Βιολογική Ηλικία και Προσδόκιμο Ζωής

Βιολογικη 10 χρονια μικροτερη απο την πραγματικη και προσδοκιμο 10 χρονια περισσοτερο απο το τυπικο.

Στα 79 θα κάνω διαθήκη. Βιολογική 21 χρόνια μικρότερος. Τι σημαίνει αυτό? Μπορώ να πάω πάλι σχολείο?

Last edited:
Εμενα (φτου-φτου) θα με βαρεθει η γυναικα μου....

Βιολογικη, μολις απολυθηκα απο φανταρος ...

Βιολογική ηλικία 31, προσδόκημο 94... (και κάνω και ένα πακέτο τσιγάρα ημερισίως...)

Μπράβο ρε Ντίνο, πολύ καλό και αξιόπιστο!!!
Όχι σαν το άλλο που έκανα πριν λιγο καιρό εδώ στο club και μου έβγαλε ότι θα τινάξω τα πέταλα σε 10 χρόνια...:eek::D

Re: Απάντηση: Βιολογική Ηλικία και Προσδόκιμο Ζωής

Βιολογική ηλικία 31, προσδόκημο 94... (και κάνω και ένα πακέτο τσιγάρα ημερισίως...)

Μπράβο ρε Ντίνο, πολύ καλό και αξιόπιστο!!!
Όχι σαν το άλλο που έκανα πριν λιγο καιρό εδώ στο club και μου έβγαλε ότι θα τινάξω τα πέταλα σε 10 χρόνια...:eek::D

Θα πας 94 και γι'αυτο το κανει αξιοπιστο ? :7SFGSFG:

Κοψε τις φουμες και παρε +4 χρονια ;-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βιολογική Ηλικία και Προσδόκιμο Ζωής

Θα πας 94 και γι'αυτο το κανει αξιοπιστο ? :7SFGSFG:

Κοψε τις φουμες και παρε +4 χρονια ;-)

Φυσικά και είναι αξιόπιστο... είπα: "όχι σαν το άλλο που με ψοφολόγησε..." :clown::trytofly::smokin::nurse::D

Αυτοσαρκασμός ήταν ψηλέ...

:ernaehrung004:

Βιολογική μόλις απολύθηκα από φαντάρος μαζί με τον Ντίνο, προσδόκιμο....Μητσοτάκη θα σε φάω !!!!!!!

:D

Ρε παιδιά εμένα βιολογική με έβγαλε 1 έτους... Ήξερα οτι ειμαι νεανίας αλλα όχι και έτσι. Για να μην πώ πόσο έβγαλε το προσδόκιμο...

Σημαδιακό Αλέξη, είναι θέμα ομάδας !!!!!!!!!!! :D

Βιολογική μόλις απολύθηκα από φαντάρος μαζί με τον Ντίνο, προσδόκιμο....Μητσοτάκη θα σε φάω !!!!!!!

Σε έφαγα. Βιολογική ηλικία 14... :flipout: Προσδόκιμο ζωής.... 104!!! :flipout:

Πολύ μου άρεσε αυτό το τεστ. Μόνο που πρέπει να πάει για upgrade, ώστε να λαμβάνει υπόψην του έναν ακόμη σημαντικό παράγοντα..... το Δ.Ν.Τ.

Φοβάμαι οτι θα σε απογοητεύσω και δεν το θέλω Αντώνη. Θα πέσουν και οι δείκτες...

Άν ήταν δυνατόν να εντοπίσω μια ομάδα που μου είναι περισσότερο συμπαθής απο τις υπόλοιπες, θα την διοικούσε ένας συνονόματος Σερ, και το παρατσούκλι των παικτών της θα ταίριαζε με την βιολογική ηλικία μου. Κατα τα άλλα, απλά φανατικός θεατής και φίλαθλος. Δυστηχώς η ευτυχώς, αυτά σου μένουν απο μικρός και εμένα στο σπίτι μου δεν έβλεπε κανείς για να έχω παραστάσεις. Και όταν άρχισα να βλέπω πια ώς έφηβος, δεν είχε νόημα να υποστηρίζω κάποια ομάδα στα τυφλά.
Τώρα απλά εναλλάσονται απλές συμπάθειες που έχουν να κάνουν και με εξωαγωνιστικούς λόγους...
Ίσως γιαυτό το μηχανημα να πιστεύει οτι θα περάσω τα 100... χεχε

Σε έφαγα. Βιολογική ηλικία 14... :flipout: Προσδόκιμο ζωής.... 104!!! :flipout:

Πολύ μου άρεσε αυτό το τεστ. Μόνο που πρέπει να πάει για upgrade, ώστε να λαμβάνει υπόψην του έναν ακόμη σημαντικό παράγοντα..... το Δ.Ν.Τ.

Τυπικό προσδόκιμο ζωής - 79
Το δικό σας προσδόκιμο ζωής - 109!!!

Η Βιολογική σας ηλικία - 4!!!!!!!!!!