ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ CANON HV30 moded!

22 June 2006
35,308
NEO HRAKLEIO
Hρθες η ωρα ν αποχωρηστω την αγαπημενη μου Canon HV30 !
Σε αριστη κατασταση , με τα κουτια της και οτι συνοδευε την αρχικη συσκευασια.

attachment.php

Δεν ειναι ομως μια απλη hv30 , αλλα μια moded , εχει δηλ. σταλει στην Αγγλια για να μπει ενας switch σαν κι αυτο.

attachment.php

Ετσι, μπορει καποιος πολυ ευκολα, να προσαρμοσει ενα φτηνο 35mm ανταπτορα και να αποκτησει επιπλεον κινηματογραφικη εικονα χωρις μετατροπες και εξωτερικα μονιτορ.

Το switch , περιστρεφει (οταν χρειαζεται) την εικονα που ερχεται απο τον ανταπτορα , που ως γνωστον ειναι αντεστραμενη.

Δεν υπαρχει στην αγορα τετοιο μοντελο φυσικα, ειναι συλλεκτικο!

Δειγμα δουλειας με τετοιο ανταπτορα, εδω...
http://www.youtube.com/watch?v=jwzd7IZ6Bj8

http://www.youtube.com/watch?v=KX1wnbDNVO0

Tιμη 700 ευρω.

Attachments

• canon-hv30.jpg
    canon-hv30.jpg
    52.5 KB · Views: 554
Last edited:
Επειδη την εχω και καθεται... καντε μια προσφορα αν τη θελετε , και θα τα βρουμε!

Σε αριστη κατασταση... ελαχιστα χρησιμοποιημενη.

Γιάννη συγγνώμη κι όλας,αλλά γιατί την πουλάς?Εγώ έχω την HV20 και είμαι ξετρελλαμένος με τις λήψεις που κάνει.

Αδερφε καλησπερα!! Ειμαι λιγο ασχετος απο καμερες κλπ! Θελω να σε ρωτησω αν τραβαει καλα σε σκοτεινα μερη που αναβοσβηνουν φωτα κλπ με δυνατη μουσικη;;;;;; Θα φαινεται καλα η εικονα, θα ακουγεται καλα ο ηχοσ ή θα μπουκωνει; Ειδα οτι εχει mic in.. Με ενδιαφερει γιατι θελω να παιρνω και συνεντευξεις!!!Γραφει σε hd ή σε full hd;;; Ποτε ειναι αγορασμενη;; Εγγυηση εχει;; Ποση ωρα διαρκει η μπαταρια της;; Θα χρειαστω αλλη μπαταρια;; Αυτο το εργαλειο που προσθεσες κερδιζει κατι σε εικονα η καμερα;; Εχει σκληρο δισκο;; Σε τι αποθηκευει τα βιντεο;; Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο αμπαλος στο θεμα της καμερας κ φωτογραφικης μηχανης!!

Συμφωνω αλλα αν κραταει κανα μισαωρο θα χρειαστει να αγορασω αλλες 2!!!

Τη δινω , γιατι εχω αλλες 2 .

Τραβαει σε hdv format , high definition, εχει πολλες ρυθμισεις αλλα και αυτοματη αν δε ξερεις.

Η μπαταρια κραταει 1 ωρα, καλα ειναι να παρεις αλλη μια.

Παιρνει εξωτερρικο μικροφωνο.

Εγγυηση οχι, αλλα ειναι σε αριστη κατασταση.

Τραβαει πολυ καλο βιντεο και μπορεις να προσαρμοσεις και φακους , αλλα αυτο ειναι για εμπειρους .

Γραφει σε κασετες minidv, ειναι φτηνες, 4 για μια ωρα περιπου...