Big (xz2) in Japan!

Κανένα παράπονο από τα χρωματα της olympus (για τα γουστα μου), αλλού θέλω να αναβαθμιστώ.

Ακολουθεί ένα βραδινό jpeg από έναν πανέμορφο ναό στο Κύοτο.

beautiful_temple_kyoto
by Pas Mal, on Flickr

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται φτιασίδια τέτοια θέματα.

Εδώ βλέπουμε σε κάθε φωτογραφία και μια εντυπωσιακή πλευρά της Ιαπωνίας, τι να προσθέσει ένα κοινότυπο εφέ ?

Συνέχισε να δίνεις τέτοιες ομορφες εικόνες αυτής της χώρας

οχι τοσο εντονο, μαλακο και πιο βαθυ για να αναδειξη το κτηριο που ειναι σκουρο... λεω γω:HTEHETH63:

4ε το ένα φίλε μου! Και το παράδοξο ήταν ότι εβλεπες αρκετους τουριστες με ενα στο χερι, ειναι εξωτικο φρουτο εκει βλεπεις! Την επομενη φορα θα παω με μια τσαντα πορτοκαλια...:flipout:

Σε ευχαριστω!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

alone_in_the_rain
by Pas Mal, on Flickr

Δημήτρη, μ' αυτό το νήμα θα κάνεις πολλούς να ονειρεύονται την Ιαπωνία.
Μπράβο, αλλά συνέχισε με λίγο ποιο γρήγορο ρυθμό!

οι περισσότερες (αν όχι όλες) είναι εξαιρετικές.... αποδεικνύεις περίτρανα ότι σημασία έχει το θέμα και ο φωτογράφος και όχι ο εξοπλισμός

συγγνώμη που είμαστε αχόρταγοι αλλά θέλουμε περισσότερο υλικό!

Δημήτρη, μ' αυτό το νήμα θα κάνεις πολλούς να ονειρεύονται την Ιαπωνία.
Μπράβο, αλλά συνέχισε με λίγο ποιο γρήγορο ρυθμό!

οι περισσότερες (αν όχι όλες) είναι εξαιρετικές.... αποδεικνύεις περίτρανα ότι σημασία έχει το θέμα και ο φωτογράφος και όχι ο εξοπλισμός

συγγνώμη που είμαστε αχόρταγοι αλλά θέλουμε περισσότερο υλικό!

Πραγματικά χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν, ειπαμε την Ιαπωνία δε γίνεται να μη την ερωτευτει καποιος φωτογραφικά και όχι μόνο. Συνεχίζω αργα αλλά σταθερα :p με λιιιιγο hdr...

kyoto__downtown
by Pas Mal, on Flickr

:flipout::flipout::flipout: χαχαχα με κανατε και γελασα! Φωτογραφικός βασανιστής λοιπον!

Πάμε πάλι λίγο πίσω στο Τόκυο. Απειρα φαγάδικα, άπειρα γραφικά στενάκια με μικρά εστιατόρια (στην τελευταια κάτω από δρομο) όπου οι εργασιομανείς Ιάπωνες μπαίνουν για ένα γρήγορο γεύμα.

tokyo_food_alley
by Pas Mal, on Flickr

tokyo_food_alley2
by Pas Mal, on Flickr

tokyo_food_alley3
by Pas Mal, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

bonus μία μέδουσα από το aquarium της Οσάκα. :p

jellyfish
by Pas Mal, on Flickr