Big (xz2) in Japan!

τελειες οι νυχτερινες στον κηπο !

Που ναχα και καλύτερη μηχανη! :) Και πίστεψέ με, από κοντά ήταν πολύ ομορφότερα!

υπεροχο μερος η Ιαπωνια!
Πολυ θα ηθελα καποτε να παω!

Ισχύει! Και όσοι αγαπούν την φωτογραφία όπως και συ, θα το λατρέψουν!

εξωτικο το Rikugien garden!
και το βιντεαικι ωραιο... με iphone??

Οχι, το iphone τραβάει καλύτερα! :p Αυτο ειναι με xz2 και πισω από τζάμι, για την ιστορια καλό είναι!

Επειδη σου άρεσε το Rikugien, και επιπλέον λατρευεις hdr και iphone, η επόμενη είναι για σενα! :flipout:

rikugien_iphone_
by Pas Mal, on Flickr

Xaxa όχι αναλώθηκα σε σούσι, νουντλς, γιακιτόρι και κάτι άλλα, θα βάλω και φωτογραφίες στη συνέχεια.

Ωραία όλα δε λέω, τρως φθηνα και καλά, αλλά όταν γύρισα παράγγειλα 2 πιτόγυρα.:flipout:

Πριν συνεχίσω την ξενάγηση, 2 φωτογραφίες "street"?, η μια από μια συναλλαγή 2 ηλικιωμένων κυριών (α ρε Ιαπωνικά γονίδια), και μία από ένα γιαπωνεζάκι, τα οποία λάτρεψα σε αυτό το ταξίδι, που σημειώνει κάτι (το οποίο δε κατάφερα να διαβάσω, λογικό :p ) σε μια σχολική εκδρομή.

old_japanese_ladies
by Pas Mal, on Flickr

young_boy_japan
by Pas Mal, on Flickr

Last edited:
Εκανα εισοδο σε μερικα και ακολουθησε ηρωικη εξοδος λογω τιμων!!
Η συνεχεια απο Δευτερα που θα επιστρεψω Αθηνα... :)

Πολύ καλή και αυτή.
Κάποια στιγμή θα γράψω πιο αναλυτικά και κάποια συμπεράσματα από τις φωτογραφίες του Δημήτρη όσον αφορά την Χ-Ζ2.

εγω νομιζω οτι η xz2 και η x10 τις φουτζι , εχουν ενα πολυ καλο αισθητηρα που δυστυχως δεν το ειδαμε σε πιο καινουργια μοντελα

Δημητρη, ιžεΈΈγ«θ‰—γ„γ§γ™ (τα προφορικα μου ειναι χαλια):flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

κατι πρεπει να κανει η διαχειριση ... ουτε γιαπωνεζικα δεν μπορουμε να γραψουμε, σαν κινεζικα φαινονται:smash:

Σας ευχαριστώ για τα καλα σας λογια! Κώστα εχεις λίγο ηπειρώτικη προφορα, δε σε καταλαβαίνω... :p

Πάρτε και έναν μικρό Γιαπωνέζο με την μαμά του, ο οποίος με χαιρετούσε ανέκφραστος! :)

Hello_Japan
by Pas Mal, on Flickr

εμ, εχεις να πατησεις κατι χρονια στα μερη μας...... μου γυρνας γιαπωνιες και παρισια

ωραιος , ο little buddha!

εμ, εχεις να πατησεις κατι χρονια στα μερη μας...... μου γυρνας γιαπωνιες και παρισια

ωραιος , ο little buddha!

Τα Χριστουγεννα! Αμα εχει καλο καιρό, θανεβω και Γιαννενα για street photography (δε θανεβω δλδ, xoxoxo)!

Προς sumo τον κοβω :-/

Θα τα παρει σε ύψος. :p

Σας ξαναείπα οτι αυτο το ταξίδι είχε φωτογραφίες όλων των ειδών ε; Θα αφήσω το Τόκιο, οπου εχω αρκετα να σας δείξω ακόμη και θα παω μία γρήγορη στο Κιότο για την ακόλουθη φωτογραφία. Είναι σε ένα δάσος μπαμπού, την λες και τυχερή...

Bamboo_Full_Moon
by Pas Mal, on Flickr