Βίντεο λήψεων από ψηλά- Aerial video

... αυτο το "cinematic" :) πρασινο/κίτρινο υπερβολικό grading με black crush, μόνο σε ενα πλάνο ατμοσφαιρικό ταίριαζε, στα υπόλοιπα τα εξωτερικά τα κατεστρεψε και εδινε καταθλιπτική εικόνα.
Το έσωσε το μπιτακι το σφικτο μοντάζ, πολλά πλάνα.

• Like
Reactions: takisot
Είχε πάντως ωραία πλάνα και πολύ καλό μοντάζ. Είναι δύσκολο να φτιάξεις video με πολλά πλάνα FPV χωρίς να κουράζει ενώ να είναι παράλληλα πρωτότυπο.
Σύμφωνω για το color, δεν με τρέλανε. Υποψιάζομαι πως δεν είχαν καλό καιρό τις ημέρες που πετούσαν τα drone και τα ισοπέδωσαν όλα στο grading.

Last edited:
Είχε πάντως ωραία πλάνα και πολύ καλό μοντάζ. Είναι δύσκολο να φτιάξεις video με πολλά πλάνα FPV χωρίς να κουράζει ενώ να είναι παράλληλα πρωτότυπο.
Σύμφωνω για το color, δεν με τρέλανε. Υποψιάζομαι πως δεν είχαν καλό καιρό τις ημέρες που πετούσαν τα drone και τα ισοπέδωσαν όλα στο grading.

Γενικως το FPV αν δεν ειναι κανα εντυπωσιακο μονοπλανο δεν ειναι για να μπαινει πολυ πολυ γιατι ειναι τοσο ιδαιτερο ως κινηση που μπερδευει οτιδηποτε αλλο.

Θελει μετρο με αλλα λογια

Γενικως το FPV αν δεν ειναι κανα εντυπωσιακο μονοπλανο δεν ειναι για να μπαινει πολυ πολυ γιατι ειναι τοσο ιδαιτερο ως κινηση που μπερδευει οτιδηποτε αλλο.

Θελει μετρο με αλλα λογια

Γι’αυτο μου έκανε εντύπωση το video. Παρότι το χρησιμοποίησαν παρα πολύ, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και πρωτότυπο.

Υπάρχουν αρκετά πράγμα για εύκολο σχολιασμό και διαπιστώσεις, όπως ότι είναι πολύ μεγάλο σε διάρκεια, τα χρώματα & φωτισμός δεν φωνάζουν Ελλάδα, η εναλλαγή μεταξύ των δυο νησιών είναι αταίριαστη, τα FPV πλάνα είναι πολύ ριψοκίνδυνα και τελείως κόντρα ως προς την αισθητική και τον ρομαντισμό της σκηνοθεσίας. Από την άλλη όμως είναι αρκετά ποιοτικό το υλικό, τα πλάνα με τα δυο μεγάλα σκάφη είναι άριστα, τα θηλικά ταυτοποιούν το νησί ως iconic Island, η σκηνοθεσία & φωτογραφία αρκετά καλή αλλά με πρόβλημα στο story.

Μου αρεσε πολυ

Κακόγουστο έως κιτς και σίγουρα εκτος αισθητικής Ελληνικού τοπίου.

(τα ίδια και για την μουσική επιλογή)

Ενταξει, το αν ειναι καλογουστο ή κακογουστο ειναι υποκειμενικο. Προσωπικα δεν το βρήκα καθόλου κιτς.
Το video ειναι σαφως inline με ενα luxury brand και στοχευει σε συγκεκριμένο κοινό.
Αλλωστε, οι παραγωγοι του video (Beautiful Destinations) δεν ειναι τυχαιοι.

Το βιντεο εχει παρα πολυ δουλεια και πολλες ωρες γυρισματων. Ειναι και τεραστια η διαρκεια του.

Απλα κλωτσαει η επιθετικη χρηση του fpv με την ιδια την φυση του βιντεο και τον σκοπο που εξυπηρετει. Κουραζει δηλαδη ασχετα αν ειναι εντυπωσιακο ως ληψη και εμεις γουσταρουμε.

Η γυναικα μου που ειναι μοντερ ζαλιστηκε απο το αλαλουμ του μονταζ. Αυτο εννοουσα και εγω οταν ειπα οτι καλο και αγιο το fpv αλλα με μετρο και εκει που εξυπηρετει πραγματικα την αφηγηση του βιντεο και οχι να ειναι αυτοσκοπος ως χρηση.

Παντελως ασυνδετα, υπερβολικά και χωρίς μέτρο τα πλάνα απο FPV , δεν δενουν με τίποτε με ολα τα υπόλοιπα που εχουν αργη κινηση ,

θές χαπια για ιλιγγο για να το παρακολουθήσεις ή να το παιξεις αστροναυτης

ουτε η χρωματική παρουσίαση μου άρεσε .

Τα πλάνα απο Ελληνικά νησιά πρέπει να αποδιδουν ηρεμία , καθαροτητα και να εστιάζουν στο απόλυτο σωστό χρώμα

το project με τόσο αναρχα πλανα FPV φουλ κινησης αρμόζει περισσότερο σε παρουσίαση βραδυνου ελληνικού clubing

επίσης δεν μου αρέσει που τονιζεται τοσο εντονα η γυναικεια παρουσία , σε ολους μας αρεσει το ομορφο αλλά αυτο θυμίζει λίγο Fashion TV

• Like
Reactions: spcav
Αλλωστε, οι παραγωγοι του video (Beautiful Destinations) δεν ειναι τυχαιοι.

Eγω θα ελεγα παντως οτι αυτη ειναι απο τις κακες δουλειες τους. Συγκρινοντας ας πουμε με αυτο

Η λογικη λεει οτι ερωτευτηκαν την αισθητικη της κινησης του fpv ( οπως ολοι μας) και το ενεταξαν στις δουλειες τους αλλα οχι εκει που χρειαζεται.

Eγω θα ελεγα παντως οτι αυτη ειναι απο τις κακες δουλειες τους. Συγκρινοντας ας πουμε με αυτο

Η λογικη λεει οτι ερωτευτηκαν την αισθητικη της κινησης του fpv ( οπως ολοι μας) και το ενεταξαν στις δουλειες τους αλλα οχι εκει που χρειαζεται.

Το FPV είναι το latest trend και για αυτό έβαλαν πολλά πλάνα. Βοηθάει και το τοπίο της Σαντορίνης που είναι ιδανικό για τέτοιες πτήσεις. Προσωπικά δεν με κούρασε στο συγκεκριμένο, παρότι ζαλίζομαι ευκολα.

Νεοπλουτίστικο κιτς.
Υπάρχει όμως και η αντίστοιχη αγορά οπότε δεν νομίζω να παν χαμένες οι ώρες που αφιέρωσαν.

Μόδα είναι θα περάσει (...μέχρι να έρθει άλλη :ROFLMAO: )