Big (xz2) in Japan!

Re: Απάντηση: Big (xz2) in Japan!

Υπεροχες φωτογραφίες, υπέροχο αφιέρωμα! Ευχαριστούμε :a0210:

Νασαι καλα φιλε μου!

Συνεχίζω παλι με Κιότο, την παλαιά πρωτευουσα της Ιαπωνίας που λάτρεψα. Θα ειναι κριμα καποιος που επισκεφτει την Ιαπωνία να μην επισκεφτεί το Κιότο.

kyoto_japan_
by Pas Mal, on Flickr

Συγχαρητήρια και από εμένα για τις πολύ όμορφες φωτοστιγμές που μας χαρίζεις! :ernaehrung004:

Συγχαρητήρια και από εμένα για τις πολύ όμορφες φωτοστιγμές που μας χαρίζεις! :ernaehrung004:

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!

Στην αρχή σας είπα ότι σε αυτό το ταξίδι ασχολήθηκα με όλα τα είδη φωτογραφίας... δεν έκανα πλάκα! :flipout:

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από ζευγαρια που μου ζήτησαν να τα φωτογραφίσω... after day.... :p

Η πρωτη σε πάρκο στο Τόκιο, οι δύο επόμενες στο πάρκο με τα ελάφια στη πόλη Nara, και η τελευταία σε παραδοσιακό ναό με παραδοσιακές ενδυμασίες γάμου.

wedding_tokyo
by Pas Mal, on Flickr

wedding_nara
by Pas Mal, on Flickr

wedding_nara_2
by Pas Mal, on Flickr

traditional_wedding_tokyo
by Pas Mal, on Flickr

Last edited:
Ευχαριστώ παίδες!

Είμαι σε αναζήτηση Βασίλη, να δούμε που θα καταλήξω και πότε, γιατι κάθε μέρα κοιτάζω και κάτι διαφορετικό...

Λίγο πιο βόρεια από το Τόκιο βρίσκεται το Nikko, με τους ναούς παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.

nikko
by Pas Mal, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απλά τρομερό μέρος, σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή.

nikko2
by Pas Mal, on Flickr

αστα αυτα... μαλλον σε κανα γαμο πηγες και μας λες εκδρομουλα...:smash:

το nikko τι ειναι??

:flipout::flipout:

Πόλη ειναι το nikko, γνωστο για το εθνικό πάρκο με τους ναους της Unesco που φαίνονται παραπάνω. Φήμες ότι από εκει ξεκίνησε η παραγωγή μηχανών nikon κρίνονται ως αναληθείς... :p

Άπειρες εικόνες...

metro_reading
by Pas Mal, on Flickr

Βερέλια με σακε, το εθνικό αλκοολούχο ποτό της Ιαπωνίας, φτιάχνεται από ρύζι. Δε μου έκανε καθόλου αίσθηση, σα το τσίπουρο δεν υπάρχει! Μπορείτε να δοκιμάσετε αν θέλετε έχουν και εδώ κάποια σουπερ μαρκετ, από ποιοτητα δε ξερω τι παιζει στα εισαγόμενα.

sake_barrels
by Pas Mal, on Flickr