Big Brother channel - nova

Re: Απάντηση: Big Brother channel - nova

Μα θα ξεκινήσει επιτέλους???:BDGBGDB55:

edit: ξεκίνησε...

4/3 είναι εάν δεν κάνω λάθος...και το δείχνει και στο bigbrother.nova.gr τώρα ποιός το βλέπει είναι άλλο θέμα.(750 kbps)

Τώρα όπου νάνε τα κορίτσια θα βγάλουν τα σχεδόν ανύπαρκτα ρουχαλάκια τους και θα φορέσουν πιτζαμούλες !!! :love:
Μα απορώ για το επίπεδο αυτών που το παρακολουθούν , ...αίσχος !!! :laugh:

ΥΓ. Η εικόνα είναι αρκετά καλή ή μου φαίνεται ??!! :hmmmm2:

Έστω και σαν κοινωνιολογικό πείραμα έχει ενδιαφέρον...

Μη τα μηδενίζουμε όλα. Εμείς γελάσαμε αρκετά χθες το βράδυ που είδαμε την εκπομπή στον alpha. Εδώ κάποιοι παίρνουν στα σοβαρά τα δελτία ειδήσεων των καναλιών...

Παρακμή , κιτρινισμός , κουτσομπολιά, κιτς, σκουπίδια (εγχώρια και εισαγόμενα) και επαναλήψεις.

Αυτή είναι η Ελληνική τηλεόραση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Έστω και σαν κοινωνιολογικό πείραμα έχει ενδιαφέρον...

Σε εποχές ισχνών αγελάδων, είμαστε για κοινωνιολογικά πειράματα; Δεν μας φτάνουν τα όσα ζούμε καθημερινά δηλαδή και χρειαζόμαστε κι άλλα;

Τί να πώ, δεν ξέρω ...

Ακόμα και στην αρχαία Ρώμη είχαν "άρτον και θεάματα". Εδώ σε λίγο θα είναι γιοκ ο άρτος !

Τουλαχιστον 10 χρονια πισω επεστρεψε η Ελληνικη Τηλεοραση απο χθες το βραδυ με τη πρεμιερα του reality show Big Brother της Endemol,οπου φετος την εκτελεση της παραγωγης και προβολης του για την Ελλαδα εχει αναλαβει το κατεχομενο καναλι της Κατζας,ο Alpha.Παικτες βγαλμενοι απο το "Ρετιρε του 2010",φιγουρες τραγικες,που πιο πολυ μοιαζουν με το αποτελεσμα κατα λαθος εκτρωσης απο παραφυσην βιασμο σε υπογεια διαβαση της Κηφισιας,σκηνικο pop φτηνιαρικο που εχει στη μεση μια πισινα,στην οποια το νερο κοκκινιζει αν κανεις το λαθος να κατουρησεις μεσα,σεναριο τουλαχιστον για γελια,με κειμενογραφους που δυστυχως απετυχαν να κανουν καριερα στo Ρεπορταζ Χωρις Συνορα και στην Ανατροπη και τωρα το παιζουν επιστημονικοι συνεργατες ενος reality show το οποιο φιλοδοξει να κανει πρωταγωνιστες της καθημερινοτητας μας,τους αθλιους κομπαρσους της ιδιας της ζωης,τους οποιους πατας στο δρομο καθως τρεχεις για να πας στη δουλεια σου,ή φτηνεις επανω τους τη ζεστη σου χλεπα μετα απο τον πρωτο καφε φιλτρου που πινεις στο κυλικειο της εταιρειας που εργαζεσαι.

http://prezatv.blogspot.com/2010/10/big-brother-alpha.html

Last edited:
AYTO το είδατε???
satleo said:
Για να δείτε το κανάλι σε live streaming απλά χρειάζεται να κάνετε εγγραφή στο mynova με Κωδικό συνδρομητή, Αριθμός κάρτας/Αριθμός αποκωδικοποιητή και Ηλεκτρονική διεύθυνση.
Έξυπνη κίνηση για ΠΑΝΤΡΕΜΑ!!

Ναι το reality τους πείραξε.εδώ σαν χωρα είμαστε μπουρδέλο και τους πειράζει ένα show.Ο κάθε κομπλεξικός γραφει ότι του κατεβει σε κάθε κώλο site.

Άλλο ένα τηλεσκουπίδι ... να το χαίρεται το κανάλι και οι θεατές του.

Τώρα που έγινε γνωστό ποια είναι η μία παίκτρια, νομίζω ότι οι πωλήσεις θα πάνε πολύ ψηλά

Τί να πει κανείς ρε γμτ....?!!!!
Τί κατάντια , τί κόμπλεξ είναι αυτά ρε.... Οκτώβριος μήνας και όλοι , όλες κυκλοφορούν σχεδόν γυμνοί , κάνουν μπάνιο έξω στην πισίνα μες το κρύο....
Άντε να δει προκοπή αυτή η χώρα..... :frown:

Και ο πρώτος επιλαχόντας (ο αξύριστος) ήταν στο love bites.

Γενικά είναι στο (wannabe) show business οι περισσότεροι. Ξυρισμέναι θώρακες, "μπικίνι", βγαλμένα φρύδια κλπ.

Ο οδηγός προγράμματος δεν δουλεύει σωστά. Θέλω να μάθω τι θα δείξει σήμερα στις 12:30, με τρώει η αγωνία :stupid::stupid::stupid: :shot::shot:

Re: Απάντηση: Big Brother channel - nova

μονο στο full pack ανοιγει το καναλι η και στα start και value;;

Στο value κανονικά πρέπει να ανοίγει...δεν ξέρω,ας μας πεί κάποιος.