ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ LCD/PLASMA

Εχουμε δει αρκετές φορές να έχουμε πάει σε ενα κατάστημα να δούμε καπιο νεο
προϊόν LCD-PLASMA-HOME-DVD πόση πραγματικά γνωρίζουν το προϊόν?
Τι έχουμε συνάντηση....? Αρα ο πωλητής-καταστημα ειναι ενημερωμένο?
0ποίος μπορεί και θέλει ας απάντηση στα παραπάνω>>>>?:FSGSFGS4:

Eίχα πραγματικά τη θέληση να απαντήσω,αλλά καταλαβαίνοντας και συ ο ίδιος ότι είναι πρακτικά αδύνατο ένας κοινός νους να απαντήσει σε μια ερώτηση όπως '' Τι έχουμε συνάντηση...?'' ,είπες πολύ σωστά ''0ποίος μπορεί'' και όσο και να θέλω δεν μπορώ!:grandpa: Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είσαι ο smoothlord και μας δουλεύεις όλους ψιλό γαζί.:smash: :BDGBGDB55:

δεν εννοεί συνάντηση με την έννοια του meeting !
εννοεί "τι έχουμε συναντήσει"
σωστός ο μεταφραστής κ.Θεόδωρε;

Αν jopar είσαι ο επίσημος μεταφραστής πάω πάσο και περιμένω βέβαια όλα τα κείμενα του Θίοντορ μεταφρασμένα για να καταλάβω τι στο καλό θέλει να πει ο ποιητής! :ears: :flipout:

όχι επίσημος δεν μπορώ εργάζομαι αλλού...
αλλά αν είναι για κάνα χεράκι βοηθείας...
(όχι και όλα τα κείμενα ρε συ, ούτε με μια κούρο δώρο!)

Aυτό το thread δεν έπρεπε να έχει τίτλο "βήμα βήμα για να πάρω LCD/Plasma" αλλά "βήμα βήμα για να σας αποτελειώσω"

Δηλώνω παραίτηση.. :argue:

Aυτό το thread δεν έπρεπε να έχει τίτλο "βήμα βήμα για να πάρω LCD/Plasma" αλλά "βήμα βήμα για να σας αποτελειώσω"

Δεν μασάμε πρόεδρε, όπως είδες ακόμα και από αυτό το νήμα τσιμπήσαμε μέλος για το κόμμα -bye-

Απάντηση: Re: ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ LCD/PLASMA

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Καλημέρα η καλησπέρα στα πιο καλά μελή που ειναι εδω!:ADFADF1:
Πίος πραγματικά γνωρίζει πραγματικά τιν πρέπει να αγοράσει...?
Τι θα έβλεπες και πια αίτια θα σε έκανε να αγοραστή μια νεα ΟΘΟΝΗ
Για να ειμαι πιο ακριβείς θα πω τα παρακάτω....!
Α--ΜΑΡΚΑ (ΠΙΑ ειναι BEST σε ολα και αν υπάρχει )*οχι σαν πιοτητα εικόνα στα λοιπα μιλάμε*SERVIC + παροχές
Β---Τι προσέχω για να πάρω μια ΟΘΟΝΗ (ΑΝΑΛΥΣΗ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ- ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ-ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ) βαλτά με μια σηρα και πες πια ειναι τα πιο καλα να εχει..?
Γ---Περνώ ΝΕΑ τηλεόρασης γιατι...?(ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ειχα 25 και παω για πιο μεγάλη )γενικα πες μου τις αίτιες να αγορασης..!!
ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ και παιδια απαντήστε όση πραγματικά θελουν και γνωρίζουν!!

Re: Απάντηση: ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ LCD/PLASMA

Καλημέρα η καλησπέρα στα πιο καλά μελή που ειναι εδω!:ADFADF1:
Πίος πραγματικά γνωρίζει πραγματικά τιν πρέπει να αγοράσει...?
Τι θα έβλεπες και πια αίτια θα σε έκανε να αγοραστή μια νεα ΟΘΟΝΗ
Για να ειμαι πιο ακριβείς θα πω τα παρακάτω....!
Α--ΜΑΡΚΑ (ΠΙΑ ειναι BEST σε ολα και αν υπάρχει )*οχι σαν πιοτητα εικόνα στα λοιπα μιλάμε*SERVIC + παροχές
Β---Τι προσέχω για να πάρω μια ΟΘΟΝΗ (ΑΝΑΛΥΣΗ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ- ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ-ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ) βαλτά με μια σηρα και πες πια ειναι τα πιο καλα να εχει..?
Γ---Περνώ ΝΕΑ τηλεόρασης γιατι...?(ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ειχα 25 και παω για πιο μεγάλη )γενικα πες μου τις αίτιες να αγορασης..!!
ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ και παιδια απαντήστε όση πραγματικά θελουν και γνωρίζουν!!

1)Best σε ολα ειναι η Pioneer αλλα σαν ποιοτητα.Σαν παροχες νομιζω καμια αν και η Σονυ με τα 4 χρονια εγγυηση και το σοβαρο ονομα στην αγορα για μενα αποτελει εγγυηση
2)Ολα τα παραπανω.Για μενα μετραει πολυ η ΑΝΑΛΥΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ + ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ -και μετα τα υπολοιπα.
3)αν ειχες crt να γλυτωσεις την ακτινοβολια,τα ματια σου και μετα να ομορφυνεις τον χωρο σου,να ανοιξει το ματι σου και να χαρεις τις ταινιες σου και το ποδοσφαιρο σε μια μεγαλη εικονα(40''+)

1)Best σε ολα ειναι η Pioneer αλλα σαν ποιοτητα.Σαν παροχες νομιζω καμια αν και η Σονυ με τα 4 χρονια εγγυηση και το σοβαρο ονομα στην αγορα για μενα αποτελει εγγυηση
2)Ολα τα παραπανω.Για μενα μετραει πολυ η ΑΝΑΛΥΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ + ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ -και μετα τα υπολοιπα.
3)αν ειχες crt να γλυτωσεις την ακτινοβολια,τα ματια σου και μετα να ομορφυνεις τον χωρο σου,να ανοιξει το ματι σου και να χαρεις τις ταινιες σου και το ποδοσφαιρο σε μια μεγαλη εικονα(40''+)

Kαι θα νιώσεις ένα κενό στην τσέπη σου,μιας και στις Lcd για να πάρεις Sony,Plasma Pionner θα σου φύγουν πάνω κάτω 4 μισθοί!!!!:flipout:

Ο Βασιλης με μια αγορευση στο δικαστηριο εχει βγαλει ανετα μια 46Χ3500.:grandpa:

εννοείται ότι σας παρακολουθώ στενά...
θα εκπροσωπήσω την κατηγορία των απλών χρηστών που ακούσαν 1-2 πράγματα και τώρα που θα αγοράσουν κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα...
(κόμμα ανίδεων υπό ίδρυση, φιλικά κείμενο προς τους αναποφάσιστους αλλά σίγουρα με διαφορετικές θέσεις λόγω επικείμενης αγοράς.Για Μέλος κανείς; )