Big Brother channel - nova

Ακόμα μια απόφαση-σταθμός των "σοφών γερόντων" του εσρ. Οι άνθρωποι σίγουρα θέλουν να γραφτούν στην ιστορία. Δεν εξηγείται διαφορετικά το σκεπτικό τους. Μιας και η κυβέρνηση μιλάει συνεχώς για "ξεκαθάρισμα", ίσως θα έπρεπε να κάνει κάτι και για το λεγόμενο "συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης". Αλλαγή προσώπων, καταστάσεων, αντιλήψεων, κλπ κλπ...Δεν είναι δλδ δυνατόν να ορίζει τί θα δώ εγώ εν ετει 2010 η Δεμίρη, η οποία έλεγε τις ειδήσεις στην υενεδ το 80.
Κατά τ άλλα, ακόμα μια απόδειξη του σε τι μπανανία ζούμε. Ακόμα μια φορά ρεζίλι σ όλη την ευρώπη, που θα απορεί γιατί είμαστε τόσο πίσω ΠΑΝΤΟΥ.....

*Αλήθεια, από που ως που, μπορούν οι συγκεκριμένοι γραφικοί τύποι να ελέγχουν τί προγράμματα θα παιχθούν στην ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ τηλεόραση;;;;:BDGBGDB55:

Ψιλά γράμματα ψάχνεις φίλε μου στο Δημόσιο!
Όχι πως φταίνε οι υπάλληλοι, φταίει το σύστημα. Αυτή την εποχή βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση (όσον αφορά τη γραφειοκρατεία), να θέλω να πουλήσω ένα οικόπεδο...
Δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρτούρα χρειάζεται! (κοινώς, "Ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου").
Για να πάμε στη Nova (που είμαι και συνδρομητής της), πώς σκέπτεται να αποζημιώσει τους συνδρομητές της μετά την "απώλεια" ενός καναλιού που "πουλάει" στο πακέτο της?
Όσο για τους χαρτογιακάδες του "Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου", πως στοιχειοθετούν τη μεγαλειώδη απόφασή τους?

Σήμερα νωρίς το πρωί είπαν στον "ALPHA" πως είναι θέμα πολύ λίγων ημερών
ή ακόμα και ωρών να αρχίσει πάλι το κανάλι κανονικά το πρόγραμμα του.

Είπαν είναι μια τυπική άδεια που δεν είχε πάρει η nova από το ΕΣΡ.... :blink:

Διέκοψε το ΕΣΡ τη μετάδοση του 23ωρο καναλιού του Big Brother (Alpha) από τη Nova. Στην απόφασή του απορρίπτει τη σχετική αίτηση του καναλιού, υποστηρίζοντας πως το πρόγραμμα μεταδίδεται αυτούσιο , χωρίς ελέγχο με κίνδυνο να εκτεθεί η προσωπική και η ιδιωτική ζωή των παιχτών
digitaltvinfo.gr
Καλα ρε παμε καλα τωρα...... εγω για αυτο το καναλι αγορασα το πακετο τους. Πλακα μας κανουν τωρα!! αν δεν δω το καναλι στον αερα παλι απο το πακετο τους, θα προβω σε διακοπη.:motz:

Re: Απάντηση: Big Brother channel - nova

Καλα ρε παμε καλα τωρα...... εγω για αυτο το καναλι αγορασα το πακετο τους. Πλακα μας κανουν τωρα!! αν δεν δω το καναλι στον αερα παλι απο το πακετο τους, θα προβω σε διακοπη.:motz:

Εσύ ρε μας έχεις γκαντεμιάσει όλους.... !!!! :slapface:

Με το που έβαλες τελικά nova , έφυγαν όλα τα ξανθά μωρά νωρίς νωρίς από το παιχνίδι και μετά από λίγο καιρό έκλεισε και το κανάλι.... :flipout:

Τρελός γαλανομάτης παπάς σε βάφτισε...????!!!! :aetsch:

Μεσαίωνας ρεεεε....
Απο πότε τα συνδρομητικά κανάλια έχουν περιορισμους? Δεν είναι ελευθερα να τα βλέπουν ολοι.
Αν είναι ετσι να βγάλουν και τις τσόντες.
Ποιοί είναι αυτοί οι άσχετοι που κάνουν κουμάντο στα λεφτά μας και τι θα βλέπουμε?
Ανεπίτρεπτα πράγματα.
Λευτεριά στους φυλακισμένους του Big Brother !!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Χωρίς να επικροτώ την απόφαση, το ΕΣΡ έχει κάθε δικαίωμα να διακόψει μία μετάδοση αν θεωρεί ότι παραβιάζονται κάποιοι κανόνες βάσει των οποίων ένα πακέτο, συνδρομητικό ή όχι, εκπέμπει. Για παράδειγμα, συνδρομητικό ή όχι, δε θα μπορούσε να εκπέμπει παιδοφιλικές τσόντες. Υπάρχουν όρια στο τι μεταδίδεται, τώρα αν η συγκεκριμένη εκπομπή τα ξεπερνούσε αυτό είναι άλλο θέμα ...

Απάντηση: Re: Big Brother channel - nova

Χωρίς να επικροτώ την απόφαση, το ΕΣΡ έχει κάθε δικαίωμα να διακόψει μία μετάδοση αν θεωρεί ότι παραβιάζονται κάποιοι κανόνες βάσει των οποίων ένα πακέτο, συνδρομητικό ή όχι, εκπέμπει. Για παράδειγμα, συνδρομητικό ή όχι, δε θα μπορούσε να εκπέμπει παιδοφιλικές τσόντες. Υπάρχουν όρια στο τι μεταδίδεται, τώρα αν η συγκεκριμένη εκπομπή τα ξεπερνούσε αυτό είναι άλλο θέμα ...

Σωστα αλλα στο ενα καναλι ειναι κλειστο το BB και στο διπλα ειναι ανοικτο τσοντοκαναλο και παιζει κανονικα.
Ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.

Ναι άλλα έχει παραγίνει το κακό. Δηλαδή τι παραβιάζει το κανάλι του big brother;
Για να μην πω για το κόψιμο των αποδείξεων του Ευαγγελάτου, που μια χαρά εκπομπή ήταν. Αλλά όταν βγαίνουν αλήθειες στον αέρα ενοχλεί...

Υπάρχουν πολλά που ξεπερνάνε τα όρια στην ελληνική τηλεόραση, π.χ. πετρούλα, αλλά για αυτά μάλλον βάζουν παρωπίδες εκεί στο συμβούλιο. Τεσπα, θεωρώ οτι επειδή στη χώρα αυτή δε λειτουργεί τίποτα έτσι κι αλλιώς, πήρανε μια απόφαση για να δείξουν οτι υφίστανται απλώς σαν θεσμός και τίποτα άλλο. Εκτός αν ξαφνικά θυμήθηκαν οτι ο μεγάλος αδερφός (μετά από 3-4 σεζόν) παραβιάζει την ιδιωτική ζωή των παιχτών. Αστεία πράγματα...

Εμ δεν τα ξεπερνά τα τελευταία χρόνια;
Το ριάλιτι ποιά όρια ξεπέρασε; Σεξουαλικά υπονοούμενα παικτών; Γιατί εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Big Brother channel - nova

Εσύ ρε μας έχεις γκαντεμιάσει όλους.... !!!! :slapface:

Με το που έβαλες τελικά nova , έφυγαν όλα τα ξανθά μωρά νωρίς νωρίς από το παιχνίδι και μετά από λίγο καιρό έκλεισε και το κανάλι.... :flipout:

Τρελός γαλανομάτης παπάς σε βάφτισε...????!!!! :aetsch:
Αστα να πανε σε λεω, εσυ τα εχεις κανει ολα.:flipout::antlers:

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΕΣΡ ΚΑΙ Η NOVA

Σίγουρα η τηλεόραση δε διανύει την καλύτερη εποχή της. Όμως, είναι στο χέρι του κάθε τηλεθεατή τι θέλει να βλέπει και τι όχι. ...
Εγώ (όπως και πολλοί άλλοι), όντας συνδρομητής της NOVA,(άρα τα σκάω μια χαρά κάθε μήνα), έχω την απαίτηση να βλέπω ό,τι γουστάρω στην τηλεόραση. Τυγχάνει λοιπόν, να θέλω να παρακολουθήσω τα τεκτενόμενα στο BIG BROTHER, διότι έχει λάβει μέρος ένα φιλαράκι μου και θέλω να βλέπω πώς περνάει εκεί μέσα. Κι έρχεται το ΕΣΡ και διακόπτει τη μετάδοση του καναλιού, ισχυριζόμενο ότι ενδέχεται να παρακολοθούν ανήλικα και να ακούσουν ή να! δουν πράγματα που δεν πρέπει. Κι ερωτώ: τα τσοντοκάναλα γιατί δεν τα καταργείτε? Το BIG BROTHER σας ενόχλησε? Δε γίνεται από τη μια να αφήνετε, να βγαίνουν στον αέρα προγράμματα, εκπομπές και πρόσωπα, αμφιβόλου ηθικής και επιλεκτικά να κόβεται ό,τι δε σας κάνει. Από τη στιγμή που πληρώνω απαιτώ να βλέπω ό,τι γουστάρω. Για σοβαρευτείτε λοιπόν εκεί στη NOVA και στο ΕΣΡ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΗΘΟΠΛΑΣΤΕΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 7:49 π.μ.

Δίκιο έχει ο φίλος στο τρομακτικό εν μέρει, αλλά από την άλλη τα κανάλια που αναφέρει είναι με συνδρομή και ανάλογη σήμανση. Το ΕΣΡ φαντάζομαι πως θα ήταν χαρούμενο αν απλά έμπαινε μια συνδρομή (συμβολική). Τώρα η Νοβα δε νομίζω πως μπορεί να κάνει και πολλά αφού το επιβάλει το ΕΣΡ.

Λέτε αυτά που διέρευσαν σήμερα στις ειδήσεις*, να έχουν σχέση με το σταμάτημα της μετάδοσης απ' το κανάλι?

(*) Μεταδόθηκε απ' τα ΜΜΕ ότι, κάποιος παίκτης σε reality show βρέθηκε φορέας του HIV και κατά συνέπεια, θα πρέπει να αποχωρήσει απ' το show.
Σημ. Σύμφωνα με τη μετάδοση, ο παίκτης εξετάστηκε χωρίς να το ξέρει...

Λέτε αυτά που διέρευσαν σήμερα στις ειδήσεις*, να έχουν σχέση με το σταμάτημα της μετάδοσης απ' το κανάλι?

(*) Μεταδόθηκε απ' τα ΜΜΕ ότι, κάποιος παίκτης σε reality show βρέθηκε φορέας του HIV και κατά συνέπεια, θα πρέπει να αποχωρήσει απ' το show.
Σημ. Σύμφωνα με τη μετάδοση, ο παίκτης εξετάστηκε χωρίς να το ξέρει...

καθολου απιθανο.αλλο ενα χαστουκι σ αυτη την τηλεξεφτιλα προς χαρην της τηλεθεασης.απλα απαραδεκτοι!

Σωστά, αφορά εκπομπή μαγειρικής, και ο παίχτης δεν εμφανίστηκε στο σόου.