Βινύλια ( ελληνικά , αμερικάνικα , Classic records και δεν συμμαζεύεται

Α και κάτι άλλο ... σου φάνηκε να ξύνει ;

Και στα δικά μου αυτιά τα πιατίνια φάνηκαν λίγο πιό προβεβλημένα, αλλά με τίποτε ενοχλητικά. Μάλιστα σε ρώτησα και για τυχόν ασημένια καλώδια.

Η ένσταση του ΑΓΔ για το phono θα μπορούσε εύκολα να διευκρινιστεί, όποτε θέλεις σου παραχωρώ το phono μου για ακρόαση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βινύλια ( ελληνικά , αμερικάνικα , Classic records και δεν συ

όχι δεν έξυνε....Κάθε άλλο.:firstprize:

Απλά θα βολευόμουνα με λιγώτερα πρίμα.
Εχω την εντύπωση, δεν ξέρω αν το διατυπώνω καλά, ότι κάτι στο σύστημά σου από τότε που έγινε η επέμβαση στο phono, τονίζει τις υψηλές, στις περιοχές που εμφανίζεται έστω και το παραμικρό misstracking, ή υπάρχει φθορά στο αυλάκι σε δυνατό πέρασμα ή υπάρχει κακή πρέσσα.
Τότε αυτή η ιδιότητα που στο opus 3 ήταν καλοδεχούμενη, σε άλλους δίσκους ενοχλεί.

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι εγώ ακούω με την 103 που έχει σφαιρική ακίδα, αλλά και πάλι μπορεί να είναι και θέμα υποδεέστερου phono stage.

Στο επόμενο meeting θα φέρω το phono stage μου να το παίξουμε σε εσένα με δίσκους μου .

Μετά θα πάρω το phono του Βασίλη και πάει λέγοντας

επανέρχομαι λέγοντας ότι σίγουρα πρέπει να έχετε καλύτερα phono, άλλωστε το δικό μου είναι ένα phono stage arcam με τροφοδοσία και λίγο tweaking από το Λαζάρου και ξαναλέω ότι η denon 103 είναι σφαιρική.

Πάντως δεν το λέω τυχαία.
Μου έκανε και μενα εντύπωση.
Χτες ακούγοντας το grafiti όλα ήταν μαλακωμένα και φιλτραρισμένα προς το ηπιώτερο, ενώ αντίστοιχα ακούγοντας ένα βινύλιο GRP (βέβαια digital master- Chick Corea Elektrik Band Eye of the beholder) απλά μου έπεσε το σαγώνι.
Τόσο που ετοιμάστηκα να πάω να αγοράσω βινύλια.
Ευτυχώς ήταν 11 το βράδυ.....:flipout:

Απάντηση: Re: Βινύλια ( ελληνικά , αμερικάνικα , Classic records και δεν συμμαζεύεται

...Τόσο που ετοιμάστηκα να πάω να αγοράσω βινύλια.
Ευτυχώς ήταν 11 το βράδυ.....:flipout:

Μα τον Τουτατή, να μην έχουν τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία βινύλιο :flipout:

Φαρμακοβιομηχανία σου λέει μετά...:AFADF0:

έπρεπε να ακούσουμε και το ενσωματωμένο του Sam . Είδες δεν το σκεφτήκαμε . Κι εγώ επειδή δεν το καταλαβαίνω το "ξύσιμο" στο πιατίνι ( είδες τι συνηθίζει ο άνθρωπος με τον καιρό ) δεν ξέρω αν θα καταλάβω διαφορά , αν το κάνω μόνος μου.

Re: Απάντηση: Βινύλια ( ελληνικά , αμερικάνικα , Classic records και δεν συμμαζεύεται

Κι εγώ επειδή δεν το καταλαβαίνω το "ξύσιμο" στο πιατίνι ( είδες τι συνηθίζει ο άνθρωπος με τον καιρό ) δεν ξέρω αν θα καταλάβω διαφορά , αν το κάνω μόνος μου.

καλά...
αμα έρθεις σπίτι θα πεις "που είναι το πιατίνι ?"

οεο-bye-

Re: Απάντηση: Re: Βινύλια ( ελληνικά , αμερικάνικα , Classic records και δεν συμμαζεύ

Μα τον Τουτατή, να μην έχουν τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία βινύλιο :flipout:

Φαρμακοβιομηχανία σου λέει μετά...:AFADF0:

Υπάρχει όμως διανυκτερεύον... internet! Δε θέλει και πολλά κλικ.:flipout:

Ντόκ τα ηχεία σου έχουν διπλοκαλωδίωση;

Αν ναι για δοκίμασε να συνδέσεις μία αντιστασούλα 1-2Ω σε σειρά στη μπόρνα του τουίτερ. Καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 4Ω.... παίξε λοιπόν!:BDGBGDB55:

Κάντο για χάρη του Παναγιωτίδη -bye-

:nounder: ...

Μη μασάς το παραμύθι, άλλο είναι και άλλο δείχνει
Μη φοβάσαι τα θηρία, τη φωτιά την τρικυμία
Βάλε στόχο και προχώρα, της αλήθειας ήρθε η ώρα
Το καλύτερο θα τύχει, μη μασάς το παραμύθι

Μη χάνεις την μπάλα, οι σχέσεις τραμπάλα
Μια πάνω, μια κάτω ξανά και ξανά
Και εσύ στα χαμένα, να ψάχνεις εμένα
Και εγώ να ‘μαι δίπλα, κοιτώντας αλλού
Κοιτάς μα δε βλέπεις, ακούς δεν προσέχεις
Εγώ είμαι δίπλα, μα ψάχνεις αλλού

Μη μασάς το παραμύθι, άλλο είναι και άλλο δείχνει...

Μη μασάς Δημήτριε, θα τα φέρουμε εκεί που πρέπει -bye-

Ντόκ τα ηχεία σου έχουν διπλοκαλωδίωση;
ΟΧΙ :nounder: ...

Ατυχία!
Το σημαντικότερο ίσως πλεονέκτημα της διπλοκαλωδίωσης είναι αυτή η ευελιξία. Βάζεις αντιστασούλες στην μπόρνα του τουίτερ και το ρυθμίζεις εκεί που θέλεις.

Αλλιώς ...πατέντα.:HTEHETH63:

ή DEQ:antlers: