Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 101,113 Εκεί ψηλά..... 5 May 2020 #1 BIOS IMDB Δραμα επιστημονικης φαντασιας με πρωταγωνιστη τον Tom Hanks και σκηνοθετη τον Miguel Sapochnik. Μεταποκαλυπτικο στορυ με τον ηρωα να φτιαχνει ενα droid για να κανει παρεα σε αυτον και τον σκυλο του και να κανουν μαζι ενα ταξιδι.
BIOS IMDB Δραμα επιστημονικης φαντασιας με πρωταγωνιστη τον Tom Hanks και σκηνοθετη τον Miguel Sapochnik. Μεταποκαλυπτικο στορυ με τον ηρωα να φτιαχνει ενα droid για να κανει παρεα σε αυτον και τον σκυλο του και να κανουν μαζι ενα ταξιδι.
pontios Μέλος Σωματείου 17 June 2006 8,166 Clermont-Ferrand, France 7 May 2020 #2 Εγώ αντιθέτως νόμιζα ότι είχαμε remake της κλασικής κωμωδίας την νιότης μας.
vadergr Super Moderator Staff member 17 August 2007 28,190 Μεταμορφωση 7 May 2020 #3 pontios said: Εγώ αντιθέτως νόμιζα ότι είχαμε remake της κλασικής κωμωδίας την νιότης μας. Click to expand... To ιδιο! Μπηκα εδω μετα και απογοητεύτηκα
pontios said: Εγώ αντιθέτως νόμιζα ότι είχαμε remake της κλασικής κωμωδίας την νιότης μας. Click to expand... To ιδιο! Μπηκα εδω μετα και απογοητεύτηκα
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 101,113 Εκεί ψηλά..... 7 May 2020 #4 Tσαμπα απογοητευεστε γιατι αν ειναι αναμιγμενος ο Τομ Χανκς και ενας ελπιδοφορος σκηνοθετης( αν κρινω απο την τηλεοπτικη του εμπειρια) παμε για πολυ ωραια ταινια ( I want to believe)
Tσαμπα απογοητευεστε γιατι αν ειναι αναμιγμενος ο Τομ Χανκς και ενας ελπιδοφορος σκηνοθετης( αν κρινω απο την τηλεοπτικη του εμπειρια) παμε για πολυ ωραια ταινια ( I want to believe)