Big (xz2) in Japan!

Σε ευχαριστώ Γιάννη!

Αλλαγή με την παρακάτω, άλλαξα την ανάλυση και πλέον φαίνεται και με τι εχει τραβηχτεί... :p

Golden_Kyoto by Pas Mal, on Flickr

καλα βρε, σε ολακερη γιαπωνια πηγες, με κινητο εβγαζες φωτογραφιες
ασ αγοραζες μια μεταχει και ασ την πεταγες μετα:smash:

κριμα και ειναι ωραιο καδρο:drool:

Ευχαριστω συμφορουμιτες!

Ε ας μουδινες καμια ρε Κώστα, τόσες εχεις (μια με σταθεροποιηση και μια χωρις)! :flipout:

Απο τις πιο όμορφες εικονες ολοκληρης της Ιαπωνιας το συγκεκριμένο μέρος στο Κυότο τολμώ να πω, εχω βγαλει αρκετες και με την αλλη μικρη (xz2)! :music-smiley-005:

Δημήτρη θα έπρεπε να σου δώσει μπόνους η APPLE που δίνεις τόσο όμορφα κάδρα με το κινητό τους.

Δημήτρη δεν έχω λόγια,επειδή ψάχνεις καινούργια μηχανή και ξέρω ότι θέλεις καλά jpg κάπου στο φόρουμ μας(το ανέβασε ο Γιάννης Κοτσιδης) στις παρουσιάσεις γίνεται αναφορά για έναν φωτογράφο πού πήγε από Canon 5dmark3 σε fuji γιατί δίνει τα καλύτερα αρχεία χωρίς κόπο στην επεξεργασία,προτείνω να ρίξεις μία ματιά. http://f16.click/gear/fujifilm-x-pro2-review.html.Ενοειται ότι τώρα που παίζουν και καλές τιμές μιας και βγήκαν τα καινούρια μοντέλα.

Εξαιρετική!!!

Πανέμορφη, Δημήτρη!

Δημήτρη δεν έχω λόγια,επειδή ψάχνεις καινούργια μηχανή και ξέρω ότι θέλεις καλά jpg κάπου στο φόρουμ μας(το ανέβασε ο Γιάννης Κοτσιδης) στις παρουσιάσεις γίνεται αναφορά για έναν φωτογράφο πού πήγε από Canon 5dmark3 σε fuji γιατί δίνει τα καλύτερα αρχεία χωρίς κόπο στην επεξεργασία,προτείνω να ρίξεις μία ματιά. http://f16.click/gear/fujifilm-x-pro2-review.html.Ενοειται ότι τώρα που παίζουν και καλές τιμές μιας και βγήκαν τα καινούρια μοντέλα.

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Tim (αληθεια πως σε λένε? ) σε ευχαριστω για την πληροφορια, θα παρακολουθω την μηχανη, αν και ειναι λιγο ακριβουτσικη αλλα προσφορες βγαινουν, τιμες πεφτουν, αρκει να αξιζει. Εχω καταληξει πως θελω μονο jpeg, βγαζω χιλιαδες φωτογραφιες και βαριεμαι απιστευτα την επεξεργασια. Μπορει να επεξεργαστω (να προσπαθησω μαλλον) 2-3 αλλα τις αλλες τις θελω οσο πιο ετοιμες γινεται.

Συνεχίζω...

torii_gates_kyoto
by Pas Mal, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ταξίδια εντος της χωρας εγιναν με bullet trains. Το παρακάτω όχι απτα πιο γρηγορα, μας πηγε από το Τοκυο στο Κυότο με 400km/h.

bullet_trains_japan
by Pas Mal, on Flickr