supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Και τι μάρκα είναι είπαμε;
geely....
http://www.google.gr/images?q=geely...tle&resnum=4&ved=0CD0QsAQwAw&biw=1272&bih=658
Και τι μάρκα είναι είπαμε;
Καλα η αξια τους δεν ηταν ποτε αναλογη της πρωτης υλης. Απο ποιοτητα κατασκευης δεν παιζονται παντως.
εγώ τού είπα του Εκτορα μόλις μου τόστειλε.
Με τρώγεται η τσέπη μου.
Ευτυχώς είναι άδεια....
Αντε λοιπον, ενας beta tester ειναι οτι χρειαζεται...:a0210:
Γενικα παντως δεν θα 'χα προβλημα να εμπιστευτω τους κινεζους. Οταν ολα πλεον φτιαχνονται απο κινεζικα χερια μην αμφιβαλετε καθολου οτι μπορει να 'ναι και πολυ τιμιο μηχανακι...
Κι απο τον τομεα μου (ναυτιλια) αν κρινω στη δεκαετια του 60 ολοι ηθελαν μονο ευρωπαικα πλοια και γελουσαν με τα γιαπωνεζικα (Κορεα και Κινα φυσικα δεν υπηρχαν). Στις δεκαετιες του 70 και του 80 ολοι ειχαν τα γιαπωνεζικα για τα καλυτερα και γελαγαν με τους κορεατες που ξεμυτουσαν σιγα-σιγα. Στη συνεχεια (90s/00s) η Κορεα πηρε την πρωτη θεση κι αρχισε και η Κινα να μπαινει δυναμικα στο παιχνιδι με αποτελεσμα σημερα η Κινα να ειναι η πρωτη ναυπηγικη δυναμη (ενταξει υπολειπεται σε ποιοτητα αλλα ειναι κι αυτο μονο θεμα χρονου imho).
Πιστεψε με φιλε AUDIOLYTIC υπο αλλες... οικονομικες... συνθηκες δε θα 'χα κανεναν ενδοιασμο να το χτυπησω στο φτερο, αλλα... ας οψεται η αβεβαιοτητα.
Eνας προχειρος υπολογισμος λεει οτι το πικαπ αυτο,αν ηταν ''Ευρωπαικο'',λογω της αφαιρεσης της εξτρα φορολογιας και διαφορας κοστους μεταφορας απο Κινα,λογικα θα επωλειτο για 480 ευρω.Να αφαιρεσουμε και τα μισα που εινα τα κερδη αντιπροσωπων/ντηλερς κλπ και τι μενει;Ζημιωνει αραγε ο κινεζος κατασκευαστης;Οχι βεβαια.Απλα οι ευρωπαιοι/και αλλοι κατασκευαστες(χωρις καμια εξαιρεση) μας παιρνουν τον ---- και μας αρεσει κιολας.
480 κάνει.
Από Γερμανό αγοράζεται.
Δεν έχει φόρους.
που σημαίνει ότι ο Κινέζος το πουλάει κάτω από 200 στο γερμανικό πολυκατάστημα.
Kαπου εκει θα το χρεωνει ο κατασκευαστης.Και δεν πιστευω οτι κατι παρομοιο κοστιζει περισσοτερο σε εναν Ευρωπαιο η Αμερικανο κατασκευαστη.
Μπορει αραγε ο Κινεζος να περασει το πικαπ του απο τα 3-4 (γνωστα)περιοδικα που σχεδον καθοριζουν την πορεια και το μελλον ενος hi-fi προιοντος; Ουτε στα πιο αγρια του ονειρα.........δυστυχως :a0210: ...... ευχομαι ομως να κανω λαθος.
μπορεί και πολλά να είναι.
Αν δεις από κοντά τις φωτό.
κάτι τέτοια λέγανε κάποτε και για κάτι πριμα λούνες.
Το θέμα είναι να αποφασίσει ο γερμανός να αλλάξει το όνομα από μ-αούνα και να το πεί πχ skyaudio και να στείλει στο εξαφέγγαρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.