Big (xz2) in Japan!

atari4

Supreme Member
18 September 2013
4,556
Anfield
Πρόσφατα έκανα ένα πολύ ωραίο ταξίδι στην Ιαπωνία. Όπως μου προτείνατε και σεις και συμφωνησα καλύτερα να είναι σε ενα topic μαζεμενες. Γενικά έβγαλα παρα πολλες φωτογραφίες, δυστυχως ποιοτητας compact, τις οποιες με ρυθμους χελώνας θα ανεβαζω οποτε βρισκω χρόνο εδω. Η επιλογη θα γινεται με την μεδοθο του ανεμιστηρα (τυχαια δηλαδη). Με το λεγειν δε το εχω και τοσο πολυ (θετικη κατευθυνση βλεπετε), κυριως θα ανεβαζω φωτογραφιες με κανα 2 λογακια οπου μπορω. Ελπιζω να σας αρεσουν αν και η ποιοτητα οπως ειπα δεν ειναι το συν τους (ολες jpeg, υπαρχουν και raw αυτη τη φορα μηπως μουρθει ορεξη στο μελλον...). Σχολια καθε ειδους δεκτα, καθως και φωτογραφιες απο οποιον αλλο εχει ταξιδεψει εκει. Για αρχη μια κλασικη φωτογραφια απο την Rainbow Bridge στο Τοκυο.

Rainbow_Bridge_Tokyo
by Pas Mal, on Flickr

Το ταξιδι αν και πολυωρο περασε πολυ ευχαριστα και γρηγορα. Λιγο τα πολλα γευματα, λιγο οι 4-5 ταινιες, αλλα πολυ περισσοτερο το 5ωρο ηλιοβασιλεμα που μας εκανε παρεα! Πολυ ομορφες εικονες, σαυτο το παραθυρο επρεπε νασουν εσυ Κωστα! Ακολουθει πάλι ενα απειραχτο jpeg:

sunsetFromUp
by Pas Mal, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εξωπραγματικα ομορφο, με εικονες που αλλαζαν συνεχως, αλλα δε βαζω αλλες για να μη κουρασω.

sunsetFromUp2
by Pas Mal, on Flickr

Χαίρομαι που σας αρέσουν! Θα βαλω μπολικες, σημερα δυστυχως δε με βλεπω να πηγαίνω και καθόλου σπίτι, λογικά αυριο η συνέχεια ή το βράδυ! :(

Ειπαμε ρυθμοί χελώνας! :p

Μην μας λυπάσαι, δώσε πόνο, αντέχουμε...
+1!! Η Ιαπωνια ειναι και για εμενα προορισμος ονειρο, οποτε θα βολευτω προς το παρον με τις εξαιρετικες φωτο σου Δημητρη!

Χελώνας, χελώνας :p Ούτε τον 007 δεν είχα δει, αρα σήμερα έδωσα προτεραιότητα στον Craig.

Πρωτη σταση Τόκυο λοιπόν. Must ο χαρτης, το φορητο wifi, τα apps για metro, τα google maps/translate κτλ, που κανουν τα ταξιδια πλέον πιο εύκολα απο ποτε. Το Τοκυο, η Νέα Υορκη της Ιαπωνιας μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε περισσοτερο απο την Νεα Υόρκη. Βλεπετε είναι η μεγαλυτερη μεγαλουπολη στον κοσμο, με 35 εκ. κατοικους! Αλλα το πιο αξιοζήλευτο είναι ο τρόπος που έχουν καταφερει να συνυπαρχουν παραδοση και συγχρονος πολιτισμος, τεχνολογια και ηθη και έθιμα.
Το μετρο μια εμπειρια απο μονο του. Θα δειξω φωτογραφίες και συνήθειες των Γιαπωνεζων σε αυτο σε επόμενο post. Ευρυγώνιος φακος must για τετοιες πολεις, ήταν κατι που με περιόρισε απίστευτα και καταγράφηκε για επόμενη αγορά. :(

red_lantern
by Pas Mal, on Flickr

travel_must
by Pas Mal, on Flickr

tokyo_metro
by Pas Mal, on Flickr

tokyo_taxi
by Pas Mal, on Flickr

tokyo_drift
by Pas Mal, on Flickr

Δημήτρη δυνατό ξεκίνημα,περιμένω να μας περιγράφεις όμορφα λίγο περισσότερο για τις τοποθεσίες και τις εντυπώσεις σου που μετράνε πολύ και δεν χρειάζεται να είσαι φιλόλογος,άλλωστε οι καλύτεροι συγγραφείς και ποιητές δίνουν τα κείμενα τους προς διόρθωση αν σου λέει κατι και οι καλύτεροι γλωσσολογοι,φιλόλογοι δεν μπορούν να γράψουν κάτι αξιόλογο τις περισσότερες φορές,γνώμη μου να το ψάξεις με την επόμενη αγορά σου μιας και αναφέρεις για καλούς ευρυγωνιους,καλή συνέχεια στην πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση.Είμαι τρελαμένος με την Ιαπωνική κουλτούρα και πολλοι Ιάπωνες με την Ελληνική, έχω φίλο παντρεμένο εκεί και μαθαίνω πολλά, οι φωτογραφίες σου μερικές μαγικές, βλέπω ότι το νήμα σου θα είναι ενδιαφέρον και πολύ μακρύ.

Πολύ καλή αρχή με ωραίες φωτογραφίες και κείμενο.
Στην πορεία ετοιμάσου αν θες να δεχτείς και ερωτήσεις, εγώ ήδη έχω πολλές;

Ταξίδι όνειρο, πολύ ωραίες η φωτος σου ποσταρε οσες μπορείς περισσοτερες και βάλε μας στο κλίμα.

Βλέποντας τις φωτό αναρωτιέμαι ποια η χρησιμότητα των χιλιάδων ευρώ των ακριβών μηχανών και φακών...

Εύγε.

Άνοιξέ τις σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος και θα την καταλάβεις αμέσως τη χρησιμότητα.

Από εκεί και πέρα, την φωτογραφία την κάνουν πρώτα ο φωτογράφος και οι συνθήκες. Κατ' αρχάς, για να βγάλω εγώ, για παράδειγμα, τέτοιες φωτογραφίες, θα πρέπει πρώτα ...να πάω στο Τόκυο :flipout: