Θα δω αν μπορώ να έχω αξιοπρεπή εικόνα με την υποδοχή COMPONENT OUT, αλλιώς πάω για καινούργια και βέβαια όχι SONY...Όπως τα λέει ο Γιάννης είναι, δυστυχώς.
Ψάχνωντας στο διαδύκτιο βλέπω οτι σε λογικές τιμές υπάρχουν αρκετοί μετατροπείς αναλογικού σήματος σε ψηφιακό αλλά δέχονται μόνο S-Video και Composite πράγμα απαγορευτικό για την περίπτωσή σου.
Κάποιοι που έχουν είσοδο component στοιχίζουν όσο 2 βιντεοκάμερες μαζί.![]()
Από την άλλη με τα 750 Ε που ζητάει η SONY αγοράζεις την Canon HV20 που είναι και καλύτερη από αυτή πυ θα επισκευάσεις.
Δεν ξέρω, πολύ δύσκολη περίπτωση, μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. :nounder:
Αν δεν εχεις Dv out, τοτε δυστυχως τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ δυσκολα.
Οι καρτες για PC που εχουν component in, ειναι πολυ ακριβες , ειδικα γιa High definition.
Θα δω αν μπορώ να έχω αξιοπρεπή εικόνα με την υποδοχή COMPONENT OUT, αλλιώς πάω για καινούργια και βέβαια όχι SONY...
Τις τελευταίες μέρες κοιτάω στο διαδίκτιο διάφορες, και έχω επιλέξει τις παρακάτω :
HITACHI DZ-BD7HE
JVC GZ-HD3EX
JVC GZ-HD7EX
Canon HG10
Canon HV20
Panasonic NV-GS500E-S
Ποια είναι η γνώμη σας ???
Θα δω αν μπορώ να έχω αξιοπρεπή εικόνα με την υποδοχή COMPONENT OUT, αλλιώς πάω για καινούργια και βέβαια όχι SONY...
Αξιοπρεπή εικόνα από την component θα έχεις σίγουρα.
Οι καρτες γραφικων που εχεις στα PC εχουν component out και οχι in.
Δεν κανουν γι αυτη τη δουλεια που θελεις.
Mπορεις να δεις απλα το υλικο σου απο τη καμερα, σε οποιονδηποτε προβολεα ή τηλεοραση με component in , μεχρι αναλυσης 1080ι.
Δυστυχως φιλε μου, μην το ψαχνεις αδικα...
Δεν υπαρχει φτηνη λυση.
αυτο που σου ειπε ο φιλος σου ειναι λαλακιες!!!
Hdv video , μονο απο firewire μπορεις να παρεις.
Καλη ποιοτητα θα παρεις και απο component out (1080i) ΑΛΛΑ θελεις μια περιουσια, οποτε το ξεχνας!
Οσον αφορα το usb, η καμερα δεν βγαζει βιντεο απo εκει, μονο τις φωτογραφιες του stick.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.