείς να κοιτάξεις αυτό (Adobe Photoshop CS5 for Photographers) και από video tutorials μπορείς να μπεις στο digitaltutors.com και στο lynda.com. Φυσικά, για τα video tutorials πρέπει να πληρώσεις αλλά μπορείς να τα βρεις και αλλιώς στο net