Big (xz2) in Japan!

Ναστε καλά, έχω ακόμη υλικο να δείξω με το νέο έτος... :p

Η παρακατω φωτογραφια ίσως δε θεωρείται καλη αλλα μου άρεσει για το μυστήριο που βγαζει. Δύο γκέισες σε βραδινή βόλτα στο Κυότο, τις οποιες γενικα δε θεωρείται σωστο να φωτογραφίζει κανεις χωρίς την θέληση τους.

geisha_kyoto
by Pas Mal, on Flickr

Ναστε καλά, έχω ακόμη υλικο να δείξω με το νέο έτος... :p

Η παρακατω φωτογραφια ίσως δε θεωρείται καλη αλλα μου άρεσει για το μυστήριο που βγαζει. Δύο γκέισες σε βραδινή βόλτα στο Κυότο, τις οποιες γενικα δε θεωρείται σωστο να φωτογραφίζει κανεις χωρίς την θέληση τους.

geisha_kyoto
by Pas Mal, on Flickr

μου αρεσει αυτη...

Η φωτογραφία είναι στιγμές φίλε μου, οπότε ψηφίζω "δαγκωτή" την πρώτη!

Έχεις δίκιο! Κάποιες στιγμές αρκεί να πατήσεις το κουμπί και ας είναι και κινητου!

μου αρεσει αυτη...

Εσένα σκέφτηκα όταν την είδα, μας εχεις στοιχειώσει μου φαίνεται... :flipout:

Το παρακάτω αντιγραφή από wikipedia:

Γκέισα (ιαπων. 芸者) ονομάζεται στην Ιαπωνία η μορφωμένη γυναίκα, η οποία έχει παρακολουθήσει ειδικές σπουδές, φοράει τα κιμονό με εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια και χτενίζεται με το χαρακτηριστικό χτένισμα, γνωρίζει καλά την πατροπαράδοτη «τελετουργία του τσαγιού» και χορεύει τους παραδοσιακούς χορούς της Ιαπωνίας ή παίζει το μουσικό όργανο σαμισέν. Οι γκέισες δεν είναι ιερόδουλες, παρά τη λανθασμένη αντίληψη από διαφορετικές κουλτούρες, κυρίως στο δυτικό κόσμο.

skysound στην Ιαπωνία έχουν καταφέρει να παντρέψουν άψογα, παραδοση και σύγχρονη ζωή. Το να κυκλοφορείς με κιμονο ειναι φυσιολογικο. Φαντασου εμεις να κυκλοφορουσαμε με φουστανελες!:flipout:

Δημήτρη πολύ όμορφες φωτογραφίες.Πάντως μας μεταφέρουν στην Ιαπωνία με τρόπο μαγικό,ανέβασε και άλλες,προσωπικά πιστεύω ότι πέτυχες να μεταφέρεις το κλίμα και το θεωρώ σημαντικό.

Last edited:

night_magic_kyoto
by Pas Mal, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημήτρη πολύ όμορφες φωτογραφίες.Πάντως μας μεταφέρουν στην Ιαπωνία με τρόπο μαγικό,ανέβασε και άλλες,προσωπικά πιστεύω ότι πέτυχες να μεταφέρεις το κλίμα και το θεωρώ σημαντικό.

Σε ευχαριστω πολύ και παλι! Συνεχιζω...

Σε ευχαριστώ Βασίλη. Το Κυότο είναι πολυ ατμοσφαιρικό, παραδοσιακό, μαγικό! :)

ωραια η σαλατα
αλλα...
..... αν πας με αυτο τον ρυθμο.... το 2035 που θα παω γιαπωνια.... τα λεμε:smash:

Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη για τα χρώματα,με βλέπω με καμιά μικρή olympus σαν δεύτερη μηχανή αλλά θέλω και σκοπευτρο οπωσδηποτε.