Βιντεοκάμερα SONY HDR-HC1E

Σε άλλες ενότητες που διάβασα, αν κατάλαβα καλά, σε κάμερα με σκληρό, δεν υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επεξεργασίας (τίτλοι, εφέ, κτλ...). Για ποιο λόγο ???

H Canon HV-20, είναι καλύτερη από την SONY HDR-HC1E ???

Εάν αγοράσω την HV20, μπορώ να μεταφέρω μέσω αυτής τα miniDV, που έχω τραβήξει με την SONY HDR-HC1E ???

Από αυτά που βλέπουμε η HV20 έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας που μπορείς να αγοράσεις.

Για περισσότερα δες τα μηνύματα που έχει γράψει ο Μπάμπης Κ. (κάνε αναζήτηση στα μηνύματά του) και θα πάρεις πολλές απαντήσεις.

Τις είδα, και κατάλαβα ότι η καλύτερη κάμερα που μπορέι να αγοράσει ερασιτέχνης είναι η Canon ΗV 20...
Και μια και είμαι στην Αθήνα αυτές τις μέρες, θα την δω και από κοντά...

σε ημέρα με καλό φωτισμό ΔΕΝ θα δεις διαφορές μεταξύ της canon HV20 και της HC1, μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

σε ημέρα με καλό φωτισμό ΔΕΝ θα δεις διαφορές μεταξύ της canon HV20 και της HC1, μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Διαφωνώ. Διαφορές, κυρίως χρωματικές, θα δείς και με καλό φωτισμό.

Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας ενημερωνε ο φιλος για την απαντηση της SONY. Κατι τετοια μου εκαναν και μενα πριν απο χρονια και εκτοτε σπιτι μου δεν εχουν μπει ουτε καν μπαταριες Sony!!!!:HTEHETH63:

Δεν είσαι ο μόνος... Δυστυχώς τους κατατρέχει η αλαζονεία του ισχυρού...

καμμία βιντεοκάμερα δεν αξίζει να αγοραστεί για την ώρα!
ας μας δώσουν 1980 progressive και όχι interlaced ΚΑΙ με 60 frames το δευτερόλεπτο. Φυσικά με καλό αλγόριθμο και όχι το μαύρο του το χάλι, όπως είναι τώρα.
Η samsung ανακοίνωσε ότι θα βγάλει μία με 1080p με 30-30 frames αλλά με χάλιο συμπίεση.
Συνεπώς του χρόνου ίσως αλλάξω την sony HC1 (εξαιρετική σε ανάλυση... χάλια σταθεροποιητή, rolling stutter όπως και η HV20, χάλια σε χαμηλό φωτισμό)

Απάντηση: Re: Βιντεοκάμερα SONY HDR-HC1E

Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας ενημερωνε ο φιλος για την απαντηση της SONY. Κατι τετοια μου εκαναν και μενα πριν απο χρονια και εκτοτε σπιτι μου δεν εχουν μπει ουτε καν μπαταριες Sony!!!!:HTEHETH63:

Δυστυχώς η SONY, δε μου απάντησε...