Big Bang, το νέο σίριαλ του Mega!

Αν και δεν το είδα το trailer ακόμα,
μπράβο Βασίλη καλή επιτυχία και εις ανώτερα.:SFGSFGSF:

μπραβο στον Βασιλη θυμαμαι με ειχε ρωτησει...

"Λαρρυ πως θα καταφερω να γινω ενας καλος ηθοποιος?

και του ειπα οτι μονο μεσω AVCLUB

και οντως...μεσα σε ενα χρονο πρωταγωνιστής kai σε θεατρικη παράσταση και σε σηριαλ στο MEGA

μπραβο Βασιλη μπραβο και στους Διαχειριστες της εκτος που τον ανεδειξαν
δηλ αν εξαιρεσουμε τον Lepton που δεν ηταν περσυ διαχειριστης και την Αννα που ειχε τρεχαματα ποιος μενει? αααα

σας ευχαριστω πολυ

μπραβο στον Βασιλη θυμαμαι με ειχε ρωτησει...

"Λαρρυ πως θα καταφερω να γινω ενας καλος ηθοποιος?

και του ειπα οτι μονο μεσω AVCLUB

και οντως...μεσα σε ενα χρονο πρωταγωνιστής kai σε θεατρικη παράσταση και σε σηριαλ στο MEGA

μπραβο Βασιλη μπραβο και στους Διαχειριστες της εκτος που τον ανεδειξαν
δηλ αν εξαιρεσουμε τον Lepton που δεν ηταν περσυ διαχειριστης και την Αννα που ειχε τρεχαματα ποιος μενει? αααα

σας ευχαριστω πολυ

Εκτός από Διαχειριστής στην εκτός ο Larry, αποδεικνύετε και ένας επιτυχημένος agent.
Μπράβο και στο Larry.

Τζίμη και Μουκ, μόνο δέκα; Τριάντα φορές πρέπει να γυρίσουν τη σκηνή! Αν και έχω την εντύπωση ότι ο Βασίλης θα φάει ξύλο στο τέλος! :flipout:

Όσο για τη συμπρωταγωνίστρια, είπαμε δεν είμαστε εσπρέσο.
Θα δείτε...

Κι εγώ χθες το είδα κι έπαθα πλάκα! Πολύ ευχάριστη έκπληξη... μπράβο Βασιλάκη :SFGSFGSF:!!!!!!!!! Αλλά να μην πεις τίποτα βρε.....

Μπράβο ρε Βασίλη άνθρωπε των media:flipout: . Καλά τώρα που θα είσαι φίρμα μην μας ξεχάσεις εμάς τους κοινούς θνητούς φίλους σου
Και πάλι μπράβο ρε θηρίο , και εις ανώτερα. :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Βασιλάκη συγχαρητήρια βρε......

άντε τώρα που πήρες φόρα και στην επίδαυρο με το καλό

και βλέπω το θέμα το ξαναβλέπω και δεν μπαίνω να διαβάσω (ποιον κουτσομπολεύουν πάλι σκέφθηκα)

Ό,τι και να πω είναι λίγο.... Βασίλη χαίρομαι πολύ για σένα!!!!!! Συγχαρητηρία και σου εύχομαι κάθε επιτυχία :award:!!!!! Εγώ θα' μαι πάντως από τα άτομα που θα το παρακολουθήσουν σίγουρα..... τύφλα να έχουν οι Ρουβίτσες... θα ανοίξω νέο fan club και θα λεγόμαστε Παπαδημητρίτσες!!!!!:flipout::flipout:

Last edited:
Βασίλη, τώρα που θα σε δούμε από την τηλεόραση είναι ευκαιρία για καθιέρωση. Φρόντισε να την εκμεταλευτείς.
Καλή (και γρήγορη, γιατί όχι?) επιτυχία!