Ακόμα μια απόφαση-σταθμός των "σοφών γερόντων" του εσρ. Οι άνθρωποι σίγουρα θέλουν να γραφτούν στην ιστορία. Δεν εξηγείται διαφορετικά το σκεπτικό τους. Μιας και η κυβέρνηση μιλάει συνεχώς για "ξεκαθάρισμα", ίσως θα έπρεπε να κάνει κάτι και για το λεγόμενο "συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης". Αλλαγή προσώπων, καταστάσεων, αντιλήψεων, κλπ κλπ...Δεν είναι δλδ δυνατόν να ορίζει τί θα δώ εγώ εν ετει 2010 η Δεμίρη, η οποία έλεγε τις ειδήσεις στην υενεδ το 80.
Κατά τ άλλα, ακόμα μια απόδειξη του σε τι μπανανία ζούμε. Ακόμα μια φορά ρεζίλι σ όλη την ευρώπη, που θα απορεί γιατί είμαστε τόσο πίσω ΠΑΝΤΟΥ.....
*Αλήθεια, από που ως που, μπορούν οι συγκεκριμένοι γραφικοί τύποι να ελέγχουν τί προγράμματα θα παιχθούν στην ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ τηλεόραση;;;;:BDGBGDB55:
Ψιλά γράμματα ψάχνεις φίλε μου στο Δημόσιο!
Όχι πως φταίνε οι υπάλληλοι, φταίει το σύστημα. Αυτή την εποχή βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση (όσον αφορά τη γραφειοκρατεία), να θέλω να πουλήσω ένα οικόπεδο...
Δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρτούρα χρειάζεται! (κοινώς, "Ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου").
Για να πάμε στη Nova (που είμαι και συνδρομητής της), πώς σκέπτεται να αποζημιώσει τους συνδρομητές της μετά την "απώλεια" ενός καναλιού που "πουλάει" στο πακέτο της?
Όσο για τους χαρτογιακάδες του "Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου", πως στοιχειοθετούν τη μεγαλειώδη απόφασή τους?